Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie dobrze zarobić / IT

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 17:05
    Interesuja mnie ( i zapewne nie tylko mnie )
    w jakich firmach poza "Big 4" można dobrze(4000 brutto i więcej) zarobić po studiach
    Piszcie o swoich doświadczeniach.
    Obserwuj wątek
      • Gość: abc Re: Gdzie dobrze zarobić / IT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 18:01
        Zarobisz i nawet wiecej w ... USA, moze to byc firma nawet ze Small 4
        • Gość: Mike Re: Gdzie dobrze zarobić / IT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 18:22
          ok :-D
          tyle wiem - tylko jest problem z wizą na prace.
          Porozmawiajmy o naszym bidnym kraju.
          • Gość: remek Re: Gdzie dobrze zarobić / IT IP: *.chello.pl 01.06.05, 20:22
            ale 4000 zeta czy dolarów ?
            • Gość: Mike Re: Gdzie dobrze zarobić / IT IP: *.isep.pw.edu.pl 02.06.05, 08:34
              O rany jak cięzko sie z Wami dogadać
              4000zl

4000$ daje McKinsey na dziendobry.

• Gość: Tom Re: Gdzie dobrze zarobić / IT IP: 213.76.140.* 02.06.05, 09:22
                a na do widzenia ?
                McK - 1200 zeta netta jako aplikant
                • Gość: Mike Re: Gdzie dobrze zarobić / IT IP: *.iem.pw.edu.pl 02.06.05, 13:29
                  To chyba poszedles do jakies fake'owej McK :-D
                  12000brutto - potwierdzona informacja - Analizatorek Biznesowy- zaraz po
                  studiach.
                  • Gość: Mike Re: Gdzie dobrze zarobić / IT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:37
                    Topic normalnie umiera - a to dlatego ze nikt nie chce powiedzic ile i gdzie - ludzie sie troche boją o swoje posadki :-D

Nic dziwnego -> bójcie sie - lepszych od Was są setki :-D
                    pozdr.

end of theme for me.
                    • kominiara Re: Gdzie dobrze zarobić / IT 03.06.05, 11:46
                      Jakby byli lepsi od tych, ktorzy sie tak boja, to wlasnie ci by pracowali. A
                      jest na odwrot. Wiec chyba nie sa lepsi :)
                      • Gość: Booby Re: Gdzie dobrze zarobić / IT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 08:36
                        Polska to taki dziwny kraj. Tutaj nie jest ważne co tak na serio umiesz - nawet jeśli jesteś lepszy od aktualnie trzymających stołeczki.
                        Tutaj są bardzo głęboko zakorzenione chore postawy typu-
                        -oj oj on jest lepszy trzeba go troche obrzydzić w oczach szefa.
                        -przez niego mnie wyrzucą - ojoj trzeba coś zrobić
                        -a to sk.... jak on to robi - podpier...le go że rozlał kawe
                        -wiem wiem .. poszukam kogoś kto też go nie lubi
                        -eeeeee tam - i tak mnie nie wyrzucą - przecież Heniek i Krzysiek to moi koledzy.
                        Ponadto - jak ktoś daje ogłosznie to b. często poszukuje np:
                        - albo kobiety albo faceta (niedopuszczalne)
                        - wiek poniżej ... powyżej (niedopuszczalne)
                        - prosze przysłać zdjęcie (...)
                        - lojalki na dzieńdobry
                        o niepełnosprawnych już nie wspomnę.

A do tego taki skur....iel co sie boi o własny tyłek - bo jest poprostu kiepski
                        podkłada świnie.
                        Panie "kominiara" - zerknij na realia rynku :-)
                        To co wypisujesz ma miejsce ale w cywilizowanych krajach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka