Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

BANK MILLENIUM

20.03.05, 17:53
    hej! czy wiecie moze czy w BANKU millenium przy zatrudnieniu na umowe o prace
    na pelny etat jest jakies zaplecze socjalne? chodzi mi tutaj o opieke
    medyczna itp. rzeczy.
    W ogole jesli ktos z was ma jakies doswiadczenia z pracy tam to prosze o
    info:-)
    Obserwuj wątek
      • Gość: annoola Re: BANK MILLENIUM IP: *.crowley.pl 20.03.05, 18:14
        Pracowalam w millenium jakies 2 lata temu jako asystent bankowy (Gdańsk), raz na
        pół roku były karnety do kina albo siłownia lub basen i nic poza tym. A prace
        tam wspominam nie najlepiej. pozdrawiam :)
        • Gość: tt Re: BANK MILLENIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 22:15
          obecnie karnety raz ma kwartał
      • Gość: macka Re: BANK MILLENIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 08:59
        A jesli chodzi o opieke medyczna??? Czy maja jakas przychodnie tzw.zakladowa?
      • Gość: macka Re: BANK MILLENIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 09:01
        acha i napiszcie jakie jest teraz tam wynagrodzenie i na jakim stanowisku? Czy
        ktos sie orientuje na stanowisku asysntent klienta?
        • Gość: okidoki Re: BANK MILLENIUM IP: *.artnet.com.pl 21.03.05, 10:58
          jezeki chodzi o asystenta to 1300 na reke:-(
        • Gość: annoola Re: BANK MILLENIUM IP: *.crowley.pl 21.03.05, 13:29
          ehhhh asystent bankowy jak to pieknie brzmi ;) nie chciałabym Cię za bardzo
          zniechęcać, a mam nadzieje ze cos zmieniło sie na lepsze. Ale bycie asystentem
          to ciezka harowa, oprocz obsługi klienta tzn. przelewy, wplaty wyplaty i takie
          tam, praca głównie polega na sprzedazy produktów banku, kredyty, lokaty, karty
          albo to co aktualnie "wymyslili na gorze". Tkzw. "target" to chyba najbardziej
          znienawidzone słówko pracownikow tego banku. Nie musze chyba dodawac ze jak za
          malo sprzedasz to teksty typu: na twoje miejsce jest milion chetnych sa na
          porzadku dziennym. Jezeli jednak czujesz sie dobrze w sprzedazy bezposredniej,
          masz gadane i umiesz przekonac kogos do zakupu, to chyba warto sprobowac. Nie
          wiem jak teraz, ale kiedys za wyniki w sprzedazy byly premie w zaleznosci od
          wysokosci sprzedazy. Takze uwazam, ze pewnie sa osoby zadowolone z tej pracy ja
          jednak podziekowalam. Pozdrawiam
      • ewula1 Re: BANK MILLENIUM 21.03.05, 16:39
        Te dwie ostatnie osobki co sie wypowiadaly widze ze tam pracowaliscie: to jak
        to jest z ta opieka medyczna? nie maja zadnej?
        hmmm no coz to jest jedyna praca jaka mi sie trafila od 5 m-cy wiec musze
        sprobowac:-(
        • Gość: angel Re: BANK MILLENIUM IP: *.artnet.com.pl 21.03.05, 19:06
          słuchaj, pewnie ze spróbuj, ja pracowałam tak ponad rok, dostawała 1300 zł na
          reke a około 10-tego premię za target czyli drugie 1300 zł lub jak wyrobiłam 80%
          targetu to jakies 830 zł, więc finasowo nie jest tak żle . Pracowałam w 3
          oddziałach w sumie i dobrze wspominam te pracę, w ostatnim oddziale było
          swietnie i do dzis zaluje ze zrezygnowałam z tej pracy. Jak trafisz do oddziału
          gdzie wspolnie bedziecie walczyc o premię i gdzie kierownik nie jest jak z
          ksiązki Sławomira Shuty "Zwał"-mowa o Basi Kierowniczce, to zyc nie
          umierac.Ciesze sie ze dostalas prace, fajjnie jest pojechac na szkolenie, bo
          bedziesz sobie na szkoeniu a wypłate dostaniesz normalnie,pooznasz fajnych
          ludzi, pojdziesz na kręgle ( to taki gest od Pracodwacy). Najwaznijsze ze
          nabierzesz doświadczenia, i nauczysz sie wielu waażnych rzeczy. Powodzeenia!
        • Gość: annoola Re: BANK MILLENIUM IP: *.crowley.pl 22.03.05, 11:58
          O opiece medycznej nic mi nie wiadomo. A jesli nie masz innych propozycji to tez
          uwazam ze warto sprobowac. Na szkoleniu jest ekstra. Jak sie okaze, ze jednak
          nie czujesz sie tam dobrze to rok sie jakos przemeczysz a pozniej przynajmniej
          jest co do CV wpisac, bo przeszkola cie sprzedazowo i z wiedzy bankowej,
          dodatkowo masz kontakt z klientem no i gotowka. Jesli chodzi o zarobki to
          faktycznie nie ma na co narzekac,...a atmosfera pracy jak wszedzie zalezy do
          jakiego zespolu trafisz. W moim pierwszym oddziale bylo zajefajnie, a drugi
          wykonczyl mnie psychicznie, wiec nie zaluje ze sie zwolnilam. Zycze Ci
          powodzenia, napisz czy ci sie udalo :)
          • Gość: KieM Re: BANK MILLENIUM IP: *.com.pl / *.com.pl 22.03.05, 14:11
            czy ktoś z was sie orientuję jak można się tam dostać, czy po znajomościach i
            jakie są wymagania, proszę o odpowiedź
      • ariadnao Re: BANK MILLENIUM 22.03.05, 15:27
        Witam, Wszystko zależy, w jakim segmencie klientowskim bedziesz pracować -
        mill. detal, biznes czy korporacje. Ja tam pracuje od 5 lat w centrali w
        warszawie, nie jest tak źle, jak piszą koledzy. Jakbys miała jakieś pytania, to
        wyslij mi maila na mail gazetowy, pogadamy poza forum.

Pozdr.
        AO
        • Gość: Kott Re: BANK MILLENIUM IP: *.chello.pl 22.03.05, 23:59
          Ja jako prezes mam za darmo stalowe zęby

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka