Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LUKAS BANK

07.06.05, 09:37
    a o tym banku mało się piszę na forum prawie wogóle.
    polecany czy nie ? czekam na wasze opinie .
    ps. przymierzam się do złożenia tam podania.
    Obserwuj wątek
      • lulu_77 Re: LUKAS BANK 07.06.05, 14:13
        żadnych opinii ???
      • 6x9 Re: LUKAS BANK 07.06.05, 16:20
        w tym banku szlag mnie trafia jak idę zapłacić ratę ,bez prowizji do 10 minuta
        po już z prowizją i te ich kasety czy inne kasy na piniądze za kazdym razem
        wbijanie kodu osobno na bilon,osobno banknot a zwysłaniem netem tezjakieś
        problemy,reklamy maja tylko takie w miare fajne
        • nika_30 Re: LUKAS BANK 07.06.05, 17:35
          a ja jestem zadowolona, kiedyś było co prawda dużo lepij, ale i tak teraz nie
          jest źle
      • oliwe Re: LUKAS BANK 07.06.05, 21:04
        Lukas bank osobiscie lubie jako klientka ale moja bratowa tam pracuje i nie jest
        zadowolona. Pracuje juz kilka lat za niewiele więcej niz najniższa krajowa, a ostatnio
        zmniejszyli jej etat na 3/4.
        Druga bratowa pracuje w BPHPBK i tam to co innego. Dla klientów to złodziejski bank,
        bardzo wysokie prowizje i opłaty w porównaniu z innymi ale jako pracownik mozna
        byc z niego zadowolonym. Moja bratowa na dzień dobry dostała 1600 zł brutto,
        w pierwszej pracy, bez doświadczenia. Więc jeśli myslisz o pracy w banku polecałabym
        raczej ten.
      • morelka4 Re: LUKAS BANK 08.06.05, 11:03
        A czy ktos sie orientuje jakich zarobkow moze sie spodziewac student bez
        doswiadczenia na stanowisku referenta?
      • Gość: up czym się zajmuje referent w Lukas Banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:03
        jakie są jego obowiazki?
        • morelka4 To zalezy... 09.06.05, 13:14
          Moze byc referent ds. kredytow, ds. kart kredytowych lub referent w centrum
          kredytowym który obsługuje klientow. Niby nazwy podobne a obowiazki na kazdym z
          tych stanowisk troszke sie roznia. Zakres tych obowiazkow na wszystkich
          stanowiskach znajdziesz na www.lukasbank.pl
          Jesli chodzi o referenta ds. kredytow, o ktorego pytalam, to:
          - dbałość o kompletność i poprawność oraz właściwy obieg dokumentów kredytowych
          - wprowadzanie wniosków do systemu informatycznego
          - współpraca z punktami obsługi klienta i analitykiem
          Czyli w sumie nic wielkiego dlatego zastanawiam sie ile moga placic na takim
          stanowisku, tym bardziej ze nie wymagaja wyzszego.
      • Gość: Ja Re: LUKAS BANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 18:34
        Nie wiem jak się u nich pracuje ale wiem że mają super konto internetowe..
        jestem z niego bardzo zadowolony..
        i to tyle..
      • Gość: ktos Re: LUKAS BANK IP: *.toya.net.pl 09.06.05, 21:47
        z tego co wiem to mozesz sie spodziewac jakies 800 netto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka