Gość: Zegar IP: *.stoginet.csc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:58 dla wszystkich odpowiedzialnych w Polsce za bezrobocie !!! www.zegarsmierci.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oban Re: ZEGAR SMIERCI 29.01.05, 14:42 Tak (odliczając sekundy) to się bawiłem jak miałem 18 lat i maiłem okres "Buntu i Bezsensu", wtedy robiło to wręcz paraliżujace wrażenie. Teraz wiem że czas nie ma znaczenia - on i tak upływa. Trzeba więc spokojnie robić swoje. Ale ogólnie : fajny licznik. Dwa pytania dodatkowe : 1)o co chodzi z tymi symbolami przedwczesnej smierci (pies, kobieta nad sedesem ??? i ... no własnie co to jest to trzecie) 2. Co to wszystko ma wspólnego z bezrobociem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zegarek Re: ZEGAR SMIERCI IP: *.stoginet.csc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 23:30 Znajdź dane o osobach odpowiedzialnych za bezrobocie i sprawdź jak długo jeszcze pociągną ;) i kiedy sytuacja BYC MOŻE sie zmieni :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIWACZEK Re: ZEGAR SMIERCI IP: *.crowley.pl 30.01.05, 12:36 STARY NUMER NUDNY TROCHĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Stary ale jary IP: *.stoginet.csc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yui Re: ZEGAR SMIERCI IP: *.stoginet.csc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 09:53 Odpowiedz Link Zgłoś