Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Atem, Tepsa, Doradca Klienta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:50
    Takie ogloszenie: "Praca na wakacje. Atem polska poszukuje kandydatów na stanowisko doradcy klienta. Wymagania podstawowa znajomośc obsługi komputera ;wiek minimum 19lat..." Atem swiadczy uslugi dla tepsy. Wie ktos cos o tej pracy,zarobkach, itp.? Z gory dzieki.

Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: ksz Re: Atem, Tepsa, Doradca Klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:40
        tez by mnie to interesowalo. wie ktos cos..?
        • Gość: Gośc Re: Atem, Tepsa, Doradca Klienta IP: *.nwn.pl / 80.48.9.* 13.07.05, 16:13
          Wygląda to tak, że chodzisz po domach i namawiasz klientów Tepsy i nie tylko na
          zmiane abonamentu (na wyższy, bo tylko wtedy otrzymasz prowizje), na założenie
          telefonu i tym podobne rzeczy. Poprostu sprzedajesz usługi Tepsy. Umowa
          zlecienie lub umowa o dzieło na etat nie ma co liczyć. Żadnej podstawej płacy,
          tylko prowizje które wypracujesz. A prowizje różne w zalezności od sprzedanej
          usługi. generalnie im więcej zleceń tym więcej kasy. Ja coprawda miałam kontak
          nie z Atem - em, ale z inna firemka działająca na tej samej zasadzie.
          Pozdrawiam
      • Gość: Michał Re: Atem, Tepsa, Doradca Klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:22
        Dokładnie jest tak jak mówi poprzedniczka. Ja niestety dałem się w tą pracę
        wciągnąć, że tak powiem zostałem oczarowany słodkim pierdzeniem osoby
        rekrutującej.
        Obiecal cos czego w rzeczywistosci nie było.
        Jesli nie musisz to nie decyduj się na ta pracę !!!
        Tu sie nie da zarobic.
        Na pewno znajdziesz cos lepszego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka