Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w Biuro Plus

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.02.05, 10:27
    Witam!
    Wybieram się dziś na rozmowę kwalifikacyjną do firmy Biuro Plus ( sieć
    biuroserwisu). Mam pytanko, czy ktoś z Was tam pracuje lub coś wie o pracy w
    tej firme. Bedę bardzo wdzięczna za informacje. ( praca PH)
    pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: Burek Re: Praca w Biuro Plus IP: *.dint.wroc.pl 18.02.05, 12:23
        Obslugują nas, z zewnątrz wyglądają nieźle :)
      • Gość: Ja Re: Praca w Biuro Plus IP: 80.50.40.* 18.02.05, 17:09
        Nawet się nie wybieraj tam. Mój mąż pracował tam pół roku i wracał do domu
        codziennie po 21.00. Ponadto co dwa tygodnie jeździł na weekendy na szkolenie i
        wracali w nocy (jesteśmy z Gdyni). Jeśli chcesz się zamęczyć to proszę bardzo.
        • Gość: iiiiii Re: Praca w Biuro Plus IP: *.intertele.pl / *.tyczyn.intertele.pl 19.02.05, 18:18
          Mój znajomy tam pracował....miesiąc. Podobno robota do kitu a sama firma oferuje bardzo mało w stosunku do tego czego wymagają od pracownika.
          pozdr
          • Gość: lis Re: Praca w Biuro Plus IP: *.intersc.com.pl / *.intersc.com.pl 20.02.05, 00:35
            Nie marnuj czasu. Rozmowa kwalifikacyjna to lipa, z Toba pewnie przyjdzie jeszcze z 10 osób, ktoś popieprzy przez 30 minut jaka to wielka kasa na Ciebie czeka, ale trzeba przejsc szkolenie kilku etapowe i dla najlepszego jest zaszczytna praca.
      • Gość: Ja Re: Praca w Biuro Plus IP: 80.50.40.* 21.02.05, 09:03
        Poza tym przez pierwsze dni (jeszcze przed podpisaniem umowy) będziesz musiała
        chodzić i rozdawać firmom ulotki lub prosić o pieczątki na specjalnych
        kartkach, aby pokazać jak bardzo Ci zależy na tej pracy. Zarobki 800 zł brutto
        + prowizja. Mój mąż zawsze wyrabiał plan (miał plan 30 tysięcy )a największą
        wypłatę jaką miał to było 1300 zł.
      • Gość: gość Re: Praca w Biuro Plus IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.02.05, 09:18
        Dziękuję Wam bardzo za informacje. Dzisiaj wybieram się mimo wszystko na
        rozmowę ( każda z nich kształci). Dziękuję Wam bardzo za inforamcje

pozdrawiam
        Kinga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka