Gość: Adek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 14:52 Hej,macie jakies namiary? Nie potrafie ich zlokalizowac a Pani pod 913 nie ......wie jak sie pisze garmont ) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowe_kontko Re: GarmontPress 07.12.04, 15:41 Jesteś pewien, że nazywa się to "garmont"? Bo skoro to branża poligraficzna, to chodzi raczej o "garmond" (10 pkt. stopień pisma - coś jak petit czy nonparel). Jest drukarnia tej nazwy w Częstochowie (www.garmond.net), jest też coś takiego w W-wie (www.garmond.pl). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: GarmontPress IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 17:41 hej pisownia ....Ja jestem niemieckojezyczny) to dystrybutor prasy cos a la Kolporte,Ruch pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tmp Re: GarmontPress IP: 195.117.30.* 08.12.04, 20:16 Garmond-Press W jakim mieście szukasz? Warszawa, Wrocław, Katowice, Kraków, Rzeszów www.garmond.com.pl A dokładniej co Cię interesuje? Współpracujemy z tą firmą, mogę podać parę informacji od strony wydawcy. Odpowiedz Link Zgłoś