Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w human resources

IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 20.07.05, 12:46
    chcialabym powiazac zawodowa przyszlosc z ta branza, wie ktos moze jakie
    kwalifikacje ceni sie przy przyjmowaniu na stanowiska w HR?chodzi mi o
    bardziej zawezone sprawy np.umiejetnosc obslugi programow (Oracle?),jakie
    warto miec studia podyplomowe.wiem ze doswiadczenie czesto ma kluczowe
    znaczenie,ale od czegos trzeba zaczac:)wasze rady?
    Obserwuj wątek
      • zakrecona12 Re: praca w human resources 20.07.05, 15:50
        psychologia + podyplomówka w ZZL.. super polaczenie.......
        albo socjologia. Psychologia ma tn plus ze mozna robic testy kandydatom.
        Niepsychologom nie wolno (przynajmniej oficjalnie :)) )...
      • Gość: toni Re: praca w human resources IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 20.07.05, 16:55
        no niestety nie skonczylam psychologii ale studia medyczne:(mam nadzieje ze nie
        jest to przeszkoda?szczegolnie ze dodatkowo zrobilam podyplomowe zarzadzanie w
        opiece zdrowotnej,a teraz zastanawiam sie miedzy zarzadzaniem zasobami ludzkimi
        na prywatnej uczelni a polsko-francuskim programem MBA.wlasnie dlatego pytam bo
        nie wiem ktora droga isc:)))
      • frania_bania Re: praca w human resources 21.07.05, 09:19
        a czy w ogole Cię to interesuje? Nie obraź się, ale..
        po Twoim wątku można przypuszczać,ze to takie "widzi mi się"...raczej nie
        śledzisz ogłoszeń o pracę w HR, bo byś wiedziała czego oczekują pracodawcy
        w HR można pracować też po prawie - bardzo przydatne
        jest wiele możliwości
        • Gość: toni Re: praca w human resources IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 21.07.05, 11:42
          owszem interesuje,ale od niedawna.w sumie od zamieszczenia postu(z czystej
          ciekawosci i w nadziei ze ktos mnie zaskoczy jakimis dodatkowymi info)
          przejrzalam dosc ofert by wyrobic sobie pojecie o potencjalnych
          wymaganiach.mialam nadzieje ze ktos sie podzieli doswiadczeniem.np jakie jego
          kwalifikacje ulatwily start w tym zawodzie.i nie chodzilo mi o kier studiow,bo
          takowe juz ukonczylam,bardziej o umiejetnosc obslugi programow zarzadzania(np.
          ktore w Polsce sa najczesciej stosowane w HR?)zreszta mysle ze na wiekszosc
          pytan znajde odpowiedz na podyplomowce.dziekuje za wypowiedzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka