monika845 29.05.05, 19:14 czesc ktos wie czy latwo jest znalesc prace w biurze to musi yc fajne zajecie (warszawa) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mart Re: praca w biurze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 20:35 takie posty mnie rozwalają... Moniko - masz 12 lat ???? p.s. nie jestem Wojtek i nie mam 12 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: praca w biurze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 21:37 trzeba ze 3 razy dac i już masz " fajną" pracę w biurze Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: praca w biurze? 29.05.05, 21:53 oan się chgyba pyta czy fajne jest szukanie pracy w biurze, a nie sama praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xz Re: praca w biurze? IP: *.devs.futuro.pl 29.05.05, 22:30 a ja chcialabym pracowac w sklepie albo na basenie tez chyba fajnie nie? ktos wie? (tez warszawa hihi ale fajnie) Odpowiedz Link Zgłoś
expedit54 Re: praca w biurze? 29.05.05, 22:40 no właśnie taka papierkowa robota...... coś w stylu trzepania worków po cemencie, to jest coś .......może koleżance chodzi o parzenie kawy albo dokładanie papieru do ksera i drukarki ale do tego to w naszym kraju trzeba mieć skończone dwa fakultety i kilkuletnie doświadczenie zadawanie takich głupich pytań nic ci nie da moja droga życzę udanych poszukiwań "łatwej pracy biurowej" a prędzej czy później natniesz się na jakichś oszustów ;P ------------------------- Parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze i zdecydowane NIE !!!! "Nie no, nie porównujmy gówna do twarogu" Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: praca w biurze? 29.05.05, 23:30 nie kazda praca w biurze to rpzerzucanie papierow z lewej strony biurka na druga, wszystko zalezy od specyfiki firmy i branzy. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: praca w biurze? 29.05.05, 23:36 a mnie się rozchodzi o prace w terenie. macie jakiś fajny pomysł na prace w terenie. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: praca w biurze? 30.05.05, 00:08 przedstawiciel handlowy -najczesciej mieszkasz w samochodzie, ktorym robisz x km rocznie. Odpowiedz Link Zgłoś