Gość: Maverick IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.05.05, 17:50 Kto - jaka instytucja - może mi zrefundować choć w części koszty dojazdów do pracy ? Chodzi o bilet PKP na trasie Radom - Wawa. Help me please! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Koszty dojazdów do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:32 Twój zaklad pracy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Koszty dojazdów do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:45 Nie ma czegos takiego, ja dojezdzam do i z pracy razem 50 km codziennie - niby mam podwyzszone koszty przychodu o 127 zł miesiecznie, ale w zaden sposob moja wyplata nie rozni sie od osob zamieszkałych w miejscu pracy, jezdzac samochodem wydaje 250 zł na beznzyne i nikogo to nie obchodzi, jezeli zanm stawke wynagroszenia pomniejszam ja o dojazdy i mam psi grosz za prace.makabra Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: Koszty dojazdów do pracy 07.05.05, 20:41 nikt nie ma takiego obowiazku, mozesz sie dogadac z pracodawca i wtedy bedzie to jego dobra wola. Odpowiedz Link Zgłoś