Dodaj do ulubionych

OSTRŻEGAM

27.07.11, 19:26
Jeśli ktoś z was był na rozmowie w iti neoviosion w Krakowie na ulicy Conrada, to ostrzegam, bagno. Na początku pani od rekrytacji ładnie chwali firmę, same superlatywy, potem się okazało, że proponują najniższe wynagrodzenia a na końcu był chore zadanie, które polegało na wzajemnym przekamarzaniu się i udawadnianiu racji- jak w filmie " metoda" dosłownie, chore , jakoś to się nie zgadzało z tym co pani z działu HR mówiła na początku o firmie, atmosferze współpracy itp....strata czasu
Obserwuj wątek
    • sbek Re: OSTRŻEGAM przed firemkę rodzinną czyli ITI TVN 13.09.11, 03:50
      Tak , też zostałem zaproszony na rozmowę, też opowiadano cuda o firmie rodzinnej , od Baltony , przez ITI Home Video , tylko jak zapytałem o zakres obowiązków, to od razu zaczęto mi mówić o zyskach firmy, a potem pytanie (?) i zadanie -do czego oprócz picia napojów może służyć szklanka? Dwa razy ponawiałem pytanie o zakres moich obowiązków, w końcu brak odp. to pytam o Umowę o Praće i płacę, gdyż nie przyszedłem wysłuchiwać reklam , tylko o konkretach. Ale po następnych kilku minutach , powiedziałem że m,uszędo WC, oczywiście wyszedłem nie wracając. Żadnych konkretnych odpowiedzi, to tak samo się zachowałem. A moze ...
    • oceniacz_chlebodawcow Re: OSTRŻEGAM 20.10.11, 19:59
      Potwierdzam. Stosują metodę Asesment Center. Rotacja strasznie duża. Na gumtree co kilka dni nowe ogłoszenie dają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka