ewkakordi 07.02.05, 03:49 Marze o pracy w Storck.. Czy ktoś z Was tam już pracuje? Prosze o szczegóły dotyczace mozliwośći rozwoju, awansu, zarobkowych oraz możliwości ubiegania sie o prace w tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zen Re: PRACA W STORCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 07:48 Dziwny post ale fajnie miec marzenia. Co robisz dotychczas? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ewkakordi Re: PRACA W STORCK 08.02.05, 04:15 :) Co robię czy co robiłam dotychczas chcesz zapytać... Na to pierwsze pytanie to odpowiedź jest krótka.. Obecnie studiuje..obcenie Marketing i Zarządzanie..i wałśnei mam przerwe pomiędzy jedna praca..a mam nadzieję,z e kolejną...:) i ucze sie do egzaminów. Poza tym ..oj dużo by tu mówić..staram sie po prsotu nie marnować czasu..a moje hobby to poszukiwanie i znajdywanie nowej pracy.. Szukam po prsotu swojego miejsca w życiu.. Nie wiem czemu..ale myśle,z e moje miejsce jest wąłsnie w Storck.. teraz tlyko musze się przkonać czy mam racje... Pomożecie mi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkarolina Re: PRACA W STORCK IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 12.02.05, 22:36 a pytałaś u nich??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: PRACA W STORCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 13:40 skoro aż tak marzysz , to wyslij aplikacje do nich albo zadzown do hr i pogadaj pzdr Odpowiedz Link Zgłoś