Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kierownik STROKROTKA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 14:43
    wybieram sie na rekrutacje - czy macie jakies wskazówki, wyrobione zdanie na
    ten temat, w moim miescie jest 1 sklep chyba od 3 tygodni, jakie saobowiazki,
    mozliwosci finansowe i o co pytaja, dziekuje
    Obserwuj wątek
      • Gość: rahim Re: kierownik STROKROTKA IP: *.rzeszow.mm.pl 02.05.05, 21:40
        A w jakim mieście ?,
        Czy masz doświadczenie na stanowisku kierowniczym?

Główne obowiązki to chyba odpowiednie zamawianie towaru do sklepu, reprezentowanie firmy w kontaktach z sanepidem i czego nie życze z PIP itp.(chyba że tym zajmuje się kierownik regionalny) organizowanie pracy podwładnym (dwa grafiki jaden oficjalny zgodny kodeksem pracy,drugi faktyczny ) rozliczanie kasjerek, opier....anie magazynierów ;-),
        a zapytają napewno czy masz książeczke zdrowia sanepidowską,
        czy przyjdziesz do pracy w sobotę wieczorem ( zamiast bujać się w jakieś knajpie) i czy na drugi dzień w niedziele w razie konieczności też przyjdziesz
        dużo zależy od tego czy oczekują doświadczenia na podobnym stanowisku jeśli je masz to wskakujesz od razu do twojego sklepu i rządzisz, jeśli nie będzie kandydata z doświadczeniem to wybierają sobie jednego bez i wysyłają go w delegację tzn. na min. 2-tygodniowe szkolenie najpewniej do Lublina choć niekoniecznie.
        • Gość: rahim Re: kierownik STROKROTKA IP: *.rzeszow.mm.pl 02.05.05, 21:44
          To co napisałem ma sens jeżeli chodzi ci o sieć marketów Stokrotka
        • Gość: atram Rahim , dzieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 22:51
          Nie mam doswiadczenia jako kierownik, nie wymagaja, jaka kaska powiedz mi i
          deklaruje dyspozycyjnosc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka