Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w Urzędzie Skarbowym----pomocy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 18:15
    Wysłałam w moim mieście dokumenty w sprawie pracy do Urządu Skarbowego. Dziś
    zadzwonili i zaprosili mnie jutro na część pisemną. Nie chcieli nic mówic z
    czego to będzie. Mam prośbe czy ktoś był kiedys w mojej sytuacji??Prosze
    pomóżcie jak taka częśc psemna wygląda, czy z ustawy czy co. Wielkie
    dzieki.
    Obserwuj wątek
      • Gość: gość Re: praca w Urzędzie Skarbowym----pomocy IP: *.compower.pl 23.02.05, 18:51
        na pewno będzie coś z ustaw :ordynacja podatkowa + ustawa tematyczna. Nie martw
        się jak Cię nie wybiorą, chyba że jestś z "rodziny" ;( he, he
        • Gość: myszka25 Re: praca w Urzędzie Skarbowym----pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 19:33
          nie jestem z rodziny. Ordynacja podatkowa ok ale co oprócz tego można jeszcze
          dodać osobie starającej się o stanowisko referenta w dziale ogólnym. Proszę
          pomocy
          • Gość: IGA Re: praca w Urzędzie Skarbowym----pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:36
            WITAM, MIAŁAM TAKI TEST W ZESZŁYM TYGODNIU NIESTETY Z OPŁAKANYM SKUTKIEM 3
            punktów zabrakło aby przejś dalej. Pytania podzielone na 3 części: prawo
            ustrojowe, ordynacja podatkowa i podatek doch od osób fizycz. Przykładowe
            pytanko mniej więcej: do kiedy pracodawca ma obowiązek złożyć pit11/pit8b, coś
            tam o podatku od kapitałów. W sumie to musiałabym sobie poprzypominać. Teraz
            zabardzo nie mam czasu. Ale życzę powodzenia, chociaz wydaje mi się że w takich
            miejscach to etaty są już zaklepane.Oby tak nie było i tym razem . Napisz jak
            było.
            • Gość: józek z krainy Re: praca w Urzędzie Skarbowym----pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:22
              ja pracuje w wie w US i dostałem prace normalnie ale w innych miastach małych
              to tylko rodzina
              • Gość: myszka25 Re: praca w Urzędzie Skarbowym----pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:54
                No już po.Niestety nie dostałam się .Brakło mi 1 punkta.Pocieszam się tylko tym
                że wiem jak już to wygląda.Na jedno miejsce było 150 osób.Była min.ordynacja
                podatkowa. dzieki za wszystko.pozdrawiam.papapa
                • Gość: koczek Re: praca w Urzędzie Skarbowym----pomocy IP: *.crowley.pl / *.crowley.pl 27.02.05, 00:00
                  Jeden punkt to naprawde nie fart:( lecz może następnym razem:)
                  Jednak powiem szczerze ze w US moją szansę(w większości osoby po znajomości) za
                  moją koleżanką czekają aż skończy studia ekonomiczne(jej matka pracyje w US)
                  Lecz nie załamujcie sie a nóż widelec uda się:)
                  Powodznia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka