Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

testy Ernst & Young

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:51
    Proszę o wszelkie wypowiedzi nt. tego, czego mogę się spodziewać na testach w
    Ernst & Young na stanowisko Asystentka/Sekretarka? Czy ktoś z Was był na
    takich testach? Sprawa pilna, proszę o odp.
    Obserwuj wątek
      • Gość: marek Re: testy Ernst & Young IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 12:00
        Skorzystaj z wyszukiwarki. Setki osób wypowiedziało się tu o testach w tej
        firmie.
        • Gość: Ed Re: testy Ernst & Young IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:23
          dzięki za podpowiedź :)
          • modelka4 Re: testy Ernst & Young 18.08.05, 11:17
            jest rozmowa az jakims Angliekiem a potem daja Ci dwa listy do przetłumaczenia
            z j. angielskiego na polski i z poleskiego na angielski no i o czywiscie test
            na komputzerze na szybkośc pisania
            • Gość: Lektorka Re: testy Ernst & Young IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.05, 19:57
              Ja byłam jakieś półtorej tygodnia temu na testach i nie miałam żadnej rozmowy.
              Miałam spr. z szybkości pisania, test z Excela i tłumaczenie listów.
              Dzisiaj zaprosili mnie na rozmowę, ale powoływać się mam na 2 nazwiska kobiet,
              nazwiska wydają się być polskie.
              • Gość: as Re: testy Ernst & Young IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 09:11
                gratuluje
                • Gość: Lektorka Re: testy Ernst & Young IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.05, 00:38
                  wiesz, nie ma jeszcze czego. Czytając wypisy forumowiczów czekają mnie chyba
                  jeszcze 3 rozmowy. A jak ta rozmowa o zainteresowaniach będzie po angielsku to
                  rozłożę się totalnie, to coś zupełnie innego mieć ileś tam minut na
                  przetłumacznie tekstów i coś innego mówić z marszu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka