Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jak szukać stażu?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 01:35
    Jestem na 4 roku Politechniki (Mechaniczny) i chcialem sie dowiedziec jak np
    niektorzy z was pisali m.in listy motywacyjne. Jak nalezy opisac swoje
    mozliwosci skoro mam zero doswiadczenia i tak naprawde nie wiem gdzie moge
    sie sprawdzic.
    Wiem ze to temat rzeka, ale juz sam nie wiem co robic.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Marek Re: Jak szukać stażu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 01:40
        Kolego,
        Ty nie masz co robić o tej porze tylko stażu szukasz!!!
        Ty się najpier wyśpij, jest 01:38 w nocy.
        A jutro pogadamy.

Dobranoc,
        Marek
      • Gość: Jeni Re: Jak szukać stażu? IP: *.devs.futuro.pl 18.05.05, 01:47
        Czesc

Ja tez jestem na 4tym roku Polibudy :) Tylko innego wydzialu... Napisz ze
        jestes odpowiedzialny, ze szybko sie uczysz, umiesz pracowac pod presja czasu a
        studia techniczne rozwinely twoje zdolnosci analityczne. Powiniennes (wiem, to
        banal) najlepiej dostosowac list do oczekiwan firmy - polecam wertowanie stron
        www, i w zadnym wypadku nie wysylac wszystkim tego samego listu!

Mowi Ci to ktos kto wyslal listow niewiele i dostal kilka propozycji :-)
        I jeszcze na koniec Ci powiem, ze tez bylam przerazona zaczynajac szukac, a
        okazalo sie ze nie taki diabel straszny... tylko spiesz sie bo juz troche pozno!
        • Gość: marcin Re: Jak szukać stażu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 02:09
          Dzieki za pomoc!
          Teraz chociaż wiem, że nie jestem sam. Wiekszosc osob ode mnie, albo ma
          protekcje i zadnego problemu z "wkreceniem sie", albo wyjezdza na zachod do
          pracy na wakacje, albo ... po prostu na wakacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka