Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Maslow-potrzeba samorealizacji-praca?(kraków)

IP: 192.168.6.* / *.olsza.krakow.pl 19.07.01, 16:51
    Jestem mloda studentka, która aktualnie poszukuje pracy .
    Studjuje na AE 3-rok ,mam spory bagaz doswiadczen zawodowych ,(ale lekki
    przesyt pracy w pabach) dlatego jesli ktos móglby mi pomuc znalesc ,dac prace
    bede zobowiazana.

krakowianie niepoczebna dyskusja pt.zabiera prace krakusą (jak dyskusja
    ponizej bo jestem z krakowa) poprostu niechce ciaglej pomocy rodziców -cos sama
    na wlasna reke.
    kontakt Basik79@interia.pl
    Obserwuj wątek
      • Gość: gacek Re: Maslow-potrzeba samorealizacji-praca?(kraków) IP: 195.116.253.* 07.08.01, 10:43
        Gość portalu: Mloda napisał(a):

&#62 Jestem mloda studentka, która aktualnie poszukuje pracy .
        &#62 Studjuje na AE 3-rok ,mam spory bagaz doswiadczen zawodowych ,(ale lekki
        &#62 przesyt pracy w pabach) dlatego jesli ktos móglby mi pomuc znalesc ,dac prace
        &#62 bede zobowiazana.
        &#62
        &#62 krakowianie niepoczebna dyskusja pt.zabiera prace krakusą (jak dyskusja
        &#62 ponizej bo jestem z krakowa) poprostu niechce ciaglej pomocy rodziców -cos sama
        &#62
        &#62 na wlasna reke.
        &#62 kontakt Basik79@interia.pl

Zgroza! Studentka III roku AE i absolutny brak znajomości podstaw ortografii!!!
        Wstyd dziewczyno, nawet się nie przyznawaj, że studiujesz na tak szlachetnej
        uczelni. Jak Ci się udało dobrnąć do III roku wyższych studiów.
        Na Twoim miejscu nie liczyłabym na pracę w najbliższym czasie, no chyba że jednak
        "pub"...Tam znajdziesz się we właściwym gronie no i co najważniejsze nie będziesz
        musiała pisać...
        • Gość: neon Re: Maslow-potrzeba samorealizacji-praca?(kraków) IP: *.unregistered.formus.pl 07.08.01, 18:37
          BABO TY SIE PISAC NAUCZ !!

a co to Maslow?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka