Dodaj do ulubionych

Santorini.

IP: *.adsl.alicedsl.de 29.05.13, 21:33
Witajcie,wlasnie wrocilam z urlopu jestem zakochana w Santorini i Perrisie w ktorej mieszkalismy.
Piekna czarna plaza,wielka gora pomiedzy Perrisa ,a Kamari,a na gorze Kosciolek i Monastyr.
Ludzie mili i pomocni,napewno tam wroce,bo jak nie wrocic do raju.Polecam.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Santorini. IP: *.jjs.pl 30.05.13, 06:50
      Giada in paradise :)
      www.youtube.com/watch?v=w3X2AWcP594
    • Gość: gość Re: Santorini. IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.05.13, 11:59
      wrzuć jakieś zdjęcia żebysmy Ci uwierzyli :)
    • Gość: Ewa Re: Santorini. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.13, 13:28
      W Perissie być zakochanym? - trzeba się Margot nazywać!
      A o TEJ GÓRZE pomiędzy Perissą a Kamari napisać: "na gorze Kosciolek i Monastyr" i tylko tyle - trąci kompletną nieznajomością terenu.

Nie wiem co chciałaś nam powiedzieć ale jak dotąd nie powiedziałaś nic a o sobie dałaś świadectwo masakryczne! Może jednak, jeśli masz ochotę, przybliż nam trochę tę Santorini widzianą Twoimi oczyma?

Dla ułatwienia rozpocznę:
      Pomiędzy Kamari a Perissą znajduje się a cypel Mesa Vouno, na którego szczycie zachowały się ruiny antycznej Thiry....
      - kontynuuj, proszę: już wiesz co to za "TA GÓRA" i co na jej szczycie :)
      • wojtek33 Re: Santorini. 30.05.13, 21:55
        Masz lustro?
        W dobie google earth chcesz zaimponować znajomością nazw geograficznych? Jeśli kogoś to zainteresuje, wszystko sobie może znaleźć.
        Oczekujesz, że ktoś się będzie tu rozpisywał, dawał wartościowe rady by wylądować potem między idiotkami wypytującymi się, nie wiedziać po co, kiedy i do jakiego hotelu jadą (o, ja też tam ale 2 mies. później; a ja w tym samym terminie z moimi dwoma córeczkami ale niestety w drugi koniec świata itp.) a spamem neronki (autoway ma o tym najdarmowszy przewodnik; to ja poproszę; to ja wysłałam; to ja dziękuję i tak przez pół wątku)? A może ma zanalizować ruiny dawnej Thiry by jakiś gość napisał: nie warto, stoi tylko jedna kolumna, reszta przewrócona, przereklamowane?
        To już wolę takie posty - byłam, widziałam, zakochałam się, zwróćcie na to uwagę, może wam też się spodoba.
      • Gość: Grzegorz Zakory Re: Santorini. IP: *.237.91-rev.victor.pl 01.06.13, 13:51
        Ewka idiotewka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka