Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

work service Konsultant Infolinii Techniczno-Infor

05.06.05, 16:12
    Konsultant Infolinii Techniczno-Informatycznej
    nie wiem czy szukają dla siebie czy dla kogoś
    był ktoś na rozmowie na to stanowisko?
    bo zaprosili mnie na rozmowę i ?test?
    tylko jaki test?
    Obserwuj wątek
      • Gość: aaa Re: work service Konsultant Infolinii Techniczno- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 19:57
        work to posrednik odpusc sobie tę firme dobrze ci radze poszukaj jej nazwy w
        wyszukiwarce na forum było już
        • Gość: maja Re: work service Konsultant Infolinii Techniczno- IP: *.alpat.net 05.06.05, 21:20
          ja pracuje dla Worka w Telekomunikacji Polskiej
          Właśnie na infolili
          bardzo fajna praca
          test jest po 20dniowym szkoleniu (platnym po 3mcach)
          na tescie mozesz korzystac ze wszystkich materialów
          generalnie loooz
          polecam
        • mala_mala wcześniej już czytałam o workservice, ale 06.06.05, 09:04
          główne negatywy były, tak mi się wydaje dotyczyły zleceń w supermarketach, czy
          pracy w samym workservice
          dlatego mam nadzieję, że nie dla siebie szukają ;)
          na razie to potrzebuję pracy i kasy więc na rozmowę się przejdę najwyżej później
          zrelacjonuję tu przebieg z mojej wyprawy do strefy cienia ;)

w mailu zapraszającym na rozmowę kwalifikacyjną był tekst na roz. kwa. i test,
          wygląda na to że test przedszkoleniowy

nie wie nikt na czym to może polegać?
          ogłoszenie na pracuj.pl ważne było od 20.05, tzn wisiało, miałam nadzieję, że
          ktoś z forum już był
          • Gość: figazla Re: wcześniej już czytałam o workservice, ale IP: 217.153.6.* 06.06.05, 10:08
            Ja odpowiedziałam na to ogłoszenie i z ciekawości poszłam na rozmowę. Praca na
            błekitnej linii tepsy Szczecin w moim przypadku). Na rozmowę zostałam
            zaproszona telefonicznie. Obsługa biura nie budziła zastrzeżeń. Wypełniłam
            kwestionariusz osobowy, a potem zostałam zaproszona do innego pokoiku na "test"
            obsługi komputera. W cudzysłowiu test, ponieważ zadanie przebiło moje
            najśmielsze oczekiwania. Trezba było przepisać tabelkę z kartki do exela, i
            uporządkować dane alfabetycznie. Jakże wielke me zdziwienie było, że to
            wszystko;-)Hehe
            W ogłoszeniu wymagali dobrej znajomości programów Office. No i jak widać
            weryfikją to;-)
            Po krótkiej rozmowie z sympatyczną panią od razu zostałam zakwalifikowana na
            szkolenie. Teraz jestem na etapie przepytywania znajomych jak wygląda ta praca
            od strony pracownika. Usłyszałam parę dobrych i złych opinii. Do szkolenia
            jeszcze dwa tyg także czas na zastanowienie mam - dziś idę na inną rozmowę:-)
            Szkolenie trwa 3 tyg - od pn do pt po 8h. Nie jest płatne od razu. Dopiero po
            pierwszej podwyżce - jeśli Twoja praca zostanie dobrze jakościowo oceniona - w
            praktyce to oznacza jakieś 3 miesiące. Zmiany różne - czasem 10 czasem 6 czy
            8h. Praca również w nocy - wtedy wyższa stawka - ale te zmiany dostają bardziej
            doświadczeni pracownicy. Oczywiście 5 dniowy tydzień pracy (również weekendy).
            Grafik ustalany co 2 tygodnie. Można ustawić go tak by w miarę nie kolidował ze
            szkołą. Dla studentów zaocznych wszystkie weekendy zjazdowe wolne. Dwa dni
            urlopu na miesiąc - urlopu nie można kumulować, gdyż jest to praca tymczasowa z
            umową przedłużaną co miesiąc.
            Mam nadzieję, że choć troszkę pomogłam. Powodzenia w poszukiwaniach:-)

Figa
            • mala_mala baaardzo dziękuję :) 06.06.05, 10:20
              naprawdę mi pomogłaś, teraz na pewno stres mniejszy
              za 2 godziny mam to spotkanie,
              jeśli chodzi o excela i cały msoffice to spoko
              :)
              i proszę trzymać kciuki bo naprawdę potrzebuję pracy

wielkie dzięki Figa
              • wredna.suka Re: baaardzo dziękuję :) 06.06.05, 12:08
                ja pracuje w Łodzi w tepsie
                faktycznie szkolenie 20 dni roboczych czyli 3 tyg.
                Płatne po 3 wyplatach.
                Niestety pierwsze 3-4 mce to praca na pół etatu, od wyników
                sprzedazy zalezy czy dostanie sie caly etat,
                przewaznie ludzie dostaja.
                Ja pracuje tu dopiero 1,5 miesiaca i nienarzekam,
                praca bardzo mi sie podoba.
                Wszelkie pytania kierujcie na maila:
                ODPOWIEM NA WSZYSTKIE!!
                • mala_mala mhhhm wrażenia ;) 06.06.05, 14:26
                  test to prawdziwy test teoria odnośnie przepustowości łączy, nazw rozszerzeń
                  plików itd.
                  dziewczyna rzeczywiście bardzo miła, szkolenie dwa tygodnie i do pracy rodacy...
                  tylko jeszcze jeden test na komputerze mnie czeka... jeśli zaliczę to zacznę
                  pracować, warunki mniej więcej tak jak figa napisała
                  na rękę 700-800 miesięcznie... ale od czegoś trzeba zacząć
                  • Gość: figazla Re: mhhhm wrażenia ;) IP: 217.153.6.* 07.06.05, 12:33
                    Teścik zaliczysz na pewno:-)Powodzenia na szkoleniu. Jak juz zaczniesz napisz
                    proszę czy da się wytrzymać te ośmiogodzinne codzienne szkolenia:)
                    Ja jeszcze mam czas więc rozważam wciąż za i przeciw (mam pracę, ale nie pewną -
                    umowa-zlecenie), ale przeraża mnie ten miesiąc (prawie) szkolenia bez
                    natychmiastowej wypłaty.
                    Ale aktualnie co innego na głowie mam-jutro bronię pracę inż. Trzymaj kciuki:-)
                    Pozdrawiam
                    • mala_mala Re: mhhhm wrażenia ;) 07.06.05, 13:20
                      to powodzenia z obroną
                      ja takiego problemu jak ty nie mam tzn. żadnej pracy z której musiałabym
                      zrezygnować dla tej... ale chyba 4 lata temu powinnam wybrać co innego, np.
                      ekonomię czy marketing bo głównie takich studentów szukają na praktyki staże i
                      nie tylko
                      z kasą jeszcze nie jest taki problem ale niedługo ćwierć wiecze człowiekowi
                      minie, a tu żadnej legalnej pracy w cv wpisać się nie da :(
                      a nawet nielegalna to nic wspólnego z wykształceniem kierunkowym...
                      zrezygnowana trochę jestem, ale cały czas sobie powtarzam od czegoś trzeba zacząć ;)
                      • wredna.suka Re: mhhhm wrażenia ;) 07.06.05, 18:26
                        nie wiem czy bierzecie pod uwage ze umowy sa tylko miesieczne
                        i co miesiac przedłuzane
                        • mala_mala w.s. ja biorę to pod uwagę jak najbardziej 07.06.05, 18:59
                          i to nawet dobrze bo jeśli będę mieć jakiś problem ze studiami przez tą pracę to
                          poprostu nie podpisuję kolejnej umowy, ja szukam pracy, cały czas nie ważne czy
                          dostanę tą czy nie, nawet jeśli będę pracować w infolinii to dalej będę szukać
                          czegoś co bardziej mi odpowiada
                          a żeby to było dla mnie zajęcie na stałe... to raczej nie, po pierwsze to za rok
                          wyprowadzam się z Krakowa, tzn najprawdopodobniej za rok
                          po 2 to... te zarobki... przy tym poziomie życia do którego przywykłam, nie
                          wyżyję samodzielnie... ;)
                          ale jak już pisałam od czegoś trzeba zacząć, prawda?
                          ;)
                          pozdrawiam
        • Gość: bobson Re: work service Konsultant Infolinii Techniczno- IP: *.autocom.pl 08.06.05, 08:31
          Witaj :) Jesli w Krakowie to ja juz bylem na takiej rozmowie... Praca dla
          TPSA,jak dobrze pojdzie, to miesiecznie mozesz zarobic cale 300 zl...(pracujesz
          po 6,7h 2tygodnie w miesiacu) nie polecam... w dodatku WORKSERVICE ponoc nie
          placi tak jak nalezy :/
          pozdrawiam
          • Gość: telemarketer Re: work service Konsultant Infolinii Techniczno- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 17:48
            A ja pracuje w Work Service juz pol roku i nie narzekam - zalapalem sie juz na
            podwyzke stawki i da sie z tym zyc...wszystko zalezy jak bardzo zalezy Ci na
            pracy. Placą terminowo - przynajmniej mi.
            • Gość: korneliusz Re: work service Konsultant Infolinii Techniczno- IP: *.torun.mm.pl 23.06.05, 20:06
              w firmie w której pracowałem, pracownicy zatrudniani przez work service
              zarabiali 3 zł z kawałkiem za godz. podczas gdy pracownicy firmy na tym samym
              stanowisku zarabiali 8. Jak dla mnie, praca w takiej firmie to kompletna
              pomyłka. Niestety, wiele osób nie ma innego wyjścia.
              • Gość: romek Re: work service Konsultant Infolinii Techniczno- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 22:01
                to było 3.5 brutto a 4.5 za pracę w nocy ja zrezygnowałem po tygodniu tyrania w
                magazynie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka