Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co sadzicie...

IP: *.2city.net 25.03.05, 17:33
    czy sklep dla puszystych to przyszlosciowy dochod?W co zainwestowac -firme
    sprzatajaca /moge zalozyc dzialalnosc za 10tys na poczatek nie mam pracy od 3
    lat.
    Obserwuj wątek
      • simari1980 Re: co sadzicie... 25.03.05, 18:39
        Wg mnie sklep dla puszystych to nie jest dobry pomysł..ale to tylko przeczucie
        i raczej zerowa wiedza na ten temat...dlaczego tak sądzę...nie ma obecnie w
        Polsce dobrych firm które szyłyby taki typ ubrań, często jak przechodze kolo
        takiego sklepu to juz na wystawie widać że większość z ubrań jest szara i
        nieciekawa i "staroświecka" (a podobno te wystawowe i tak są najciekawsze) . No
        chyba że jesteś projektantka lub krawcową i masz zmysł twórczy, wtedy ty
        tworzysz...co do firmy sprzątającej sama o tym myślałam...ale jakoś brak mi
        motywacji i odwagi by w tych czasach cokolwiek zaczynać...jak chcesz się
        powymieniac poglądami, to napisz POZDRO
      • Gość: Ola Re: co sadzicie... IP: *.torun.mm.pl 25.03.05, 19:03
        Sklep dla puszystych by sie przydal! Jak najbardziej! Tylko tak jak juz zostalo
        napisane, w Polsce nie ma producentow, ktorzy szyja ciekawie i za srednie
        pieniadze, nie za te wielkie!

Z reguly mozna kupic tylko jakies namioty i ubranka "eleganckie" dla baaaaardzo
        starszych pan. No chyba, ze projektujesz i szyjesz...... Owszem- mozna znalezc
        duze rozmiary w fajnej formie. Ale trzeba sie najezdzic po Polsce, a to nie
        bardzo jest oplacalene.

Powiem tak: sama jestem puszysta- mam 22 lata i nie mam sie w co ubrac, bo nie
        chce dodawac sobie na starcie 20 krzyzykow na kark. Jedyne co mi zostalo, to
        zamaiwianie ciuchow z katalogow za rozsadne ceny i po obnizkach. Preferuje Bon
        Prix i chyba wiekszosc znanych mi puszystych tak robi. Bo sklepy z odzieza XXL
        to albo ciazowe ubranka prowadza, albo tak jak wczesniej pisalam "dosc formalne
        stroje".

Na temat sprzataia sie nie wypowiem- nie znam sie na tym.

Ale trzymam kciuki i zycze duzo powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka