Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SZCZUR, RIFUN, YENI

23.07.02, 00:49
    kontynuowac wasze historie ! bez wykretow. olewacie
    czytelnikow (z moze jedna przerwa) od ponad pol roku !!
    Obserwuj wątek
      • bopin Re: SZCZUR, RIFUN, YENI 23.07.02, 09:28
        > kontynuowac wasze historie ! bez wykretow. olewacie
        > czytelnikow (z moze jedna przerwa) od ponad pol roku !!

Orawdopodobnie to ta sama osoba, wrzucala swoje probki beletrystyczne na probe,
        badajac czy temat chwyta. Zwroccie uwage na podobienstwo stylu pisarskiego
        • yeni_true Re: SZCZUR, RIFUN, YENI 27.10.02, 13:25
          bopin napisał:

> Orawdopodobnie to ta sama osoba, wrzucala swoje probki beletrystyczne na
          probe,
          >
          > badajac czy temat chwyta. Zwroccie uwage na podobienstwo stylu pisarskiego

Cześć wszystkim !!!!
          Ale wymyśliłeś(moze -łaś ?) bopin :) Nieźle kombinujesz, ale spudłowałeś :) Nie
          jesteśmy tą samą osobą (chociaż moze co do tego stylu masz trochę racji) Nie
          wiem co z resztą , ale ja po prostu nie miałąm dostępu do netu :( A na dodatek
          ....wstyd powiedzieć zapomniałam hasła :) Teraz musiałam, jak wizdicie zmienić
          login ...ale to serio ja .....Cieszę się, ze znów wrócę na forum .....

Teraz obiecuję poposać trochę !!!
          Pozdrawiam
          PS. Szczególne pozdro dla Faxio !!!! vBywasz tu jeszcze czasem - o ile tak,
          proszę o kontakt
      • doka1 Re: SZCZUR, RIFUN, YENI 23.07.02, 11:48
        pisac pisac kochani, nie wazne ze nas olewacie, ja i tak zagladam od pol roku
        na watki Rifuna a od dwoch miesiecy na Szczura, Szczur przekierowuje na swoja
        strone na ktorej tez nic nie dopisuje a ja tam ufam ze kiedys moja cierpliwosc
        zostanie nagrodzona i jeszcze cos przeczytam ichniego autorstwa
        Pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka