Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Master Foods

IP: *.kasztanowe.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 12:02
    Czy ktoś może mi napisać jak wygląda rekrutacja do Master Foods na stanowisko
    przedstawiciela handlowego i jak się pracuje w tej firmie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: piter Re: Master Foods IP: 193.179.195.* 04.06.05, 00:20
        rekrutacja ma w zasadzie 3 etapy:
        1-posylasz zyciorys
        2-jak cie wybiora jedziesz do stolicy na rozmowe z Arkiem
        3-assesment centre w Sochaczewie- na nie jezt zapraszanych tak kolo5-6 osob i
        masz prace w grupie, sam na sam z prowadzacym oraz rozmowe z przyszlym szefem
        czyli ASMem

daja wiedziec (jak w wiekszosci firem) nastepnego dnia po 3 etapie. Bardzo
        przyjemna firma-zwracaja koszty za dojazdy i trktuja cie jak czlowieka.
        Zarobki tez OK, fajne autko (focus combi) i bardzo milo ale jak kazdy medal ma
        2 strony-czyli duzo pracy i czasami naprawde wymagajacej.
        Pozdrawiam, ja pracowalem w MFP 0.5 roku.
        • Gość: J. Re: Master Foods IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:35
          dlaczego pracowales tylko 0,5 roku?
          Zwolnili Cie czy sam zrezygnowales?
          • Gość: piter Re: Master Foods IP: *.ff.cuni.cz 16.06.05, 17:54
            Widze ciekawi jestesmy? Mam lepsza prace poza granicami kraju-od roku jesetm
            szczesliwym mieszkancem Pragi i nie musze sie uzerac z wasatymi kierowniczkami.
            • Gość: J. Re: Master Foods IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:23
              tak , ciekawi jestesmy a ty nie odpowiedziales na pytanie..
              • Gość: piter Re: Master Foods IP: *.europe.hp.net 20.06.05, 17:00
                Ahoj. Skonczyla mi sie umowa-bylem chyba jednym z 2 wyjatkow ktorzy ponad
                1.5roku temu rozpoczeli prace w MFP poniewaz zostala ze mna podpisana umowa na
                czas okreslony-0.5roku. Wyjatkiem-poniewaz jak sie dowiedzialem regula MFP jest
                podpisywac umowy na czas nieokreslony. Tak wiec po pol roku powiedzielismy
                sobie Bye i rozeszlismy sie. W czasie gdy odchodzilem przeprowadzala sie pewna
                mala restrukturyzacja dzialu sprzedazy a ja zostalem zatrudniony jako
                zapchajdziura. Nie zaluje, ze juz tam nie pracuje pomimo pewnych plusow gdzie
                indziej tez jest fajnie.
                Zycze powodzenia na rozmowach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka