Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięcznie i..

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 11:39
    śmiać mi się chce jak czytam tutejsze posty od czasu do czasu.
    Jak można dać się poniżać i pracować za jakiegoś chorego tysiaka miesięcznie?
    Prowadzę własny polski biznes nie do końca legalny ,ale kto w dzisiejszej
    Polsce ujedzie na wymagającym rynku bez wałków.
    Mój dotychczasowy rekord to blisko 15 tysięcy we wrześniu zeszłego roku.
    Generalnie poniżej 9 tysięcy nie schodzę.
    Chcecie wiedzieć czym się zajmuję ??
    To bardzo proste, handluję używanymi częściami do samochodów głównie
    niemieckich: opel,VW,ford.
    Na niektórych częściach mam przebicie nawet 400% !!
    Teraz nastały dla mojej branży kokosowe czasy, bo od maja zeszłego roku nasi
    rodacy nawieźli tyle używanych samochodów,że przez najbliższe 10 lat nie
    muszę się martwić o zbyt.
    Pracę mam fajną, bo na spółkę z moim starym kolegą i otwarliśmy 2 lata temu
    oficjalny sklep z częściami. Nikogo narazie nie zatrudniamy, bo jesteśmy
    narazie strasznie pazerni, ale przeznam ,że już naprawde jest się cieżko
    wyrobić.
    Obecnie buduję okazały dom w monitorowanej i zamkniętej dla zwykłych zjadaczy
    chleba dzielnicy śląska ,mam półroczne Galaxy tdi, extra wypasione
    mieszkanko, żonę i kilkoro dzieci.
    Aż strach pomyśleć co będzie przy takim rozwoju za kilka lat.
    Aha nie skończyłem żadnej konkretnej szkoły ;żeby była jasność; moja edukacja
    się zakończyła na maturze po zwykłym LO.
    Dlatego też nie załamujcie rąk i przestańcie marudzić jak to wam jest źle.
    Weźcie sprawy w swoje ręce i to jak najszybciej, bo szkoda czasu...
    Miłego dnia
    Obserwuj wątek
      • Gość: Rafal Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: 213.241.90.* 19.06.05, 11:44
        Zenujaca prowokacja
        • Gość: Cwaniaczek Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 11:52
          wpadnij do mojego sklepu ,albo na giełdę samochodową w Gliwicach to zobaczymy
          kto wygląda żenująco.
          tak, a propos to pewnie jesteś bardzo biedny i niezaradny...
          • Gość: Rafal Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: 213.241.90.* 19.06.05, 12:25
            nadal uwzam, ze jestes zenujacym prowokatorem, dowartusciowujacym sie na forach
            internetowych. Dla Twojej informacji; ludzie naprawde bogaci, ktorzy osiagneli
            sukces w bizensie, nigdy nie zamieszczaja takich informacji, jak Ty to zrobiles.
            Uwazam polemike z Toba za zakonczona.
            • iberia29 Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni 19.06.05, 12:49
              dokladnie Rafal masz racje, ludzie majetni nie obnosza sie pieniedzmi , a juz
              na pewno nie w taki prostacki sposob, no coz kolejny nowobogacki xksinski,wez
              zapytaj na czym byl ostatnio w kinie albo jaka ksiazke przeczytal, o porzadnym
              urlopie nie mowiac.
              Zenada , no coz polaczkow pelno.
              • Gość: Cwaniaczek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 13:24
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: r1 Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 13:39
                  twoja gadka to pierdzielenie kotka w migdal koles
                  • Gość: wazniaczek Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 13:42
                    sklep z czesciami ?przeczeszemy cie niedlugo
                    • Gość: Mike Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 14:42
                      zacytuje
                      "otwarliśmy z kolegą ..."
                      Ręce opadają - burak całą gębą.
                      Jesteś (uwaga-trudne słowo)encyklopedycznym przykładem buraka. Współczuje żonie i dzieciom.
                      pozdr.
                      • bea81 Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni 19.06.05, 14:54
                        Na brak pieniedzy nie nazekam,dobrze mi sie wiedzie ale czegos takiego w zyciu
                        bym nie napisala.Ale niestety tak to juz jest jak z biednego szybko sie pan
                        zrobi.Szkoda mi ciebie i twojej rodiny.
                        • Gość: Cwaniaczek Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 16:47
                          hehe ,wasze argumenty bawią mnie do łez..., jesteście typowymi niezaradnymi i
                          zawistnymi Polaczkami.
                          Może kiedyś na skrzyżowaniu sypnę jakimiś drobnymi jak grzecznie poprosicie.
                          Macie pretensje ,że mam się czym pochwalić ? Coza ludzie!
                          Przypuszczam ,że z takim podejściem długo jeszcze będziecie bez pracy, bo
                          gdybym miał zatrudnić takich zawistnych i nieżyczliwych pracowników to wolałbym
                          dalej sam pracować (niekiedy po 18h).
                          • iberia29 Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni 19.06.05, 18:15
                            a kto ci niemoto powiedzial ze szukam pracy?? Akurat nie szukam, wiec daruj
                            sobie wyimaginowane teorie w tym temacie.Umyj butki bo sloma sie
                            przyczepila,wstyd Gliwicom przynosisz i tyle.
                            • Gość: bea81 Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.06.05, 18:31
                              Jestem pewna,ze twoja zona wziela sobie ciebie tylko dla pieniedzy,chyba,ze
                              jest taka sama jak ty.
                              • iberia29 Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni 19.06.05, 18:51
                                zakladam, ze pisalas do cwaniaczka a nie do mnie ;-)
                                • Gość: bea81 Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.06.05, 19:55
                                  Oczywiscie.
                • iberia29 no bardzo zaluje ze nie bylo mi dane przeczytac 21.06.05, 12:16
                  twojej jakze madrej riposty buhahahahah buraku.
                  • Gość: Cwaniaczek Re: no bardzo zaluje ze nie bylo mi dane przeczyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 20:29
                    Właśnie zakończyłem kolejny owocny dzień pracy...
                    Widzę ,że sporo desperatów i zazdrosnych buraków najeżdża na mnie ,ale jakby
                    nie patrzeć rację ma i tak ten kto ma gotówkę (gotówkę powtarzam!) ,czyli w tym
                    układzie to Ja.
                    Szanownym podszywaczom już dziękuję i dobranoc,pa!

Poza tym zauważyłem ,że mało kto tutaj ma coś konkretnego mi do zarzucenia.
                    Do informacji zasiedziałych tu frajerów i frajerek:
                    W przedszkole nie zamierzam się bawić i na kretyńskie posty nie będę odpowiadał.

3 cechy typowego Polaka to : mały ,zawistny i głupi do łez.
                    Proponuję przemyśleć ;o ile macie czym; i spojrzeć prawdzie w oczy.
                    Tymczasem bawcie się dobrze buraczki a ja idę przeliczyć kasę i trochu
                    pomieszkać w moim mieszkanku.
                    • capitalissimus Re: no bardzo zaluje ze nie bylo mi dane przeczyt 21.06.05, 21:03
                      Tak dużo to do liczenia nie masz. Drobny wyrobnik z Ciebie.
                      • Gość: denim Re: no bardzo zaluje ze nie bylo mi dane przeczyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:15
                        myślę ,że mało kto na tym forum cokolwiek ma do liczenia.
                        • capitalissimus Re: no bardzo zaluje ze nie bylo mi dane przeczyt 21.06.05, 21:30
                          Są wyjątki. Tyrać do 18h/dziennie za 2500 Euro? Przyznasz, że to grosze w
                          porównaniu z nakładem włożonej pracy. I to do tego na lewusa. Cwaniaczek to
                          cieńki bolek. Nie ma się czym chwalić.
                    • iberia29 Re: no bardzo zaluje ze nie bylo mi dane przeczyt 22.06.05, 09:04
                      sluchaj tak dla jasnosci, na forum praca pisza nie tylko osoby poszukujace
                      pracy, ale takze potencjalni pracodawcy, wiec daruj sobie swoje obnoszenie sie
                      wcale z niezbyt duza kasa.Zanm ludzi, ktorzy twoj 10tys wydaja na przyslowiowe
                      waciki, wiec mordka w kubelek.

a wogole jak to jest ze mieszkasz w mieszkaniu?Stary no co to domu nie masz??
                      ALe obciach buhahahaha
                    • Gość: cool_ewula żałosne!!! IP: *.ipt.aol.com 27.06.05, 01:13
                      mam 3 samochody pod domem, dom z basenem itd i w życiu by mi nie przyszło do
                      głowy żeby się tym publicznie chwalić (przechwalac sie raczej) i nabijać z ludzi
                      którzy uczciwie zarabiają na chleb. spadaj buraku!
                    • Gość: cool_ewula Re: no bardzo zaluje ze nie bylo mi dane przeczyt IP: *.ipt.aol.com 27.06.05, 01:16
                      a tak nawisem, jak bys uczciwie płacił podatki to może polska gospodarka by tak
                      nie kulała i wiecej ludzi mogłoby pracować za troche więcej niż 1000PLN...
            • Gość: heh Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.pl / *.crowley.pl 21.06.05, 21:17
              masz rację..biedak jakiś...ale czytam i sie śmieję kolo ma niezły dowcip...jest
              jakis klocek... hehehechciałbyś mieć to wszystko co????
      • Gość: hmm Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 15:49
        a ja popieram kolesia. w sumie nie ma wykształcenia technicznego i sam się
        musiał nauczyć tej branży, a nie jak takie teoretyczne magistry po studiach(nie
        wszyscy). jesteś zaradny gość i jest ok. zreszta wiesz ze sa spółki gieldowe
        ktore tez sie zajmuja biznesem takim jak twoj, no ale dobrze by bylo gdbys
        komus dal tez troche zarobic, bo odpoczynek ci sie przyda a jak dasz komus 2
        tys brutto to bedzie zadowolony.
        • the_navigator wyciagasz.. ale reke po zasilek, autorze postu:// 26.06.05, 01:59
          Gość portalu: hmm napisał(a):

> a ja popieram kolesia. w sumie nie ma wykształcenia technicznego i sam się
          > musiał nauczyć tej branży, a nie jak takie teoretyczne magistry po studiach

te teoretyczne magistry w ciagu jednego dnia tyle sie dowiaduja o samochodach co
          Ty przez cale zycie sie nie dowiesz
          czaisz?i nie zakuwaja tego na ocenke czy zal, ale maja to UMIEC
          jedyna branza w jakiej zdawalby sie swobodnie obracac autor watku to "sprawne
          wypelnianie deklaracji podatkowych"
          ale fajnie ze internet poprowadzili w gliwicach przez pola- u nas to nawet
          buraki na polu maja prawo glosu i mozliwosc wypowiedzenia sie publicznie..
      • szatniarka Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni 19.06.05, 16:01
        Popieram Cwaniaka - bystry z niego gość.

Komunizm (utopijny, zaznaczam; a nie ta groteska w wydaniu prl) opierał się na
        założeniu, że ludzie są uczciwi - nie miał więc ten system szans.
        Kapitalizm opiera się na założeniu, że ludzie są chciwi- i to jest strzał w
        dziesiątkę. Dlatego nie ma innego wyjścia jak tylko przestać biadolić, zakasać
        rękawy i realizować pęd ku bogactwu. Wiem, zaraz mnie zakrzyczycie, że pracy
        nie ma. Jest - choćby mycie garów zagranicą. Polecam na początek.
        • Gość: Daissy Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 19:57
          Ja tez popieram zaradnosc, chociaz nie popieram nieuczciwosci. Ale jak tu buc
          uczciwym wobec panstwa, ktore jawnie okrada obywateli, chocby tych pracujacych
          za granica absolwentow, ktorym panstwo nie potrafilo zapewnic pracy w ojczyznie
          a teraz zada podatkow od ciezko zarobionych pieniedzy na obczyznie...za co? za
          bezplatna edukacje, ktora nikomu sie nie przyda jesli zmywa gary??? co za
          żenada.
          • x-fly Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni 20.06.05, 01:17
            Siemasz Cwaniaczek... dziwny z Ciebie koleś... skoro można wpaść do Twojego sklepu i pogadac i popodziwiać Twój dochodowy interes to uważaj żebyś zamiast mnie nie zastał stróżów prawa (pał) którzy Ci najadą na meline i wyłuskają Twoje nie do końca legalne interesy. Wolę z Tobą w Makao pograc albo w Scrabble niż żebyś miał takie głupoty wypisywać ;-)
      • Gość: mariusz Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.elpos.net / *.elpos.net 19.06.05, 20:29
        Uważam że człowiek po studiach ma jakieś ambicje i nie chce być robolem tak jak
        ty. Gdybyś był po studiach to byś dążył do zatrudnienia ludzi a nie sam
        pracować i być robolem. Dlatego ludzie po studiach za bardzo cenią sie żeby być
        fizolem po studiach.Dlatego tyraj se sam.Pozdrawiam
        • szatniarka Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni 19.06.05, 20:42
          > Uważam że człowiek po studiach ma jakieś ambicje i nie chce być robolem tak
          jak
          >
          > ty.

Cwaniak nie jest robolem. Jest właścicielem firmy czyli drobnym przedsiębiorcą.

Gdybyś był po studiach to byś dążył do zatrudnienia ludzi a nie sam
          > pracować i być robolem.

Rozumiem. Człowiek po studiach to altruista. Co to za kuriozum?

Dlatego ludzie po studiach za bardzo cenią sie żeby być
          >
          > fizolem po studiach

Przestań palić to świństwo.

• Gość: denim [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 09:51
          • Gość: Baca ja tam wole spokojnie spać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 17:11
            uczciwość, prawość, lojalność i lecisz do przodu jak burza!
      • Gość: mariusz Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.elpos.net / *.elpos.net 19.06.05, 20:47
        Co ty możesz wiedzieć
      • Gość: eetam Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 21:32
        generalnie Cię rozumiem, dorwałeś się do kasy i zachowujesz się jak typowy
        nowobogacki, niech jeszcze zgadnę: tym swoim galaxy na światłach skrzyżowania
        też pewnie chcesz być pierwszy i naginasz (czytaj: łamiesz) przepisy ruchu
        drogowego jak Ci wygodnie aby tylko wszędzie być pierwszy na drodze.
        To normalne - pieniądze dają poczucie bezpieczenstwa i pewnosci siebie -
        dlatego jestes taki kozak.
        Zresztą kiedyś byłem w podobnej sytuacji - (własna firma) zarabiałem znacznie
        powyżej średniej krajowej i brałem premie po 10 tys. na rękę miesięcznie.
        Niestety w odróżnieniu od Ciebie prowadziłem interes całkowicie legalny, ale w
        odróżnieniu od ciebie skończyłem studia wyższe (co dla Ciebie jest rzeczą nie
        do zrobienia w życiu - coż Twój umysł kończy pojmowanie pewnych rzeczy na
        poziomie 18-latka) i gdy interes się załamał (gdybym zrobił przekręt to interes
        dalej by sie kręcił, ale nie zrobiłem) postanowiłem szukać pracy jako zaciężny
        menedżer. I udało się znaleźć, nie tak dobrze płatną jak poprzednia, ale coż
        nie narzekam.
        Natomiast jeżeli okaże się za dwa lata, że Twój interes splajtuje to ciekawe,
        czy też tak się bedziesz chwalił swojemu pracodawcy, swoimi 'legalnymi'
        sukcesami. A tak na marginesie to odważny jesteś, że możesz spać spokojnie
        robiąc przekręty - ja tak nie potrafię, i w cale Cię za to nie podziwiam - jak
        wpadniesz to zrobisz się potulny jak baranek.

a po drugie to przez takich jak Ty to nigdy nie jeżdżę na giełdy samochodowe,
        auta kupuję nowe, a jak jadę do mechanika to patrzę mu cały czasz na ręcę jak
        grzebie w aucie, żeby mnie nie przkręcił, bo to właśnie w takim Twoim stylu.

bezpozdrowień

ps
        a może pochowalisz się nam co robiłeś zanim otworzyłeś swoją działalność i ile
        zarabiałeś?? może to tez jest intersujące?
        • Gość: Cwaniaczek Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 22:06
          Ale mnie rozbawiłeś koleś.
          Studia? A po co komu dzisiaj studia, chłopie? To było modne 10 latek temu...
          Pocieszę cię ,zamiast studiować zainwestowałem w języki dzięki którym mogę
          teraz (zapewne w przeciwieństwie do ciebie) prowadzić lewe interesy z
          partnerami z zachodu i nie mam żadnych kompleksów ,żeby swobodnie rozmawiać z
          europejczykami.
          Moich szkolnych i miejscowych rówieśników (25) dawno odstawiłem w tyle.
          Od 15 roku życia szybko łapałem tajnki handlu na giełdzie wyciągając różnie w
          zależności od chęci do trzech tysięcy ,by już na egzaminy maturalne podjeżdżać
          swoją pierwszą poważniejszą bryką (wtedy BMW 5 e-34), co prawda używaną ,ale
          jednak.
          Po maturze szanowny kolego w jednym dniu załatwiłem wojsko i zadecydowałem, że
          szkoda czasu na bezproduktywne studiowanie i czas najwyższy zacząć czesać kasę
          na szerszą skalę, ponieważ koniunkturka coraz bardziej sprzyjała...
          Zapewniam Cię ,że jeszcze przyjdziesz z płaczem po niejedną część do swojego
          samochodziku, bo życie bywa przewrotne.
          O mnie się nie martw, bo jeżeli wpadnę to będę już dość syty i ustawiony jak
          gruba ryba. Tymczasem dobrze się bawię, zwijam konkretny szmalec, poszerzam
          zakres działalności, bo konkurencja nie śpi.
          Dobra koniec tego dobrego, jutro nowi klienci ,nowa ciepła forsa ,nowe
          perspektywy.
          Pozdrawiam Cię zawistny Polaku i pozostałych też,pa
          • Gość: kolo Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.krak / *.crowley.pl 20.06.05, 00:14
            Studia są nie tylko po to aby "czesać kasę". Ale ty tego nigdy chyba nie
            zrozumiesz...

Studia dziś "niemodne" :)) Słyszeliście!

Rzucamy naukę/palimy dyplomy i do hymnu ("czesania kasy" np. sprzedawania
            części sam.) :)) Odstawimy kolegów w tyle :))

Zaradny zakompleksiony burak jesteś i tyle! (z całym szacunkiem dla wszystkich
            w porządku ludzi bez studiów)
            • Gość: denim Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 20:19
              Tylko buractwo i nieudolne matoły dzisiaj studiują, taka jest prawda , może
              bolesna ,ale zawsze prawda.
              Człowiekowi naprawdę inteligentnemu nie potrzebny jest żaden chory dyplom....
              Uświadom to sobie człowieku, bo jutro może być dla ciebie już za późno!
              • wscajax Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni 21.06.05, 10:24
                jak jesteś taki mądry to zdaj egzaminy wstępne na dzienne studia na oblegany kierunek (nie
                istotne jaki tak do końa) do szkół z pierwszej dziesiątki wg rankingu wprost, newsweeka, czy
                rzepy.
                A potem możesz śmiało stwierdizć jakie to 'matoły' studiują. Jasne można iść od razu do
                pracy w wieku 17 - 18 lat (niech zgadnę od razu na menedżera, szefa tak?, czy do przynieś
                podaj pozamiataj?), tylko pytanie po co? Każdy z nas się w życiu napracuje
              • Gość: Vlad Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.szczecin.mm.pl 22.06.05, 10:10
                Żenująca większość wypowiedzi. Żeby nie ludzie po studiach, inżynierowie, technicy, kto by wam zaprojektował samochód, wybudował dom itd, gdy by nie oni nie miał byś koleś czym handlować, tymi twoimi cześciami do samochodów, bo pewnie na czymś konkrttenym się nie znasz, tylko kup taniej i sprzeadja drozej, Wiecej takich osob, to by zadna produkcja nie istniala, tylko masa cwaniaczkow, patrzacych na czym tu zarobic a unikajacych uczciwej pracy.
                ZALOSNE

Dzisiejsza chora systuacja w gospodarce powoduje takie sytuacje, ze ludzie wyksztalceni nie maja czesto gdzie realizowac zwoich wyuczonych (czesto wysoko wyspecjalizowanych w waskiej dyspcyplinie) umiejetnosci i musza robic rozne dziwne rzeczy z poza zakresu swojego wyksztlcenia.
      • agulha Re: Wyciągam średnio w granicach 10tyś. miesięczni 20.06.05, 00:43
        Też myślę, że to prowokacja jakiegoś sfrustrowanego siedemnastolatka z brudnymi
        paznokciami. Załóżmy jednak na chwilę, że to 100% prawdy. No i co? 10 tysięcy
        miesięcznie przy pracy na swoim, i to jeszcze z ryzykiem (nielegalność) to ma
        być takie rzucające na kolana? Ja jako pracownik najemny na etacie i zleceniach
        nieraz wyrabiam więcej. Mimo podatków [a niech je szlag :-))]. Śpię spokojnie,
        nikt mi sklepu czy hurtowni nie spali, bo żyję z tego, co umiem. Najwyżej mi
        rąbną komputer, to kupię drugi albo popracuję na cudzym. Znam osoby, które
        owszem ciężką pracą, ale uczciwą, względnie spokojną i raczej pewną zarabiają 20
        tysięcy miesięcznie i więcej. Aha, akurat wszystkie te osoby mają wyższe studia,
        i niejedne podyplomowe. Wniosek: są różne drogi do sukcesu, także finansowego.
        • Gość: Uzo Re: Wyciągam średnio w granicach 10tyś. miesięczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 02:03
          jak to ładnie ująłeś... też jestem "najemnikiem" :)

problem podatków rozwiązuję w trochę inny sposób, nie bolą i także uważam, że
          jest to jedyny sposób zarabiania ludzkich pieniędzy...

to straszne, że normalnie pracujący ludzie nie są w stanie zarobić na swoje
          utrzymanie, a tacy kombinatorzy, jak Cwaniaczek triumfują (bez względu na to,
          czy jest on prawdziwy, czy nie, to tacy ludzie istnieją)

tak sobie po cichu myślę, że nasz kraj pójdzie po rozum do głowy dopiero wtedy,
          gdy już nie będzie kto miał na niego pracować. Ci najlepsi i najoważniejsi
          wyjadą płacić podatki w innym kraju, a reszta pomrze z głodu lub targnie się na
          swoje życie, generalnie zmierzamy do zagłady... to moje osobiste zdanie...

i nie jest tu winien ani Cwaniaczek, ani żadna nieudolność ludzi,
          tylko nasze prawo i nasi politycy... to są dopiero cwaniaczki!
      • syllo Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni 20.06.05, 13:21
        Nie lubię bufonów, niestety takowym facetem jesteś i nie chciałbym cię spotkać
        na swojej drodze,nara
        • Gość: Ewa Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:15
          Bufon , nie bufon, ale jest prawdziwy, znam dokladnie takiego samego zaradnego
          goscia w mojej okolicy, w centralnej Polsce, handluje uzywanymi czesciami do
          samochodow z USA i samymi takimi samochodami , glownie Fordami polciezarowymi,
          za 1 sztuke placi w Stanach ok. 3-4 tys. zl. a tu sprzedaje po 15.
          A Cwaniaczek pisze na forum, bo go mierzi nasze ciagle jeczenie i ma racje, a
          czas na forum ma , bo siedzi przy kompie w sklepie, tak , jak ten nasz i miedzy
          jednym klientem a drugim ma czas.
          I nie jest znowu taki nadziany, 9 tys. miesiecznie , to nie jest duzo,
          prawdziwi biznesmeni na dom/ to jest utrzymanie/ wydaja miesiecznie ponad 50
          tys. Mieszkam na obrzezach Warszawy i tu setki takich. Cwaniaczek jest zwyklym
          handlowcem.
      • Gość: MONIKA Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: 62.89.110.* 20.06.05, 14:40
        ..WIDZE ZE WSZYSTKO I WSZYSCY WIELBIĄ TEGO CHOLERNEGO BOŻKA JAKIM SĄ PIENIĄDZE--
        -JEŚLI CHCESZ POGADAĆ Z OSOBA KTORA SIE BRZYDZI ŁAPÓWKAMI PROTEKCJA I
        OSZUSTWEM TO ZADZWON 506743061
      • Gość: et Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 20:51
        ZĄDAM USUNIĘCIE LUB PRZENIESIENIE TEGO POSTU DO DZIAŁU ZDROWIE PSYCHICZNIE
        CHORE MAŁOLATY ZARAŻONE KIESZONKOWYM 10000 TO NA STARE 1 ZŁ
      • losiu4 Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni 21.06.05, 10:32
        powodzenia w "interesie" ;) i niekoniecznie wizyty z US zycze, boi się wystawił
        ze hej :) moze jednak jakies studia by nie zaszkodziły

Pozdrawiam

Losiu
        • Gość: agata Losiu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 11:21
          co chłopine agitujesz do studiowania a sam gdzie żeś był ja inni studiowali, a?
          to po pierwsze
          a po drugie - on chyba nie taki głupi, żeby sie tak podkładać - miejmy
          nadzieje, że jedynie przybliżył nam "branże" w której sie udziela - bo jeśli
          nie...to z takim potencjałem na jakie on studia ma startowac?
          • losiu4 Re: Losiu... 21.06.05, 11:41
            Gość portalu: agata napisał(a):

> co chłopine agitujesz do studiowania a sam gdzie żeś był ja inni studiowali,
            > a? to po pierwsze

a tu i tam :) wiesz jak to w życiu bywa :)

> a po drugie - on chyba nie taki głupi, żeby sie tak podkładać

mam nadzieję, chociaz jakby się odpowiednim urzędom zechciało... ;)

Pozdrawiam

Losiu
            • Gość: rafal Re: Losiu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 12:27
              nooo, Policja Skarbowa przeciez czuwa:) Swego czasu "Wybiorcza" pisala o
              urzedasach zawziecie tropiacych oferentow majacych duzy obrot na Allegro. Czesc
              z nich zostala wezwana na dywanik. Tak wiec Cwaniaczku, trzymaj sie!:)
      • hamlet1111 Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni 21.06.05, 21:02
        Powiem tam Uważam że jest to prowokacja ale nie dlatego że gościu się chwali i
        sam styl pisania. za 10 tyś złotych nie jest mozliwe utrzymanie mieszkania,
        samochodu żony i kilkorga dzieci jednocześnie budując dom w luksusowej
        dzielnicy. Sam dom to koszt ok. 400 -500tyś złotych więc jakbyś chłopcze
        pryszczaty żarł chleb z wodą, puścił żonę na ulicę a dzieci do domu dziecka,
        mieszkał pod mostem i jeździł tramwajami to dom byś wybudował najwcześniej za
        5lat.
        • Gość: denim Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:11
          nigdy nie słyszłeś matole po zawodówce ,że istnieje takie coś jak leasing czy
          kredyt hipoteczny ??
          Zanaim cos nabazgrzesz buraku to się wpierw zastanów!
          • hamlet1111 [...] 21.06.05, 21:16
            • Gość: denim [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:25
              • capitalissimus Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni 21.06.05, 21:32
                Gość portalu: denim napisał(a):

> poprzednim postem dałeś najlepsze świadectwo jakim jesteś ograniczonym
                burakiem
                > !
                > Życze powodzenia w życiu, bo napewno będzie ci potrzebne.

No tak. Udowodniono, żeś głąb, który nie ma racji to odpowiadasz inwektywami?
                Cienias z Ciebie.
              • hamlet1111 Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni 21.06.05, 21:33
                Potrafisz tylko zbluzgać innych jeżeli brakuje tobie argumentów merytorycznych.
                Współczuję Twojej matce takiego potomka. Nie pozdrawiam.
                • Gość: denim Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:40
                  heh koleś:)
                  Mi w przeciwieństwie do ciebie niczego nie brakuje batonie jeden.
                  Powiedz nam lepiej dlaczego bijesz swoją matkę , no powiedz....,pewnie masz
                  poważne kompleksy i wizyta u niezaprzyjaźnionego psychiatry nie zaszkodziłaby
                  ci z pewnością ,ale też nie jestem przekonany czy pomogłaby cośkolwiek
                  Również nie pozdrawiam i zamilcz.
                  • hamlet1111 Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni 21.06.05, 21:47
                    Powiadzasz że nic Tobie nie barkuje? Stać Cię juz na własny dresik i buciki z
                    trzema paskami? To brawo. Cieszę się Twoim szczęściem. I przestań wreszce
                    bluzgać. Nie rozmawiasz z mamą.
                    • Gość: vlad Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.szczecin.mm.pl 22.06.05, 10:21
                      Ot to cala Polska, jeden drugiego bluzga i niczego konstruktywnego sie nie da zrobic, jaka sytuacja na dole (na forum) taka i u góry, taka mentalnosc tego kraju i trace nadzieje ze cokolwiek tutaj sie zmieni z biegiem lat
            • Gość: żona Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:27
              a mój mąż skończył trudne i długie studia, porzucił zawód i też otworzył własna
              firmę. Wyciąga trochę więcej niż Cwaniaczek, generalnie możnaby nie narzekać,
              ale niestety krew go zalewa, bo na codzień ma do czynienia poprostu z burakami.
              Jego kontrachentami są właściciele firm, których większość w tym kraju to
              ludzie bez wykształcenia, często bez matury. Prezentują poziom barów mlecznych,
              jak się ich niechcący spotyka wiczorem, to mimo, że Ważny Klient trzeba
              odwrócić głowę, żeby znajomi nie pomyśleli, że zna się tego człowieka bo wstyd!
              Tak jak ktoś napisał na początku - ta cała zarobiona kasa idzie na furę,
              garnitur nakrywa się kurteczką adidasa i koniecznie wysyła się dzieci do
              prestiżowego liceum - hmmm komleksy? Nie ma mowy o kupnie książki, bo chyba
              trzebaby zatrudnić kogoś kto umie czytać. A te wille w "dobruch dzielnicach" -
              popatrzcie sami - kolumny, łuki, rzeźby lwów w ogrodzie, pałace - prawdzie
              arcydzieła kiczu :):):):) Niestety chyba niewiele się zmieni w tej materii,
              przynajmniej w najbliższym czasie :(
              • Gość: denim Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:34
                Uświadomcie sobie ludzie w końcu, że prl już dawno minął i studia dzisiaj o
                niczym nie świadczą i niczego nie załatwią!!
                Mój ojciec to zwykły chłop po zawodówce, który przez długie lata pracy na
                własny rachunek zagina nie jednego młodego inżynierka.
                Każdy ma swoje 5 minut w życiu i jeśli je prześpi to jest po karierze i kasie
                • szatniarka Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni 21.06.05, 21:36
                  Oj, słychać ten Twój rodowód, słychać... Ty pewnie też ze szkołą wcześnie sobie
                  dałeś spokój?
                • Gość: żona Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:41
                  Tyle tylko, że życie to nie tylko kasa, a kariera to już z kasą ma niewiele
                  wspólnego :) Gdybyś skończył studia i miał w życiu jakiś cel, to może być
                  zrozumiał o co chodzi, tzn, że pieniądze nie są celem tylko środkiem :) Można
                  je odpowidnio wykorzystać i czerpać z życia ogromną satysfakcję - która tobie
                  niestety nie będzie nigdy dana. My tak mamy i czerpiemy wiele radości z różnych
                  rzeczy, które robimy, bo nas na nie stać. Jedyne co martwi to to, że tak wiele
                  kasy marnuje się w rękach ludzi, którzy kompletnie nie mają pojęcia nawet jak
                  się nimi ucieszyć :)
                  • Gość: denim Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:45
                    ale farmazony kobieto:) kasa to podstawa! bez kasy ani rusz, tak było jest i
                    będzie niezależnie od tego czy się to komuś podoba czy nie.
                    • Gość: żona Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:48
                      a nie mówiłam, że to dla ciebie za trudne :):):)
                      Kasa to początek, potem to jest dopiero!!! Ale na szczęście tam już na prawdę
                      są tylko intelektualne elity (szkoda, że nie wszystkie), tacy jak ty na
                      szczęście nawet nie wiedzą którędy tam wejść :):):)
                      • Gość: denim Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:53
                        Gdybyś należała do jak to określiłaś 'intelektualnej elity' to byś zapewne nie
                        miała problemów z ortografią [bez komentarza]

Każdy może pomarzyć, rozumiem Cię:)
                        • mopek1 Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni 21.06.05, 21:55
                          tak jestem dyslektykiem, mimo 24 blędów ort zdałam maturę na 5 :):):) Potem też
                          sobie radziłam nieźle :) Ale punkt dla ciebie, że przynajmniej tyle
                          potrafisz :)
                          • Gość: denim Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 22:00
                            Paluszek i główka to szkolna wymówka!
                            Nie musisz się tłumaczyć (i tak nikt ci nie uwierzy), przynajmniej się nie
                            kompromituj kobieto.
                            Szczerze współczuję twojej rodzinie i znajomym.
                          • Gość: curator Brawo mopek! Brawo ME. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 13:19
                            Matura na 5 z 24 błedami ortograficznymi. Przecież to jest kompromitacja
                            polskiego systemu edukacji już nawet nie wspominając o tym, że papierek o
                            dysleksji załatwiają sobie tumany, które nie potrafią opanować paru banalnych
                            reguł ortografii albo nic nie czytały w życiu. Lepiej pójść do poradni i dostać
                            papierek (szczególne zapotrzebowanie jest przed maturą pisemną), niż nauczyć się
                            kilku regułek typu "-uje się nie kreskuje" (cytat z podrecznika dla dzieci).
                            Całe szczęscie, że u mnie na studiach prawniczych "dyslektycy" nie mieli żadnych
                            szans. Elita intelektualna kraju. Phi!
                • Gość: Vlad Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.szczecin.mm.pl 22.06.05, 10:27
                  A jak byl swiezo po zawodowce to tez zaginal mlodych inzynierkow? Robi to samo od wielu lat to i ma wiecej doswiadczenia w jakiejsc dzidzinie i wie wiele spraw ktorych swiezy abslolwent nie zna a musi je nabyc w raz z doswiadczeniem, tylko ze w jaki sposob skoro na starcie juz sa niszczeni?
      • Gość: hippo [...] IP: *.pl / *.crowley.pl 21.06.05, 21:20
        • Gość: xircoms [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:28
          • Gość: hippo [...] IP: *.pl / *.crowley.pl 21.06.05, 21:31
          • Gość: hippo Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.pl / *.crowley.pl 21.06.05, 21:37
            ...... a tak na marginesie... znam kilku zajefajnych warszawioków z dziada
            pradziada i dla nich mam szacunek bo w nich nie ma zawiści która towarzyszy tym
            udawanym przyjezdnym... i to wy psujecie wizerunek warszawskich mieszkańców...
            • Gość: warszawiaczek21 Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:48
              co ty powiesz hanysie, bzdury na resorach piszesz koles!
              • Gość: h Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.pl / *.crowley.pl 21.06.05, 21:58
                nastepny gorol.....jaka przykrość
          • Gość: SylwekW [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 22:08
            • Gość: h Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.pl / *.crowley.pl 21.06.05, 22:21
              uśmiechnij się ju ar kendi kemra....warszawiok????? wpadnij do nas na śląsk o
              herkulesie.... wbijemy cię w ziemie zobaczysz grubbę i zrozumiesz co znaczy
              zabrać pracę rylom... wał jesteś i juz
      • miomaro A ja mu ufam . 21.06.05, 22:41
        Proste rynek części używanych jest teraz a zwłaszcza teraz ogromny .
        I to miłe że ktoś ma zamiar podzielić się swoim sprawdzonym pomysłem na
        sukces , a Wy na Niego tak najeżdzacie ,
        • Gość: mała_czarna Re: A ja mu ufam . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 22:45
          Nie ufaj nigdy nikomu, kto pisze: "tyś." ;)))))
          • Gość: gk Re: A ja mu ufam . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 09:55
            też mu ufam, że tyle wyciągnie, mieć rozeznanie rynku należy i w tym kierunku
            pójść, produkowac to co potrzebne na rynku a nie sprowadzać z Chin.
            • Gość: wrum Re: A ja mu ufam . IP: 192.11.224.* 22.06.05, 10:51
              Ja też znalazłem niszę rynkową. Sprowadzam części zamienne do skuterów
              śnieżnych oraz bananów wodnych które ciągnie motorówka. Wyciągam 20tyś
              miesięcznie.
              • Gość: denim Re: A ja mu ufam . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 10:58
                Nareszcie jakieś rzeczowe wypowiedzi i to się chwali.
                • Gość: stacjaobsługi Re: Fakty . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 11:04
                  Tyle autentycznie można zarobić, bo znam w mojej branży przynajmniej kilku mu
                  podobnych cwaniaków, którzy nieźle jadą na tym wózku.
                  • Gość: MieczysławLubań Re: Fakty . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 21:02
                    Zgadza się ,też znam takich gnojków w mojej okolicy , pytam się gdzie jest ta
                    policja w tym kraju ???
            • Gość: santana23 Re: A ja mu ufam . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 20:53
              ja tez sie z tym zgodze, trzeba miec wyczucie i odrobine szczescia w biznesie
              nawet malo legalnym.
      • Gość: Xawier 10 patyków monthly ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:39
        chyba tez zacznę kraść...
        • Gość: Piter znowu polska iniligencja :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 15:55
          śmieszy mnie ta dyskusja ,któr a miałem okazje obserwowac juz nieraz.
          Otóz róznej maści absolwenci wyzszych uczelni(której również jestem)usiłują
          dostac się do pracy w firmach za niekiedy naprawde skromne pieniadze i sa
          najpierw lekceważeni i osmieszani na rozmowach kwalifikacyjnych a nastepnie
          wykorzystywani na maksa i niedoceniani w firmach,kiedy juz ta prace dostaną- a
          jak tylko spotkaja kogoś kto zarabia znacznie lepiej od nich usiłują
          wytłumaczyc sobie jego przewage takimi tekstami(kiedy on/ona była w
          kinie,operze ,kiedy przeczytali ksiazke,napewno nie ukończyli by studiów,słoma
          im z butów wystaje).
          Sam własnie zaobserwowałem,ze ludzie którzy wczesnie wzieli się za biznes i
          handluja na giełdach,bazarach,posiadajacy własne sklepy zarabiaja naprawde
          powazne sumy i mieszkają w willach ,jezdza super samochodami i bawia się
          zyciem,wyjezdzają czesto na wakacje i jadają w restauracjach,w których
          absolwenci wyzszych uczelni mogą myć szyby.

Otóz powiedzcie mi co za róznica kto jakie ma wykształcenie i czy chodzi do
          kina czy nie-ja uwazam,że w życiu liczy się to ile się zarabia i zeby te
          pieniadze wydawać na własne przyjemności(zalezne od indywidualnych upodobań)-
          jest takie słynne amerykańskie powiedzenia,które powinniscie wziąść sobie do
          serca: "Pokaż mi swoje konto,a powiem Ci kim jestes".

Zresztą powszechnym zjawiskiem jest ze założyciel lub właściciel firmy zarabia
          najwiecej(nie musi byc wykształcony-przykładów wiele w USA,a także w Polsce)
          natomiast zatrudnia specjalistów po wyzszych uczelniach i z doswiadczeniem.

Pozdtrawiam wszystkich marzących o karierze.
          • Gość: Zdzichu Re: znowu polska iniligencja :))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.05, 16:52
            taa odwieczne pytanie: być czy mieć?

wiadomo - absolwenci są sfrustrowani, bo uczyli się 5 lat, bądź studiowali (a to
            wiadomo różnica :) a po studiach szukają przez kilka-,kilkanaście- miesięcy pracy i nic,
            a jak znajdują to za grosze.
            A dodatokwo jak im pisze ktoś, że tyle a tyle zarabia, czyli kwoty które pozostają w
            sferze marzeń dla większości Polaków, to wiadomo starają się to zdeprecjonować.
            W tym kraju ciężko jest się dorobić kończąc studia dobrej uczelni i w wieku 30 lat mieć:
            dom, samochód i oszczędności w banku (dom może być w kredycie ofc), no niestety to
            nie Ameryka, gdzie każdy absolwent dostaje baaardzo dobrze płatną pracę
          • Gość: curator Marność nad marnościami i wszystko marność.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 13:29
            Niestety, dla takich jak Ty i innych dla których miarą człowieka jest stan jego
            konta jest już za późno.
      • Gość: Baron Jesteś moim idolem ,też tak kcę robić jak ty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 17:14
        Też kocham pieniążki!
      • Gość: xircoms lubie cwaniaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 20:48
        bo sam jestem cwaniakiem :))
      • Gość: Magda Tiru riru :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.05, 23:24
        Fajny z Ciebie gość !!
        • Gość: Piter Problemem polskich uczelni jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 09:08
          problemem polskich uczelni jest to że uczą jak zostać dobrym pracownikiem a nie
          włascicielem biznesu.
          A to jednak nowe Biznesy sa podstawą rozwijającej się gospodarki.

Piekne sa przykłady w stanach gdzie nawet osoby majace 50 i 60 lat zakładaja
          swoje biznesy( jak np. Colonel Sanders zał. KFC)-w polsce wtedy popija sie już
          zimne piwko na działce siedzac wygodnie na emeryturce i rozpatrując co to ja
          mógłbym zrobic gdyby inaczej potoczyłóoby się życie :)))

Pozdrawiam
      • Gość: gallusousess Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 18:30
        Samochwala w kacie stała i....
        • Gość: ade Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:14
          wiecie co czytam to wszystko i sie dziwie ze wam sie chce na te glupoty
          odpisywac szkoda pradu jest sposob na to OLAC TO i po poscie
          • Gość: hopanka Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: 152.62.82.* 24.06.05, 10:41
            Podpisuję się obiema ręcami;-)
            Dzięki takim cwaniakom kwitnie handel kradzionymi samochodami które rozbiera
            się na części.
      • pwoytek Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni 25.06.05, 11:18
        jestem z Tobą,se ma
      • Gość: drab ale wodolej z tego chłpoczyka IP: *.tvgawex.pl 25.06.05, 11:38
        mniej więcej ok 18 lat,ślady po pryszczach, zakompleksiony w kontaktach
        z dziewczynami,ciężka ręka tatusia pozostawiła ślady na psychice.Znajomość
        branży motoryzacyjnej na poziomie niedzielnego spacerowicza po miejscowej
        giełdzie...albo co dla niego jest dużo gorsze jeśli namierzą go panowie od PG
        -handluje kradzionymi częściami samochodowymi,a wtedy kilkuletni pobyt 'pod
        celką' zagwarantowany.
      • Gość: Schuja Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.06.05, 11:42
        Brawo Cwaniaczku , ale wiekszosc cie nie zrozumie.Zazdroscic , owszem
        beda ,ale isc w ryzyko ! Na to stac tylko nielicznych.Reszta to owce, ktore
        daja sie regularnie przystrzygac.Powodzonka zycze.
      • Gość: ceper Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 12:41
        zapomiałeś dodać ze masz rozmiar afrykański penisa i wygląd Goerga Clooneya.
        bosze bosze , skad tacy ludzie sie biora
        • Gość: Schuja Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.06.05, 13:54
          Akto to jest ten Jerzyk Klunej? Chodzi ci moze o bylego boksera Jurka Kuleja. O
          ile wiem , to zostal w kraju i nie musial sie amerykanizowac.
          • Gość: student Re: Wyciągam średnio w granicah 10tyś. miesięczni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 22:50
            witam
            skoro tyle tu bogaczy, to moze ktos moglby mi pomoc? prosze napisac na

bregan@gazeta.pl

bardzo prosze, pozdrawiam
      • Gość: Lee Dobrze gość gada !!! IP: *.server.ntli.net 26.06.05, 01:24
        Tak trzeba. Należy się chwalić swoimi zarobkami i wzbudzać zazdrość, aby inni
        też zaczeli się kręcić, a nie siedzieć na marnych posadkach i czekać na lepsze
        jutro.
        Ale trzeba pamiętać, że o odniesieniu sukcesu decyduje też szczęście, gość może
        nie jest wcale bardziej inteligentny i zaradny niż wielu obecnie bezrobotnych.
        A gdyby się mu noga podwineła to może już niepotrafiłby rozkręcić nowego
        biznesiku ?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka