Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jak pentor i praca ankietera?

IP: *.chello.pl 17.07.05, 12:33
    b.interesuja mnie glosy osob pracujacych jako ankieterzy w tej firmie. czy
    praca normalna, a jak stawki? Co ze zleceniami? Czy warto w to wchodzic?
    Obserwuj wątek
      • Gość: racek Re: jak pentor i praca ankietera? IP: *.chello.pl 17.07.05, 13:15
        Sądząc po ostatnich głosach, że to firma powiązana z SLD i faworyzująca
        Cimoszewicza w sondażach, to raczej nie należy spodziewać się wysokiego poziomu
        etycznego takiego pracodawcy. Ale sam jestem ciekawy opinii z wewnątrz, bo
        przecież mają nawet wielu poważnych klientów.
      • Gość: Idol Re: jak pentor i praca ankietera? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:30
        Robie ankiety dla Pentora juz prawie rok i przyznaje ze jest coraz lepiej. Jest
        duzo badan, nienormowany czas pracy. Rano mozna sie wyspac:) Przeprowadzajac
        badanie nikogo nie faworyzuje...bo lata mi to co powie respondent. Ja mam tylko
        zapisywac jego odpowiedzi. Zreszta pracuje rzetelnie i nie mam zamiaru klamac
        opinii publicznej. Jak lubisz robic ankiety i masz troche doswiadczenia to
        mozna trzaskac ankiety az milo. Stawka wyjazdowa moglaby byc troche wyzsza ale
        zle nie jest. No i nie ma opoznien w platnosciach. Na koniec miesiaca zawsze
        jest kasa.
        • Gość: k Re: jak pentor i praca ankietera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 14:41
          Ja tam jestem zadowolona.Przynakmniej sa uczciwi i placa w terminie, a ze ankiety ostatnio gó..e o polityce...Da sie przezyc.Pozdrawiam
          • Gość: Rafał Re: jak pentor i praca ankietera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 14:28
            TO ile zarabiacie w Pentorze???Stawki sa za ankietę..ile można zarobić
            miesięcznie i czy może być to praca dodatkowa?
            • sopelsiasty Re: jak pentor i praca ankietera? 22.08.05, 17:00
              I czy student dziennej socjologii może spróbować się tam załapać?
      • Gość: gulka Ankieter - zastępca IP: *.autocom.pl 27.09.05, 13:27
        Przeczytałam dziś zasady aplikacji na ankietera i mam pytanie do pracujących
        jako ankieterzy Pentoru. Czy każdy ankieter, mający swojego zastępcę sam musi go
        sobie znaleźć? cyt: "Obowiązkiem ankietera Sieci Ankieterskiej CAPI jest
        wyznaczenie swojego stałego Zastępcy, który będzie wykonywał powierzone zadania
        w zastępstwie ankietera, w przypadku braku dyspozycyjności ankietera."

Pozdrawiam

• Gość: ... Re: Ankieter - zastępca IP: *.autocom.pl 27.09.05, 22:29
          up ;-)
        • Gość: Idol Re: Ankieter - zastępca IP: *.orbnet.one.pl / *.orbnet.one.pl 01.10.05, 22:03
          Z tym zastepca to jest roznie. Moj z nawalu obowiazkow i ilosci ankiet w innych
          bardziej oplacalnych firmach ankieterskich...zrezygnowal. Wiec jestem sam.
          Niedlugo tez dam sobie spokoj z Pentorem, bo zmieniam firme ankieterska. Kazdy
          pracuje tam gdzie lepiej placa a i ankiety krotsze (no i mniej nudne:):)

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka