lulu_77 07.06.05, 09:37 a o tym banku mało się piszę na forum prawie wogóle. polecany czy nie ? czekam na wasze opinie . ps. przymierzam się do złożenia tam podania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
6x9 Re: LUKAS BANK 07.06.05, 16:20 w tym banku szlag mnie trafia jak idę zapłacić ratę ,bez prowizji do 10 minuta po już z prowizją i te ich kasety czy inne kasy na piniądze za kazdym razem wbijanie kodu osobno na bilon,osobno banknot a zwysłaniem netem tezjakieś problemy,reklamy maja tylko takie w miare fajne Odpowiedz Link Zgłoś
nika_30 Re: LUKAS BANK 07.06.05, 17:35 a ja jestem zadowolona, kiedyś było co prawda dużo lepij, ale i tak teraz nie jest źle Odpowiedz Link Zgłoś
oliwe Re: LUKAS BANK 07.06.05, 21:04 Lukas bank osobiscie lubie jako klientka ale moja bratowa tam pracuje i nie jest zadowolona. Pracuje juz kilka lat za niewiele więcej niz najniższa krajowa, a ostatnio zmniejszyli jej etat na 3/4. Druga bratowa pracuje w BPHPBK i tam to co innego. Dla klientów to złodziejski bank, bardzo wysokie prowizje i opłaty w porównaniu z innymi ale jako pracownik mozna byc z niego zadowolonym. Moja bratowa na dzień dobry dostała 1600 zł brutto, w pierwszej pracy, bez doświadczenia. Więc jeśli myslisz o pracy w banku polecałabym raczej ten. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka4 Re: LUKAS BANK 08.06.05, 11:03 A czy ktos sie orientuje jakich zarobkow moze sie spodziewac student bez doswiadczenia na stanowisku referenta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up czym się zajmuje referent w Lukas Banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:03 jakie są jego obowiazki? Odpowiedz Link Zgłoś
morelka4 To zalezy... 09.06.05, 13:14 Moze byc referent ds. kredytow, ds. kart kredytowych lub referent w centrum kredytowym który obsługuje klientow. Niby nazwy podobne a obowiazki na kazdym z tych stanowisk troszke sie roznia. Zakres tych obowiazkow na wszystkich stanowiskach znajdziesz na www.lukasbank.pl Jesli chodzi o referenta ds. kredytow, o ktorego pytalam, to: - dbałość o kompletność i poprawność oraz właściwy obieg dokumentów kredytowych - wprowadzanie wniosków do systemu informatycznego - współpraca z punktami obsługi klienta i analitykiem Czyli w sumie nic wielkiego dlatego zastanawiam sie ile moga placic na takim stanowisku, tym bardziej ze nie wymagaja wyzszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: LUKAS BANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 18:34 Nie wiem jak się u nich pracuje ale wiem że mają super konto internetowe.. jestem z niego bardzo zadowolony.. i to tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: LUKAS BANK IP: *.toya.net.pl 09.06.05, 21:47 z tego co wiem to mozesz sie spodziewac jakies 800 netto Odpowiedz Link Zgłoś