Gość: Martyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:18 Mam pytanko. Na jaka prace mam szanse jako mgr administracji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potocki84 Re: praca po administracji... 23.07.05, 19:36 He he.... a to Ty sama nie wiesz gdzie można podjąć pracę po ukończeniu administracji ??? Dziwne i śmieszne. Dobrze przynajmniej że wiesz co skończyłaś...Jak można skończyć studia i nie wiedzieć gdzie szukać pracy ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorka Re: praca po administracji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:51 hm.....a kto powiedzial ze ja te studia skonczylam panie potocki84???ja je dopiero mam zamiar zaczac i stad pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
potocki84 Re: praca po administracji... 23.07.05, 21:06 No faktycznie.....chylę czoło i przepraszam za wyciągnięcie takiego wniosku z Twojego postu. Po administracji jest bardzo dużo możliwości....głównie wszelkiego rodzaju biura,urzędy,sekretariaty. POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: praca po administracji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 21:43 Panie potocki84 serdecznie dziekuje za odpowiedz, ktora zreszta jest budujaca;) Również POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szan Re: praca po administracji... IP: *.acn.waw.pl 23.07.05, 21:10 Wiele zależy od tego, gdzie się tę administrację będzie studiować, bo jeśli w prywatnej, komercyjnej Wyższej Szkółce Wyciągania Pieniędzy, to... już znasz moje rokowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: praca po administracji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 21:44 Szczerze mowiac mysle o KULu:) Odpowiedz Link Zgłoś