Gość: TheMan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 17:05 Interesuja mnie ( i zapewne nie tylko mnie ) w jakich firmach poza "Big 4" można dobrze(4000 brutto i więcej) zarobić po studiach Piszcie o swoich doświadczeniach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Gdzie dobrze zarobić / IT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 18:01 Zarobisz i nawet wiecej w ... USA, moze to byc firma nawet ze Small 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Gdzie dobrze zarobić / IT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 18:22 ok :-D tyle wiem - tylko jest problem z wizą na prace. Porozmawiajmy o naszym bidnym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remek Re: Gdzie dobrze zarobić / IT IP: *.chello.pl 01.06.05, 20:22 ale 4000 zeta czy dolarów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Gdzie dobrze zarobić / IT IP: *.isep.pw.edu.pl 02.06.05, 08:34 O rany jak cięzko sie z Wami dogadać 4000zl 4000$ daje McKinsey na dziendobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Gdzie dobrze zarobić / IT IP: 213.76.140.* 02.06.05, 09:22 a na do widzenia ? McK - 1200 zeta netta jako aplikant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Gdzie dobrze zarobić / IT IP: *.iem.pw.edu.pl 02.06.05, 13:29 To chyba poszedles do jakies fake'owej McK :-D 12000brutto - potwierdzona informacja - Analizatorek Biznesowy- zaraz po studiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Gdzie dobrze zarobić / IT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:37 Topic normalnie umiera - a to dlatego ze nikt nie chce powiedzic ile i gdzie - ludzie sie troche boją o swoje posadki :-D Nic dziwnego -> bójcie sie - lepszych od Was są setki :-D pozdr. end of theme for me. Odpowiedz Link Zgłoś
kominiara Re: Gdzie dobrze zarobić / IT 03.06.05, 11:46 Jakby byli lepsi od tych, ktorzy sie tak boja, to wlasnie ci by pracowali. A jest na odwrot. Wiec chyba nie sa lepsi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Booby Re: Gdzie dobrze zarobić / IT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 08:36 Polska to taki dziwny kraj. Tutaj nie jest ważne co tak na serio umiesz - nawet jeśli jesteś lepszy od aktualnie trzymających stołeczki. Tutaj są bardzo głęboko zakorzenione chore postawy typu- -oj oj on jest lepszy trzeba go troche obrzydzić w oczach szefa. -przez niego mnie wyrzucą - ojoj trzeba coś zrobić -a to sk.... jak on to robi - podpier...le go że rozlał kawe -wiem wiem .. poszukam kogoś kto też go nie lubi -eeeeee tam - i tak mnie nie wyrzucą - przecież Heniek i Krzysiek to moi koledzy. Ponadto - jak ktoś daje ogłosznie to b. często poszukuje np: - albo kobiety albo faceta (niedopuszczalne) - wiek poniżej ... powyżej (niedopuszczalne) - prosze przysłać zdjęcie (...) - lojalki na dzieńdobry o niepełnosprawnych już nie wspomnę. A do tego taki skur....iel co sie boi o własny tyłek - bo jest poprostu kiepski podkłada świnie. Panie "kominiara" - zerknij na realia rynku :-) To co wypisujesz ma miejsce ale w cywilizowanych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś