Gość: mirek Re: forex IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.12.04, 06:34 Można nieżle zarobić.Kupujesz i sprzedajesz walutę na rynkach światowych.Sporo Polaków w tym jest, trzeba przewidywać zmian ę kursu danej waluty w różnych krajach i kupować lub sprzedawać.Wszystko oczywiście przez internet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: forex IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.12.04, 18:23 www.easy-forex.com/Forex.pl.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaratustra Uwazaj na oszustow IP: *.chvlva.adelphia.net 02.01.05, 16:40 Wielu tak zwanych brokerow na rynku Forex to zwykli oszusci tu przykladowy watek: www.forex.nawigator.biz/dyskusje/viewtopic.php?p=351 Jezeli chcesz pracowac na Forex to warto to robic dla znanego banku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanchev FOREX- w POLSCE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.02.05, 17:57 w Polsce jest tylko jeden market maker. reszta to ich brokerzy ja reprezentuję market makera Jezeli są Państwo zainteresowani powazną inwestycją za posrednictwem platformy forex z gwarantowanym 100% stop-lossem oraz gwarantowaną 100% transakcją. Zastrzegam, iż firma oferuje tzw. "zamrożenie spreadu" jako jedyna w Polsce. Klient otrzymuje 100 % gwarancje egzekucji zlecen w przeciwienstwe do innych brokerow oferujacych forex na polskim rynku.... oraz wiele innych udogodnień. Prosze o kontakt na stanchev@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
z.grabowski Re: Uwazaj na oszustow 22.03.05, 14:42 Forex - rynek o niesamowitych możliwościach. Tylko dla ludzi o otwartym umyśle. e-rozwiazania.webpark.pl/art/forex.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromba Re: forex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 20:51 Zarabiają na tym przede wszystkim tzw. brokerzy. Sam pracowałem w takiej firmie i wiem, ze chodziło wyłącznie o zdobycie klienta z pieniędzmi. Transakcje nie miały większego znaczenia. Ważne bylo wykonanie jak najwiekszej liczby transakcji, bo od tego byla prowizja dla pośrednika. Na pewno można na tym zarobic wiecej niz na papierach wartościowych, ale łatwiej jest stracić bezpowrotnie w szybkim czasie caly zainwestowany kapitał. Dlatego trzeba dobrze orientować sie w wybranym rynku i codziennie sledzic wszystkie newsy z nim związane. Można zarobić do kilku tys. procent rocznie (teoretycznie), ale też wszystko stracić. P.S. tez pracowałem w tej firmie opisanej przez osobę z drugiego forum. ten azjata byl z singapuru. widzialem go kilka lat pozniej. zdaje sie zalożył drugą (albo trzecią) firmę. Odpowiedz Link Zgłoś