mikolaj7 23.07.02, 00:49 kontynuowac wasze historie ! bez wykretow. olewacie czytelnikow (z moze jedna przerwa) od ponad pol roku !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bopin Re: SZCZUR, RIFUN, YENI 23.07.02, 09:28 > kontynuowac wasze historie ! bez wykretow. olewacie > czytelnikow (z moze jedna przerwa) od ponad pol roku !! Orawdopodobnie to ta sama osoba, wrzucala swoje probki beletrystyczne na probe, badajac czy temat chwyta. Zwroccie uwage na podobienstwo stylu pisarskiego Odpowiedz Link Zgłoś
yeni_true Re: SZCZUR, RIFUN, YENI 27.10.02, 13:25 bopin napisał: > Orawdopodobnie to ta sama osoba, wrzucala swoje probki beletrystyczne na probe, > > badajac czy temat chwyta. Zwroccie uwage na podobienstwo stylu pisarskiego Cześć wszystkim !!!! Ale wymyśliłeś(moze -łaś ?) bopin :) Nieźle kombinujesz, ale spudłowałeś :) Nie jesteśmy tą samą osobą (chociaż moze co do tego stylu masz trochę racji) Nie wiem co z resztą , ale ja po prostu nie miałąm dostępu do netu :( A na dodatek ....wstyd powiedzieć zapomniałam hasła :) Teraz musiałam, jak wizdicie zmienić login ...ale to serio ja .....Cieszę się, ze znów wrócę na forum ..... Teraz obiecuję poposać trochę !!! Pozdrawiam PS. Szczególne pozdro dla Faxio !!!! vBywasz tu jeszcze czasem - o ile tak, proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
doka1 Re: SZCZUR, RIFUN, YENI 23.07.02, 11:48 pisac pisac kochani, nie wazne ze nas olewacie, ja i tak zagladam od pol roku na watki Rifuna a od dwoch miesiecy na Szczura, Szczur przekierowuje na swoja strone na ktorej tez nic nie dopisuje a ja tam ufam ze kiedys moja cierpliwosc zostanie nagrodzona i jeszcze cos przeczytam ichniego autorstwa Pa Odpowiedz Link Zgłoś