Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    30.12.04, 02:20
    czy wiecie o tym coś/
    Obserwuj wątek
      • Gość: mirek Re: forex IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.12.04, 06:34
        Można nieżle zarobić.Kupujesz i sprzedajesz walutę na rynkach światowych.Sporo
        Polaków w tym jest, trzeba przewidywać zmian ę kursu danej waluty w różnych
        krajach i kupować lub sprzedawać.Wszystko oczywiście przez internet
        • Gość: mirek Re: forex IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.12.04, 18:23
          www.easy-forex.com/Forex.pl.aspx
          • miss96 Re: forex 01.01.05, 14:54
            dzięki
            • Gość: Zaratustra Uwazaj na oszustow IP: *.chvlva.adelphia.net 02.01.05, 16:40
              Wielu tak zwanych brokerow na rynku Forex to zwykli oszusci

tu przykladowy watek:

www.forex.nawigator.biz/dyskusje/viewtopic.php?p=351
              Jezeli chcesz pracowac na Forex to warto to robic dla znanego banku

• Gość: stanchev FOREX- w POLSCE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.02.05, 17:57
                w Polsce jest tylko jeden market maker. reszta to ich brokerzy
                ja reprezentuję market makera
                Jezeli są Państwo zainteresowani powazną inwestycją za posrednictwem platformy
                forex z gwarantowanym 100% stop-lossem oraz gwarantowaną 100% transakcją.
                Zastrzegam, iż firma oferuje tzw. "zamrożenie spreadu" jako jedyna w Polsce.
                Klient otrzymuje 100 % gwarancje egzekucji zlecen w przeciwienstwe do innych
                brokerow oferujacych forex na polskim rynku.... oraz wiele innych udogodnień.
                Prosze o kontakt na stanchev@gazeta.pl
              • z.grabowski Re: Uwazaj na oszustow 22.03.05, 14:42
                Forex - rynek o niesamowitych możliwościach. Tylko dla ludzi o otwartym umyśle.
                e-rozwiazania.webpark.pl/art/forex.htm
      • Gość: bromba Re: forex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 20:51
        Zarabiają na tym przede wszystkim tzw. brokerzy. Sam pracowałem w takiej firmie
        i wiem, ze chodziło wyłącznie o zdobycie klienta z pieniędzmi. Transakcje nie
        miały większego znaczenia. Ważne bylo wykonanie jak najwiekszej liczby
        transakcji, bo od tego byla prowizja dla pośrednika. Na pewno można na tym
        zarobic wiecej niz na papierach wartościowych, ale łatwiej jest stracić
        bezpowrotnie w szybkim czasie caly zainwestowany kapitał. Dlatego trzeba dobrze
        orientować sie w wybranym rynku i codziennie sledzic wszystkie newsy z nim
        związane. Można zarobić do kilku tys. procent rocznie (teoretycznie), ale też
        wszystko stracić.
        P.S. tez pracowałem w tej firmie opisanej przez osobę z drugiego forum. ten
        azjata byl z singapuru. widzialem go kilka lat pozniej. zdaje sie zalożył
        drugą (albo trzecią) firmę.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka