Gość: Agnieszka IP: *.2city.net 25.03.05, 17:33 czy sklep dla puszystych to przyszlosciowy dochod?W co zainwestowac -firme sprzatajaca /moge zalozyc dzialalnosc za 10tys na poczatek nie mam pracy od 3 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simari1980 Re: co sadzicie... 25.03.05, 18:39 Wg mnie sklep dla puszystych to nie jest dobry pomysł..ale to tylko przeczucie i raczej zerowa wiedza na ten temat...dlaczego tak sądzę...nie ma obecnie w Polsce dobrych firm które szyłyby taki typ ubrań, często jak przechodze kolo takiego sklepu to juz na wystawie widać że większość z ubrań jest szara i nieciekawa i "staroświecka" (a podobno te wystawowe i tak są najciekawsze) . No chyba że jesteś projektantka lub krawcową i masz zmysł twórczy, wtedy ty tworzysz...co do firmy sprzątającej sama o tym myślałam...ale jakoś brak mi motywacji i odwagi by w tych czasach cokolwiek zaczynać...jak chcesz się powymieniac poglądami, to napisz POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: co sadzicie... IP: *.torun.mm.pl 25.03.05, 19:03 Sklep dla puszystych by sie przydal! Jak najbardziej! Tylko tak jak juz zostalo napisane, w Polsce nie ma producentow, ktorzy szyja ciekawie i za srednie pieniadze, nie za te wielkie! Z reguly mozna kupic tylko jakies namioty i ubranka "eleganckie" dla baaaaardzo starszych pan. No chyba, ze projektujesz i szyjesz...... Owszem- mozna znalezc duze rozmiary w fajnej formie. Ale trzeba sie najezdzic po Polsce, a to nie bardzo jest oplacalene. Powiem tak: sama jestem puszysta- mam 22 lata i nie mam sie w co ubrac, bo nie chce dodawac sobie na starcie 20 krzyzykow na kark. Jedyne co mi zostalo, to zamaiwianie ciuchow z katalogow za rozsadne ceny i po obnizkach. Preferuje Bon Prix i chyba wiekszosc znanych mi puszystych tak robi. Bo sklepy z odzieza XXL to albo ciazowe ubranka prowadza, albo tak jak wczesniej pisalam "dosc formalne stroje". Na temat sprzataia sie nie wypowiem- nie znam sie na tym. Ale trzymam kciuki i zycze duzo powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś