Gość: znajomy Re: IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.11, 12:23 "Pizzeria U Ani" Kraków - właściciel psychopata i fantasta, mają rotację jak przedstawiciele handlowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była pracownica Barakuda sklep z walizkami-Omijajcie!!! IP: *.devcom.com.pl 21.12.11, 19:46 Omijajcie wielkim łukiiem sklepy z walizkami- Barakuda!!!Chamski,prostacki szef,mówiący w trybie rozkazującym,zero zwrotów grzecznościowych.O sobie "szef mowi"czytaj "Bóg przemawia"Jego przydupas wiecznie niezadowolony,robiący uwagi personelowi, a tylko towar rozwozi. Rotacja straszna,w sklepie gdzie normalnie powinny być cztery ekspedientki są dwie.Dlatego nadgodziny w liczbie porazającej a pensje nigdy na czas.Po inwentaryzacjach dziwne braki w towarze,za które płacą ekspedientki.Przekręty z fakturami w biurze,ale to winne są ekspedientki.Tak, jakby same złodziejki trafiały się do tej sieci sklepów.Polecam te sklepy inspekcji Pracy!!!Oczywiście mało kto pracuje na umowe,nawet zlecenie...Większość na czarno, nawet przez kilka miesięcy!Dzięki czemu szefa stać na odpoczynek zimą w ciepłych krajach..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była Re: Barakuda sklep z walizkami-Omijajcie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.12, 14:03 Popieram..... wiem o czym mówisz..... Szef - to KRÓL......tyran..... a jego "przydupas" pracuje tam tyle lat, że nabrał jego nawyków..... od zawsze tak było,że nadgodziny...pensje nie na czas a na swoje przyjemności mają!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pentra vel Patio Łódź IP: 87.204.176.* 28.12.11, 13:15 a kto to MD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pentra vel Patio Łódź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.11, 15:49 Uważajcie na HS jest fałszywa. Zgrywa dobrą kolezankę a w rzeczywistości jest dwulicowa. Nikt juz chyba jej nie lubi. Wszyscy sie poznali jakim człowiekiem jest. Wielka pani kierownik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pentra vel Patio Łódź IP: 193.238.64.* 28.12.11, 17:43 Właściwie nikt , taka Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pentra vel Patio Łódź IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.12.11, 22:55 mnie sie zawsze wydawalo ze Magda D jest ok... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pentra vel Patio Łódź IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.01.12, 07:50 md jest ok _ ha ha ha ha dobry tekst a ten ktos co to pisze z poza lodzi to ja zna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pentra vel Patio Łódź IP: 46.77.176.* 18.01.12, 14:00 a mnie to cos : md zrobilo straszna krzywde a teraz jeszcze smie sie rechotac ale los bywa sprawiedliwy wzajemnosci czego zycze z calej mocy Odpowiedz Link Zgłoś
shemeles Re: czarna lista pracodawców 04.01.12, 13:18 Chętnie dopiszę do tej listy WESTGREEN firma zatrudniająca elektryków, elektromonterów do prac na budowie. Na początku wszystko pięknie: 3 mies. umowa zlecenie 10-14zł za godzinę w zależności od umiejętności, po tym czasie obiecują umowę o pracę. Niestety jak się okazuje po zleceniówce nie dość że naliczają KARY i ucinają z pensji po 200-300zł za głupoty, które wymyśla brygadzista - ROBERT , to z kolejną umową można się pożegnać. Niby to on zatrudnia, zarządza firmą a w rzeczywistości jak przychodzi pzysłowiowy dziesiąty, wypłaty wydaję jego żona która przyjeżdza z DZIECKIEM, chyba żeby wzbudzić w ludziach litość i aby nie robili awantur. Sam ROBERT nasyła kontrole BHP na swoich pracowników aby później mieć podstawę do urwania kasy z wypłaty. Po odejściu potrafią nie wypłacić pieniędzy a Ty nie masz się nawet o co kłócić bo przecież nie masz UMOWY. DO tego nie zwracają kosztów badań lekarskich co więcej nie chcą ich zwrócić tłumacząc " nie przydadzą CI się" ale to chyba moja decyzja czy się przydadzą? Nie polecam jest wiele więcej firm tego typu które traktują swoich pracowników jak ludzi a nie jak maszyny na których chcą się dorobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re:czarna list pracownikow IP: 85.237.212.* 12.01.12, 12:37 nie nalezy wysylac zbyt wiele e-maili do agencji posrednictwa pracy Simplika bo osoba tam pracujaca A.S. zagrozi Panstwu strawa w sadzie o nekanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gazda89 Multi Service ul. Wysłouchów w Krakowie M. Brożek 21.01.12, 21:18 Multi Service ul. Wysłouchów 22b/43 w Krakowie Maciej Brożek Nie rejestruje, nie ubezpiecza pracowników. Płaci tylko zaliczki, jak się ktoś upomni o pensję to automatycznie zwalnia nie dając przy tym ani grosza. Praca niebezpieczna na wysokościach bez żadnych zabezpieczeń. Oszukuje tak samo Urząd Skarbowy. Podsumowując krętacz, oszust, złodziej. NIE POLECAM NIKOMU ! GAZDA. BYŁY PRACOWNIK (OSZUKANY). Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_ltd Jesli jestes byly, to do dziela: 08.01.13, 06:04 Naslac Inspekcje Pracy, BHP i Urzad Skarbowy. A ze tacy 'byli' cicho siedza, to cwaniak wygrywa.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: specjalista ds organizacji targów IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.12, 12:40 Specjalista ds organizacji targów - to ogłoszenie pojawia się ostatnio w necie. Poszukują na terenie całego kraju. Firma przyjmuje aplikacje na różne adresy mailowe z dziwnymi aliasami. Ostatecznie deklarują się jako firma pod nazwą Careercon, choć nie jest to do końca jasne. Korespondencja mailowa z ich strony pełna jest błędów językowych (masa literówek). W Krakowie szukają frajera, który za darmo (niby, że w ramach kilkustopniowej rekrutacji) zorganizuje im w lutym targi IT. Wymagają nagabywania firm, prymitywnej akwizycji, rozmów i załatwiania ekspertów na prelekcje. Generalnie szukają jelenia, który zorganizuje im wystawców, a oni za to wezmą kasę. Takiej bezczelności to dawno nie uświadczyłem. No, co się dzieje na tym rynku pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żenujące [...] IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.12, 09:40 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: specjalista ds organizacji targów IP: *.siedlce.domtel.com.pl 21.05.12, 13:24 Jestem zaproszona na rozmowę do Zarządu Targów Warszawskich. Nie wiem, czy ta firma nalezy do grupy careercon. Macie może jakieś informacje na ten temat. Będę wdzięczna za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzorzec Re: specjalista ds organizacji targów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.13, 18:29 pracowałem tam. koszmarne warunki pracy, rozpadające się krzesła, śmierdząca kuchnia, obok łazienki też śmierdzące, syf od stajni z końmi. kilka niewyposażonych w meble sal, brudna, stara, podarta wykładzina. pracujesz do miesiąca, nie wytrzymasz dłużej lub zwolnią cię, gdy nie zrobisz zamówienia. niemoralne i prostackie zagrania. codzienne rekrutacje, kupa ludzi szukających pracy, rotacja niemiłosierna, ochrona uśmiecha się do każdego. koszmar, nigdy więcej takiej pracy. uważajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówka Re: specjalista ds organizacji targów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.13, 11:44 Niestety ja też uczestniczyłam w procesie rekrutacyjnym. Wykonałam pierwsze zadanie siedziałam nad tym kilka godzin. Po wysłaniu materiałów nie odzywali się 2 tygodnie, więc dzwoniłam, pytałam wiele razy. Potem zaprosili mnie na "drugi" etap w ich firmie, po raz kolejny dałam z siebie wszystko. Widziałam, że przez spotkania rekrutacyjne przewija się bardzo wiele osób. Do drugim etapie znowu czekałam ponad dwa tygodnie, po serii telefonów dostałam zdawkowego maila" dziekujemy za uczestnictwo, życzymy powodzenia". Dopiero teraz jak odnalazłam podobną ofertę pracy zaczęłam się zastanawiać że coś jest chyba nie tak. Żałuje, że dopiero teraz zobaczyłam te wpisy na forum. Ta firma wykorzystuje pomysły nowych osób, a podejrzewam że i tak nie zatrudnia nowych osób. Jak można tak traktować ludzi. Dobrze radzę omijajcie z daleka wszelkie oferty dotyczące organizacji targów, konferencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawelski Cerber Rypin - Ochrona IP: *.icpnet.pl 31.01.12, 13:55 Firma z branzy ochrorny pensja popiero po przepracowaniu 4 miesiecy i to blaganie u ksiegowej na wyplate zaleglych pensji, stan samochodow oplakany - totalne dno ale za remonty obciazony jest pracownik jak rowniez za mandaty za stan techniczny aut. Pozatym wymuszanie na pracownikach podpisania weksli inblaco !!!!!!!! Za to powien byc prokurator ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: Cerber Rypin - Ochrona IP: *.tktelekom.pl 14.11.12, 09:08 a jakie stosunki tam panuja/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: Cerber Rypin - Ochrona IP: *.tktelekom.pl 14.11.12, 09:11 doszły mnie słuchy ze tam ze ciekawe scenki sie tam odbywaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy czarna lista pracodawcow IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.12, 19:48 Międzyrzecz pizzeria mafia Pracodawca zatrudnia ludzi na czarno, mało tego jest nie wypłacalny. gdy dochodzi do wypłaty to wylicza minusy które się biorą nie wiadomo skąd i obniża wynagrodzenie o nawet 300zł i nie dotrzymuje terminów. ponad połowa pracowników niema umowy, nie wspominając o warunkach sanitarnych które tam panują (np. jajka nie są nigdy wyparzane, a leżą na tej samej półce co mięso). praca wygląda 2/2 po 11h z czego na weekend 13 czyli tygodniowo nawet 48h ,a o premiach i stawkach nadgodzinowych nie ma mowy nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkalp Re: specjalista ds organizacji targów gigacon 10.02.12, 14:18 careercon, specjalista ds targow i inne stanowiska do rożnych firm wymienionych na stronie gigacon.org . to wszystko działa na tej samej zasadzie. wszystkie te firemki rekrutują w tym samym czasie w tym samym pokoiku i biurze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Hotel Szafran w Czeladzi IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.12, 16:16 Kto pracował lub pracuje ten wie, że komentarz jest zbędny... Dodam jednak że głównie to czarny pr tworzy dyrektorka niejaka Beata Kowalczyk : intrygantka, manipulantka, nie tolerancyjna , bezwględna i mobbingująca swoich pracowników o bardzo małej wiedzy kobieta. Pracowników wykorzystuje, podpisując się pod ich pracą i ma ich za nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: Hotel Szafran w Czeladzi IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.12, 22:48 jak 95% pracodawców w polsce i na ukraine (a takze w rumunii a nawet w bułgarii) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janki Re: Hotel Szafran w Czeladzi IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.12, 13:54 Zapewne mądre to słowa i prawdziwe. Średnia płaca to min. krajowe ale rejonu katowickiego czyli 1500zł na rękę. Praca jak zwykle wielkie obietnice a kredyt spłacać trzeba i to kosztem pracowników. Pani dyrektor Beata już poległa bo znudziła się uśmieszkiem prezesom. Poza tym jak się coś obiecuje to lepiej dotrzymywać obietnicy. Jak kasy nie było tak nie ma. A ten nowy dyrek mister J. ambicjonalny i wizjoner... tylko efektów nie widać. Wprowadzić dyscypline, kontrole itd. a i zastraszać to potrafi. Ale czas pokażę to nie słowa i obietnice pokryją zobowiązania. Czas ucieka a gwiazdka spaść będzie musiała. Ten Hotel powinien dostać nagrodę na najnudniejszego bo co tam innego można robić poza spaniem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COLTEL ŁÓDŹ COLTEL ŁÓDŹ IP: *.play-internet.pl 21.02.12, 19:00 Firma Coltel to jedna wielka ściema. tam jest taka rotacja że nie zadążają z rekrutacją. Premie nie są wypłacane ponieważ tak twierdz szef: 1. źle się rozmawia z klientem (mimo że wszyscy jadą na tym samym skrypcie); 2. za dobrze rozmawia się z klientem ( czyli że człowiek dodaje coś od siebie); 3. bo nie wie dlaczego ktoś wcale nie dostaje premii; 4. bo jego to nie obchodzi; 5. bo nie wie gdzie się dowiedzieć jakie są zasady otrzymywania premii; 6. itd. Ogólnie pensje są tam na poziomie 500-600 zł na rękę i czasami rzucą premię 500 zł jako ochłap żeby nie klepać dziobem. Pracuje się na 3/4 etatu ale na umowę zlecenie mimo że ta praca podchodzi pod umowę o pracę. Jak jesteś chory to szef każe przynieść zwolnienie od lekarza!!! (mimo że to jest umowa zlecenie i w sumie nie płacą chorobowego ale jak nie przyniesiesz to jesteś zwalniany O.o ) Jeśli chcesz dzień wolny to musisz go odpracować co jest dziwnym zjawiskiem bo przecież płacą za godzinę przepracowaną a nie ma stałej pensji. Ogólnie jak jest coś źle to zawsze jest to wina pracownika... ogólnie szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: COLTEL ŁÓDŹ IP: *.toya.net.pl 12.01.14, 16:30 Gó... prawda. Premie są, tylko trzeba na nie zasłużyć. Pensję z samych godzin też da się ukręcić w granicach 1000 zł. Jedynie mogę się zgodzić co do zwolnień i wolnych dni, bo to trochę dupna sprawa. Pracuję tam już 1,5 roku i jakoś daję radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx ten co założył ten watek powinien się leczyć u psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 07:49 ALE TU BEŁKOT... ten co założył ten watek powinien się leczyć u psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enapok Re: Atrium Centrum Ploterowe z Opola IP: *.play-internet.pl 17.03.12, 17:33 Bardzo delikatnie powiedziane, wręcz słodzenie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marell Marell Dąbrowa Górnicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.12, 19:54 Ostrzegam przed firmą Marell z Dąbrowy Górniczej, firma oszukuje pracowników na rozmowie kwalifikacyjnej i nie wypłaca należnej pensji, bardzo nie miła atmosfera i hamska kadra zarzadzająca, szczególnie pan dyrektor Dariusz, który sam boi się o swoją pracę, zdecydowanie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Marell Dąbrowa Górnicza IP: *.cpe.marton.net.pl 17.03.14, 19:53 Pan Dariusz tam już nie pracuje, ale kadra zarządzająca jest faktycznie żałosna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sofii Re:czarna lista pracodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 11:04 Hurtownia Farmaceutyczna Lublin z siedzibąw Poznaniu i cała. Śmieciowe umowy i potrzebne maszyny do pracy bo ludzienie mają czego tam szukać chyba, że zatrudnia się rodzinę na, którą robole-maszyny ciężko zapieprzają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: czarna lista pr lublin IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 19:08 czerwony październik ul. jasna lublin Odpowiedz Link Zgłoś
sbek dam pracę super 23.03.12, 19:31 ZATRUDNIĘ WSZYSTKICH PRACODAWCÓW, którzy muszą często poszukiwać nowych pracowników. Oferuję Wam drodzy pracodawcy pracę na tych samych warunkach na których zatrudniacie ludzi, a później zasypujecie internet ogłoszeniami o pracę, która nie ma znamion uczciwej pracy. Oferuję Wam - najniższe, możliwe wynagrodzenie, oczywiście z podstawą w wysokości 4,30 zł/h -pracę w niepełnym wymiarze godzin - plany sprzedażowe, których realizacja graniczy z cudem, - wysokie prowizje (jedynie w treści ogłoszenia) - pracę w dynamicznym zespole (który nie ma szans stać się zespołem bo nikt w tak krótkim czasie zespołu jeszcze nie stworzył) - możliwość awansu ( ze stanowiska nr 1 na stanowisko nr 2) - bonusy w postaci biletów do kina w cenie 6 zł za seans. Po pracy u mnie po pierwsze przestaniecie się ośmieszać, po drugie zaczniecie szanować ludzi dzięki którym macie co do gara włożyć po trzecie szkołę życia dzięki której docenicie co to jest praca! Wszystkich chętnych zapraszam do składania swojego CV poprzez formularz gumtree. GWARANTUJĘ WAM, ŻE PO TEJ PRACY ZACZNIECIE SZANOWAĆ PRACOWNIKÓW I NIE BĘDZIECIE MUSIELI CODZIENNIE PROWADZIĆ NOWEJ REKRUTACJI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim VERIS IP: *.icpnet.pl 01.04.12, 18:52 Asystent asystentka ds. kontroli gospodarstw rolnych VERIS Katarzyna Bekier Gimnazjalna 4 62-610 Sompolno Polska Telefon: +48 61 8621488 Telefon komórkowy: +48 604 486665 Faks: +48 61 8621488 Dane z strony dealer.mobile.eu/VERISKATARZYNABEKIER#ses Omijajcie firmę z daleka, rekrutują młodych ludzi po studiach do ciężkiej pracy za kiepskie pieniądze. Z początku jest fajnie ale jak przychodzi do rozliczenia wynagrodzenie potrącane jest o kary umowne wynoszące sporą część sumy ogólnej. Praktycznie firma umywa ręce od odpowiedzialności za błędy w papierach i kiepskie wyszkolenie, a kary są przenoszone na pracowników rzekomo z jedynie ich winy. Firma nie gwarantuje narzędzi do prawidłowego wykonywania pracy tzn. praca wykonywana jest na oślep. Dzienna praca nie ograniczała się tylko do wyjazdów na pola uprawne tylko do 10 godzin poza domem należy doliczyć z 3 godzinki na siedzenie przy papierach i czekanie w długich kolejkach do kierownictwa. Omijajcie firmę z daleka !!! pracę skończyliśmy w wrześniu 2011 roku a ostatnia transza pieniędzy została dopiero teraz przelana. Nie będę wspominał już o bezczelności i ignorancji pracodawcy. Młodzi ludzie po studiach muszą robić na dwójkę ludzi w średnim wieku , i na ich nowe auta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Veris IP: *.icpnet.pl 01.04.12, 18:53 Asystent asystentka ds. kontroli gospodarstw rolnych VERIS Katarzyna Bekier Gimnazjalna 4 62-610 Sompolno Polska Telefon: +48 61 8621488 Telefon komórkowy: +48 604 486665 Faks: +48 61 8621488 Dane z strony dealer.mobile.eu/VERISKATARZYNABEKIER#ses Omijajcie firmę z daleka, rekrutują młodych ludzi po studiach do ciężkiej pracy za kiepskie pieniądze. Z początku jest fajnie ale jak przychodzi do rozliczenia wynagrodzenie potrącane jest o kary umowne wynoszące sporą część sumy ogólnej. Praktycznie firma umywa ręce od odpowiedzialności za błędy w papierach i kiepskie wyszkolenie, a kary są przenoszone na pracowników rzekomo z jedynie ich winy. Firma nie gwarantuje narzędzi do prawidłowego wykonywania pracy tzn. praca wykonywana jest na oślep. Dzienna praca nie ograniczała się tylko do wyjazdów na pola uprawne tylko do 10 godzin poza domem należy doliczyć z 3 godzinki na siedzenie przy papierach i czekanie w długich kolejkach do kierownictwa. Omijajcie firmę z daleka !!! pracę skończyliśmy w wrześniu 2011 roku a ostatnia transza pieniędzy została dopiero teraz przelana. Nie będę wspominał już o bezczelności i ignorancji pracodawcy. Młodzi ludzie po studiach muszą robić na dwójkę ludzi w średnim wieku , i na ich nowe auta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Blueshadow Rzgów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.12, 10:34 otworzyłam już nowy wątek aby żadnej z nas już nie oszukano - chodzi o firmę Blueshadow zajmującą się sprzedażą hurtową odzieży w C.H. Ptak w Rzgowie. Uważajcie a po szczegóły zapraszam do osobnego wątku, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guti Re: Blueshadow Rzgów IP: *.play-internet.pl 18.06.14, 09:43 Co z ta firmą jest nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
kaszana2012 Re: CZARNA LISTA 13.04.12, 15:20 Roche Polska Sp. z o.o., Warszawa - młodych ludzi zatrudniają tylko przez agencje pracy tymczasowej, a potem dyskryminują na każdym kroku, a specjalistów zwalniają bez uprzedzenia z dnia na dzień, jeśli zaczynają za dużo zarabiać bezrobotnaciezarowka.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
iwopo Re: CZARNA LISTA 13.02.13, 21:05 Roche: mobbing na kazdym kroku , mnie doprowadzili do załamania nerwowego, potem nasyłali na mnie policję. Kobieta w kadrach tomczak kłamała w zeznaniach. Kolegę zwolnili i były protesty pod firmą. Moje życie zamienili w koszmar a nie pracuję tam od dwóch lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makaroniarkaAlicja Eko-mak Rudniki k. Częstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.12, 07:47 Co powiecie na temat wytwórni makaronu z Rudnik ??? Czy ktoś ma jakąś pozytywną opinię na ich temat ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: Eko-mak Rudniki k. Częstochowy IP: *.42.12.251.alfanet24.pl 26.03.13, 16:37 firma rodzinna,kłamią i oszukują ludzi,nie polecam nikomu kto chce być traktowany jak człowiek,w eko-mak jest śmieciem,praca na 3 zmiany w soboty też oczywiście bez dopłat że to weekend,stare psujące się maszyny,charówa jak w obozie pracy a czasami nawet gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To tylko Ja Re: Eko-mak Rudniki k. Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.13, 21:56 A ile LAT tam wytrzymałeś ? Ja ICH znam od "podszewki" i mam podobne zdanie. Tam Nie Da Się Pracować. U Nich Trzeba Zapierd@lać ! Inaczej jesteś NIEROBEM i WYZYSKIWACZEM biednych i praworządnych, porządnych polaków, prowadzących Działalność Gospodarczą, "płacących podatki" i "dających pracę" biednym wieśniakom z okolicznych miejscowości. Jakie szczere i bogobojne podejście do "prawa pracy". Mógłbym tak długo jeszcze, ale mi się nie chce........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słońce Re: Eko-mak Rudniki k. Częstochowy IP: *.42.12.156.alfanet24.pl 03.04.13, 12:28 takich złodziejskich prywaciarzy powinni niszczyć jak to robili za komuny,ludzie opamiętajcie się i nie chodżcie pracować do tych wstrętnych bandziorów i złodziei,nie skazujcie się sami na obóz jak za hitlera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Eko-mak Rudniki k. Częstochowy IP: *.play-internet.pl 17.07.13, 21:47 myślałam że tylko ja mam takie zdanie na ich temat :) Nikomu nie życzę żeby musiał tam pracować. Właściciel jest nieobliczalny a jego córeczki zblazowane i chamskie. Ojciec jeździ po nich jak po łysej kobyle a one później wyżywają się na pracownikach. Praca w sobotę (oczywiście za darmo) to standard, a jak były większe zamówienia to w niedzielę też. Był czas że zatrudniali tanią siłę roboczą z Ukrainy bo Polakom musieli za dużo płacić chociaż pakowaczki pracowały na akord i mało która miała umowę. Generalnie ten zakład to totalna porażka i nikomu nie życzę żeby miał z nim do czynienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim czarna lista pracodawcow IP: *.centertel.pl 02.05.12, 08:59 RR Security, pracowałem na ochronie nie polecam, wyzysk, śmieszne stawki przestrzegam przed Dyrektorem ds. ochrony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: czarna lista pracodawcow IP: *.ip.netia.com.pl 11.04.13, 17:53 Jeden syf i malaria!!!!!!!!!!!! Nie polecam. I przestrzegam przed obiecankami Sz. P Szymczaka. Spie...ć oby nie tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: czarna lista pracodawcow IP: *.ip.netia.com.pl 29.05.13, 18:42 powinni zostać wciągnięci na czarną listę pracodawców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf122 IQFM IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.12, 20:13 IQFM Ackermann przekręty,przekręty i jeszcze raz przekręty! Nie polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_ltd Jakie przekrety? Nie placa? Watpie.:) 08.01.13, 05:39 Bys sie nie rozczarowal, gdybys o firmie sobie przed zatrudnieniem troche poczytal: www.iqfm.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
geratus Re: czarna lista pracodawców 08.06.12, 09:31 Ja dodaję z autopsji 2 oszustów: HOMO HOMINI Istytut badania opinii z Warszawy, ul. Świętokrzyska. Od 19 grudnia winni mi są wynagrodzenie, całkiem olewają moje telefony i maile. Drugi to Stowarzyszenie Serce za Serce z Warszawy z ul. Rycerskiej. Obiecują pracę biurową za 1500-3000zł, a w rzeczywistości jesteś akwizytorem od długopisów i dostajesz 1zł od sprzedanego długopisu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_ltd Homo homini lupus est 08.01.13, 05:50 Zaeaz 'oszysci'. Mogli miec poslizg finansowy - w tej branzy fortuny sie nie robi, konkurencja spora. Naciskaj, to i zaplaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AHE Lodz AHE w Lodzi IP: *.play-internet.pl 08.06.12, 17:23 Od lat zalega z wyplatami dla pracownikow. Odpowiedz Link Zgłoś