Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Milenium bank... pozyskiwanie klientów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 20:16
    Czy ktos moze wie cos wiecej na temat pracy przy pozyskiwaniu klientow dla
    banku Milenium - bylam dzis na rozmowie / Al.Jerozolimskie 61 lok.3/ i jutro
    mam przyjsc na szkolenie, ale czy moze ktos wie czy to jest podobne do pracy
    w pozyskiwaniu klientow dla Tele2 ?? Takie chodzenie po domach i namawianie
    ludzi.... Tu oferuje sie karty kredytow.

Napiszcie co wiecie.

Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • krzysiek355 Re: Milenium bank... pozyskiwanie klientów 01.08.05, 11:26
        tak, podpisuje się tylko wnioski na karty kredytowe i za to właśnie płacą, 15
        zł za wniosek. Ja rozpocznę współpracę na zasadzie pracy dodatkowej od
        września, jak sobie obliczyłem jestem w stanie przynieść 5 wniosków
        dziennie /totalnie na luzie/, to wychodzi 1500 złotych.
        pozdrawiam
        • Gość: Pit Re: Milenium bank... pozyskiwanie klientów IP: *.48.udn.pl 03.08.05, 08:47
          Ty nie wiesz co Ty piszesz, ze 5 dziennie przyniesiesz !

jak 5 przyniesiesz dziennie to ja Ci dam 50 zl od karty ale w innym banku niz
          millennium !
      • modelka4 Re: Milenium bank... pozyskiwanie klientów 01.08.05, 14:18
        TO JEST PRACA PRZEDSTAWICIELA HANDLOWEGO TRZEBA SZUKAC KLEINTOW
        • Gość: art Re: Milenium bank... pozyskiwanie klientów IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 02.08.05, 22:37
          będziesz mistrzem świata jak spiszesz ok 80 -100 wniosków miesięcznie na kartę
          kredytową. Pracuje dla konkurencji i wcale nie jest tak kolorowo. Mogę teraz
          się załozyć o skrzynkę Carlsberga że nie zrobisz nawet połowy swojego planu.
          Pozdrawiam
      • Gość: Pit Re: Milenium bank... pozyskiwanie klientów IP: *.48.udn.pl 03.08.05, 08:48
        no nie po domu chodzic nie bedziesz, telemarketing urzadzac bedziesz i...
        znajomi, polecenia, ktos ma juz poleci Ci kogos... plany sprzedazowe? 17
        kart / m-c ?
      • ains Re: Milenium bank... pozyskiwanie klientów 27.06.15, 21:24
        dla mnie najłatwiejszym sposobem jest kupienie bazy danych z dużą ilością rekordów i tam jest cały spis firm, kontaktów do nich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka