Gość: PiK IP: *.kasztanowe.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 12:02 Czy ktoś może mi napisać jak wygląda rekrutacja do Master Foods na stanowisko przedstawiciela handlowego i jak się pracuje w tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piter Re: Master Foods IP: 193.179.195.* 04.06.05, 00:20 rekrutacja ma w zasadzie 3 etapy: 1-posylasz zyciorys 2-jak cie wybiora jedziesz do stolicy na rozmowe z Arkiem 3-assesment centre w Sochaczewie- na nie jezt zapraszanych tak kolo5-6 osob i masz prace w grupie, sam na sam z prowadzacym oraz rozmowe z przyszlym szefem czyli ASMem daja wiedziec (jak w wiekszosci firem) nastepnego dnia po 3 etapie. Bardzo przyjemna firma-zwracaja koszty za dojazdy i trktuja cie jak czlowieka. Zarobki tez OK, fajne autko (focus combi) i bardzo milo ale jak kazdy medal ma 2 strony-czyli duzo pracy i czasami naprawde wymagajacej. Pozdrawiam, ja pracowalem w MFP 0.5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Master Foods IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:35 dlaczego pracowales tylko 0,5 roku? Zwolnili Cie czy sam zrezygnowales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Master Foods IP: *.ff.cuni.cz 16.06.05, 17:54 Widze ciekawi jestesmy? Mam lepsza prace poza granicami kraju-od roku jesetm szczesliwym mieszkancem Pragi i nie musze sie uzerac z wasatymi kierowniczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Master Foods IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:23 tak , ciekawi jestesmy a ty nie odpowiedziales na pytanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Master Foods IP: *.europe.hp.net 20.06.05, 17:00 Ahoj. Skonczyla mi sie umowa-bylem chyba jednym z 2 wyjatkow ktorzy ponad 1.5roku temu rozpoczeli prace w MFP poniewaz zostala ze mna podpisana umowa na czas okreslony-0.5roku. Wyjatkiem-poniewaz jak sie dowiedzialem regula MFP jest podpisywac umowy na czas nieokreslony. Tak wiec po pol roku powiedzielismy sobie Bye i rozeszlismy sie. W czasie gdy odchodzilem przeprowadzala sie pewna mala restrukturyzacja dzialu sprzedazy a ja zostalem zatrudniony jako zapchajdziura. Nie zaluje, ze juz tam nie pracuje pomimo pewnych plusow gdzie indziej tez jest fajnie. Zycze powodzenia na rozmowach. Odpowiedz Link Zgłoś