Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

nie mam pracy

IP: *.gazeta.pl 10.07.01, 20:05

a chcialbym miec
    moze mi odstapisz swoja?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Sven Re: nie mam pracy IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 21:34
        Łatwo mi mówić, ale szukaj cierpliwie. W końcu...
        • Gość: izis Re: nie mam pracy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.01, 15:35
          wiem co to znaczy dla jednych jestem zbyt mżdra dla innych za stara , ci
          pracodawcy sami nie wiedzą czego chcą
          • Gość: riddler Re: nie mam pracy IP: *.wiedza.icu.pl 13.07.01, 18:27
            Gość portalu: izis napisał(a):

> wiem co to znaczy dla jednych jestem zbyt mżdra dla innych za stara , ci
            > pracodawcy sami nie wiedzą czego chcą

to moze ukryj dla niektorych czesc zyciorysu i juz jestes ok ? Nie powiennas
            kalmac (no przynajmniej miec jedna koherentna wersje i to tak, zeby nie mogli
            spradzic gdzie sie mijasz z prawda). A myslisz, ze jak sie wychodzi z 'zakletego
            kregu' ?

BTW jak po habilitacji chcesz byc przedszkolanka lub sekretarka to wspolczuje
            • Gość: bęc Re: nie mam pracy IP: *.acn.waw.pl 15.07.01, 00:08
              Gość portalu: riddler napisał(a):

> Gość portalu: izis napisał(a):
              >
              > > wiem co to znaczy dla jednych jestem zbyt mżdra dla innych za stara , ci
              > > pracodawcy sami nie wiedzą czego chcą
              >
              > to moze ukryj dla niektorych czesc zyciorysu i juz jestes ok ? Nie powiennas
              > kalmac (no przynajmniej miec jedna koherentna wersje i to tak, zeby nie mogli
              > spradzic gdzie sie mijasz z prawda). A myslisz, ze jak sie wychodzi z 'zakleteg
              > o
              > kregu' ?
              >
              > BTW jak po habilitacji chcesz byc przedszkolanka lub sekretarka to wspolczuje

ukryc czesc zyciorysu niby mozna - ale wieku nie ukryjesz. 35 lat to z reguly
              gorna granica, a co z tymi powyzej. masz 40 lat - na emeryture za mlody, do pracy
              za stary. i co przez najblizsze 20/25 lat bedziesz gwizdac? moze od razu do
              odstrzalu takich - niech sie nie mecza i glowy pracodawcom nie zawracaja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka