Gość: predki IP: *.gazeta.pl 10.07.01, 20:05 a chcialbym miec moze mi odstapisz swoja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sven Re: nie mam pracy IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 21:34 Łatwo mi mówić, ale szukaj cierpliwie. W końcu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izis Re: nie mam pracy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.01, 15:35 wiem co to znaczy dla jednych jestem zbyt mżdra dla innych za stara , ci pracodawcy sami nie wiedzą czego chcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riddler Re: nie mam pracy IP: *.wiedza.icu.pl 13.07.01, 18:27 Gość portalu: izis napisał(a): > wiem co to znaczy dla jednych jestem zbyt mżdra dla innych za stara , ci > pracodawcy sami nie wiedzą czego chcą to moze ukryj dla niektorych czesc zyciorysu i juz jestes ok ? Nie powiennas kalmac (no przynajmniej miec jedna koherentna wersje i to tak, zeby nie mogli spradzic gdzie sie mijasz z prawda). A myslisz, ze jak sie wychodzi z 'zakletego kregu' ? BTW jak po habilitacji chcesz byc przedszkolanka lub sekretarka to wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bęc Re: nie mam pracy IP: *.acn.waw.pl 15.07.01, 00:08 Gość portalu: riddler napisał(a): > Gość portalu: izis napisał(a): > > > wiem co to znaczy dla jednych jestem zbyt mżdra dla innych za stara , ci > > pracodawcy sami nie wiedzą czego chcą > > to moze ukryj dla niektorych czesc zyciorysu i juz jestes ok ? Nie powiennas > kalmac (no przynajmniej miec jedna koherentna wersje i to tak, zeby nie mogli > spradzic gdzie sie mijasz z prawda). A myslisz, ze jak sie wychodzi z 'zakleteg > o > kregu' ? > > BTW jak po habilitacji chcesz byc przedszkolanka lub sekretarka to wspolczuje ukryc czesc zyciorysu niby mozna - ale wieku nie ukryjesz. 35 lat to z reguly gorna granica, a co z tymi powyzej. masz 40 lat - na emeryture za mlody, do pracy za stary. i co przez najblizsze 20/25 lat bedziesz gwizdac? moze od razu do odstrzalu takich - niech sie nie mecza i glowy pracodawcom nie zawracaja. Odpowiedz Link Zgłoś