Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w lukas banku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 16:04
    zanim zaczelam pracowac wydawalo mi sie ze jest to super firma i ze praca tam
    bedzie dla mnie wyroznieniem..i tu sie zaskoczylam - udalo mi sie poznac
    wszystko od "srodka". Nie sadzilam ze jest tam straszna rotacja...kadra jest
    bardzo mloda i non stop ludzie odchodza...oni juz biora ludzi w ciemno!!!co
    wy na tem temat sadzicie??czy moze tez wam sie cos obilo o uszy??moze ktos z
    was pracowal lub pracuje w lukasie??
    Obserwuj wątek
      • Gość: luki Re: praca w lukas banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 16:53
        napisz cos wiecej jak mozesz bo ja chcialam tam zlozyc aplikacje
        ]
        bede wdzieczna pozdrawiam
        • Gość: _L_A_UD_IA Re: praca w lukas banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 17:10
          NAJPROSCIEJ - IDZ DO ODZIALU I ZAPYTAJ SIE A JESLI NA DODATEK MIESZKASZ W DUZYM
          MIESCIE GDZIE SA ROZNE HIPERMARKETY I TAM LUKAS MA SWOJE PUNKTY - BEZ PROBLEMU
          • Gość: misio Re: praca w lukas banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 11:19
            _L_A_UD_IA a wktórym oddziale pracujesz lub pracowałaś.?
      • Gość: kolo Re: praca w lukas banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 00:03
        własnie dzis wysłałem zgłoszenie do działu kredytów trudnych do krakowa,
        zobaczy sie co z tego będzie. czy w ogóle sie odezwa, bo nie ma naboru do tego
        działu.
        • Gość: Mik Re: praca w lukas banku IP: 213.241.40.* 26.06.05, 19:01
          Ja pracuje w Lukas Banku. Wcale nie jest wesolo, jest duzy nacisk na limity i
          to jest chore, klientele rodem z buszu, kierownictwo beznadziejne, nie ma czasu
          nawet wyjsc na przerwe, nadgodziny gratis, ogolnie nie polecam za te
          pieniadze...

• Gość: olka Re: praca w lukas banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 00:51
            Tak myślałam, że musi być ciśnienie na "produkcję", bo jak zakładałam w Lukas
            Banku konto, to dziewczę mi zwyczajnie nakłamało!
          • clk Re: praca w lukas banku 13.08.05, 22:11
            " klientele rodem z buszu," jestem z buszu
            jak takie podejscie jest, to nie dziwie sie, czemu zrezygnowalam z tego banku
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka