Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PRZYPADKI DYREKTORA BURAKA II

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 00:52
    Z powodu niedoskonalosci naszych polaczen i braku cierpliwosci przy sciaganiu
    mojej ulubionej opowiesci (i chyba nie tylko mojej, jak widac z ilosci postow),
    osmielam sie otworzyc - za RIFUNA - druga czesc jego watku. Cos na ksztalt
    DRUGIEGO TOMU PRZYPADKOW DYREKTORA BURAKA.
    Co Ty na to, RIFUN???

Pozdr. lik

Obserwuj wątek
      • Gość: Ira Re: PRZYPADKI DYREKTORA BURAKA II IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.08.01, 10:21
        Popieram! Jest tak dużo wypowiedzi, że nie zawsze chcą się otworzyć przez
        opcję "pokaż wszystkie wypowiedzi". Niby nic strasznego, bo pozostałe można
        otwierać osobno po kolei, ale irytujące. Mam nadzieję, że RIFUN przyjmie ten
        wniosek racjonalizatorski. I liczę na to, że tom drugi będzie równie obszerny.
        Chociaż...Nie wiem, czy mi się tylko wydaje, czy RIFUNOWI jakby już trochę
        zaczął ciążyć codzienny "obowiązek" i chwilami traci werwę. Mam na myśli nie
        tylko częstotliwość nowych odcinków historii naszego ulubieńca, ale też sposób
        narracji. Oby to było przejściowe! A może ma trochę więcej roboty? A może
        jednak tylko mi się wydaje?
        • civic_vtec Re: PRZYPADKI DYREKTORA BURAKA II 31.08.01, 11:02
          W glownym watku Buraczanym napisalem:

>OK, podejme sie stworzyc nowy, oddzielny watek WYLACZNIE ze skopiowanymi
          >tekstami RIFUNA. Do dyskusji moze byc ten co jest (calkiem mily) lub
          >jakikolwiek inny.

>Czy ktos mnie zdopinguje i zacheci do pracy?

A zatem - co Wy na to?
          • Gość: tehanu Re: PRZYPADKI DYREKTORA BURAKA II IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.08.01, 11:20
            civic_vtec napisał(a):

> W glownym watku Buraczanym napisalem:
            >
            > >OK, podejme sie stworzyc nowy, oddzielny watek WYLACZNIE ze skopiowanymi
            > >tekstami RIFUNA. Do dyskusji moze byc ten co jest (calkiem mily) lub
            > >jakikolwiek inny.
            >
            > >Czy ktos mnie zdopinguje i zacheci do pracy?
            >
            > A zatem - co Wy na to?

Zachęcam. A tak swoją droga - sądzę że większość zagorzałych czytelników czyta to
            w pracy - i jak tam z zaległościami w robocie?...
            Rifun, biedak, chyba musi jednak normalnie pracować i dlatego tak trenuje naszą
            cierpliwość.
            • civic_vtec Re: PRZYPADKI DYREKTORA BURAKA II 31.08.01, 11:25
              Jeszcze pare zachet i zwiekszam zaleglosci...

Pozdrawiam wszystkich: RIFUNfanki i RIFUNfanow
              • Gość: ciocia Re: PRZYPADKI DYREKTORA BURAKA II IP: 192.168.1.* / *.unregistered.formus.pl 31.08.01, 11:42
                A mnie sie wydaje , ze to dobry pomysl z przeniesieniem rifuna na osobny temat.
                Komentarze i tak tworza wielki balagan i nie wiadomo juz o co chodzi. A zatem
                do dziela!
                A tak by the way co bys chciał usłyszeć na zachete?
                • civic_vtec Re: PRZYPADKI DYREKTORA BURAKA II 31.08.01, 11:45
                  To nie wazne co ja byl chcial - wazne co moge uslyszec, tfu... przeczytac
                  Ja nie jestem specjalista od zachecania do pracy
                  • Gość: dlugopis Re: PRZYPADKI DYREKTORA BURAKA II IP: 195.30.191.* 31.08.01, 15:33
                    To dobry pomysl z zebraniem calosci do kupy.
                    Tylko uwazaj na jedna rzecz : jeden post jest ograniczony iloscia znakow na
                    gazeta.pl , wiec moze zaistniec potrzeba umieszczenia dwoch czy trzech watkow ,
                    gdyz portal sam obetnie koniec. My juz mielismy taki numer we Wrocku jak
                    skladalismy opowiadanie do kupy.
                    Pozdro dla RIFUNA i dla wszystkich czlonkow RIFUN-FanClub
                    • civic_vtec Re: PRZYPADKI DYREKTORA BURAKA II 31.08.01, 15:36
                      Ze wzgledu na koniecznosc kopiowania w przyszlosci kolejnych odcinkow
                      przewiduje stworzenie watku z oddzielnymi postami dla kazdej z czesci. W ten
                      sposob zachowamy oryginalny RIFUNowy podzial.
                      Dziekuje za rady i pozdrawiam
          • Gość: Kosta Re: PRZYPADKI DYREKTORA BURAKA II IP: 217.153.80.* 31.08.01, 11:38
            Nie kopiuj tekstów Rifuna, bo te wszystkie komentarze po każdym odcinku dodają
            opowiesci uroku. Zostaw jak jest - czyli kontynuujmy na tym (II) wątku.
            • Gość: lila Re: PRZYPADKI DYREKTORA BURAKA II IP: *.abo.wanadoo.fr 31.08.01, 12:27
              A ja uwazam, ze nalezy przkopiowac wszystkie odcinki - dla nowych czytelnikow i
              dla starych, bo czasem mozna stracic watek. To dobry pomysl. Do dziela !
      • Gość: ona Re: PRZYPADKI DYREKTORA BURAKA II IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 31.08.01, 11:47
        Gość portalu: lik napisał(a):

> > Co Ty na to, RIFUN???
        >

RIFUN sie wypiun i zamiescie sie dopiero po weekend''zie... buuuuuuu (bufun!)

on to robi specjalnie, zebysmy pokisli z ciekawosci co bedzie dalej...
        • Gość: ciocia Re: PRZYPADKI DYREKTORA BURAKA II IP: 192.168.1.* / *.unregistered.formus.pl 31.08.01, 11:49
          Ja ,mysle , ze nikt nie jest az tak podly...
          • civic_vtec Re: PRZYPADKI DYREKTORA BURAKA II 31.08.01, 12:00
            Ano, ano... Stopniowanie napiecia to cala sztuka. Mysle, ze w poniedzialek
            dostaniemy cos specjalnego, a Rifun potrzebuje czasu na przygotowanie.

Wyglada na to, ze Rifun zaczyna byc nastepca Sienkiewicza.
            Trylogia Buraczana! Hmmmm...... I to w odcinkach!!!
            • Gość: ona Re: PRZYPADKI DYREKTORA BURAKA II IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 31.08.01, 12:03
              ja wcale nie powiedzialam, ze on jest podly, tylko ze my pokisniemy.
              a on to robi specjalnie, bo mu tak talent pisarski nakazuje - podtrzymuje i
              podsyca napiecie...
              • Gość: ciocia Re: PRZYPADKI DYREKTORA BURAKA II IP: 192.168.1.* / *.unregistered.formus.pl 31.08.01, 12:14
                znaczy sie pełen pisarski profesjonalizm!
                • Gość: lolo Re: PRZYPADKI DYREKTORA BURAKA II IP: 193.38.168.* 31.08.01, 15:17
                  PANOWIE/PANIE/DZIECI ITP.
                  APELUJE : NIE MNOZCIE TU KORESPONDENCJI, KTORA TYLKO ZASMIECA I PRZESZKADZA W
                  CZYTANIU PRZYGOD DYRA BURAKA. ZNAJDZCIE SOBIE INNE FORUM DLA SWOICH TEMATOW.
                  A RIFUNOWI DZIEKUJE ZA KILKA CHWIL ODDECHU PO/W PRACY.
                  • Gość: Lila Re: PRZYPADKI DYREKTORA BURAKA II IP: *.abo.wanadoo.fr 31.08.01, 20:22
                    Obrazic sie czy sie nie obrazic ? ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka