Gość: Ed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:51 Proszę o wszelkie wypowiedzi nt. tego, czego mogę się spodziewać na testach w Ernst & Young na stanowisko Asystentka/Sekretarka? Czy ktoś z Was był na takich testach? Sprawa pilna, proszę o odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: testy Ernst & Young IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 12:00 Skorzystaj z wyszukiwarki. Setki osób wypowiedziało się tu o testach w tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: testy Ernst & Young IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:23 dzięki za podpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
modelka4 Re: testy Ernst & Young 18.08.05, 11:17 jest rozmowa az jakims Angliekiem a potem daja Ci dwa listy do przetłumaczenia z j. angielskiego na polski i z poleskiego na angielski no i o czywiscie test na komputzerze na szybkośc pisania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lektorka Re: testy Ernst & Young IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.05, 19:57 Ja byłam jakieś półtorej tygodnia temu na testach i nie miałam żadnej rozmowy. Miałam spr. z szybkości pisania, test z Excela i tłumaczenie listów. Dzisiaj zaprosili mnie na rozmowę, ale powoływać się mam na 2 nazwiska kobiet, nazwiska wydają się być polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: testy Ernst & Young IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 09:11 gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lektorka Re: testy Ernst & Young IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.05, 00:38 wiesz, nie ma jeszcze czego. Czytając wypisy forumowiczów czekają mnie chyba jeszcze 3 rozmowy. A jak ta rozmowa o zainteresowaniach będzie po angielsku to rozłożę się totalnie, to coś zupełnie innego mieć ileś tam minut na przetłumacznie tekstów i coś innego mówić z marszu Odpowiedz Link Zgłoś