Dodaj do ulubionych

Czy Jackson był normalny?

03.08.09, 19:45
W sieci pojawił się filmik z jakiejś prywatnej uroczystości rodzinnej. Nie jestem ekspertem od dzieci, ale dam sobie głowę uciąć, że żadne normalne i zdrowe dziecko tak się nie zachowuje. One sprawiają wrażenie wytresowanych. Co by tylko potwierdzało teorię, że psychopatia jest dziedziczna i Michael nie jest lepszym ojcem niż jego własny.
www.onet.tv/amatorskie-zdjecia-zycia-w-neverland,5352338,1,klip.html
Obserwuj wątek
    • justysialek Re: Czy Jackson był normalny? 03.08.09, 20:19
      Daleko posunięte wnioski.
      Sytuacje na nagraniu są sztuczne, dzieci wiedzą że są nagrywane, są
      namawiane do śpiewania i wygłaszania życzeń dla taty ale poza tym
      nie widzę nic niezwykłego w ich zachowaniu.
      • cytrynka_ltd Re: Czy Jackson był normalny? 04.08.09, 12:12
        prawda.
        ludzie lubią oceniać innych i czyjeś dzieci, ale nie widzą nic złego u siebie i
        jak sami wychowują własne dzieci.
        ktoś dobrze napisał, że gdyby to było o kimś innym, to napisaliby, że jakie to
        są wspaniałe i mądre dzieci.

nic tutaj nie ma złego. w USA jest ogólnonarodowe święto dziękczynienia podczas,
        którego przy indyku wszyscy sobie dziękują nawzajem. tak to właśnie wygląda. nic
        złego. w końcu to są jednak ludzie, jak nasze polskie gwiazdeczki żyjące
        publicznie, przed kamerami.

te dzieci wyglądają na spontaniczne i uśmiechnięte. nie ma nic w ich zachowaniu
        z tresury.
        Jackson sam jakby chciał odzyskać utracone dzieciństwo i one razem z nim miały
        wspaniałą i beztroską zabawę, jaką lubią i potrzebują dzieci.
        widać, że Michael jest bardzo empatyczny w stosunku do dzieci i nie narzuca im
        swojej woli. bawi się z nimi. nawet jak kiedyś pod wpływem swojego wyuczonego
        narcyzmu scenicznego, pokazał swoje dziecko z balkonu publiczności, to jednak
        myśląc o jego uczuciach, zasłonił jemu oczy chustą, aby nie przestraszyło się.

psychopatia nie jest dziedziczna. mógł pójść jak robi to wiele osób w ślady
        swojego ojca, ale on cały czas chciał ochronić i odizolować swoje dzieci od jego
        ojca-psychopaty.
        nawet w testamencie ma zajmować się jego dziećmi jego matka, ale ojciec ma
        trzymać się z dala od ich.

• cytrynka_ltd wiele dzieci ze zwyczajnych rodzin deklamuje 04.08.09, 12:15
          wierszyki, piosenki itp. przed większą publicznością.
          rodzice wtedy im przyklaskują i mogą pochwalić się wszystkim, jakie ich dzieci
          są wspaniałe i mądre:))
          a, dzieci zrobią wszystko, aby zadowolić pustą dumę swoich rodziców.
          same też są w centrum uwagi:)
    • kedrok1 Re: Czy Jackson był normalny? 04.08.09, 11:44
      Widziałem parę normalnych osób i żadna z nich Jacksona nie przypominała.

Dla mnie Czub, ale artysta ogromny, a to często idzie w parze. Bardzo żal mi
      tych dzieci, bo na 100% po takim życiu normalne też nie są...
    • pojawaj Re: Czy Jackson był normalny? 04.08.09, 13:47
      Dla mnie Jackson to plastikowy manekin, ale dzieci jak najbardziej normalne,
      tyle że sztywne - pewnie przez obecność kamery. Zresztą po takim filmiku nie
      sposób ocenić ich wspólnego, codziennego życia.
    • kadfael Re: Czy Jackson był normalny? 05.08.09, 11:37
      Nortmalna sytuacja jak na wielu takich filmikach. dzieciaki
      momentami zachowują się sztucznie i coś tam recytują czy dziękują,
      bo sa zachęcone żeby tak sie zachowac przed kamerą.
    • puszysta_gimnazjalistka Re: Czy Jackson był normalny? 05.08.09, 11:48
      Dla mnie dzieci wyglądają w porządku. Nawet Michael jakiś taki normalniejszy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka