Gość: Pawel IP: *.server.ntli.net 16.08.05, 13:15 Robil kto licencje? Moze podpowie, cokolwiek w tym temacie? Dopiero sie przymierzam i nie wiem od czego zaczac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marian Re: Forklift driver IP: *.crowley.pl 18.08.05, 13:47 A gdzie chcesz robic: w Polsce czy w Anglii? Ja planuje jeszcze w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: job przeszukajcie forum - w uk licencjia koszt IP: 217.153.24.* 21.08.05, 09:12 uje ok 190ł w jobcentre czasem zrobia za darmo w pl z 500zl zaden to ambitny zawod ale zawsze sie siedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: przeszukajcie forum - w uk licencjia koszt 21.08.05, 14:04 za darmo tylko wtedy, jesli masz udokumentowany rok bezrobocia, ale w UK; i tylko w pewnych regionach UK - tych, gdzie bezroboecie jest wyzsze. tyle dowiedział się moj facet w job centre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BW Re: Forklift driver IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 19:51 A czy honuruja polskie licencje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BW Re: Forklift driver IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 19:51 A czy honoruja polskie licencje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Traffic Marschal Re: Forklift driver IP: *.minx.net.uk 30.08.05, 23:14 NA 100% nie, musisz miec angielska kosztuje okolo 270& kilkudniowy kurs Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
salos1 Re: Forklift driver 30.08.05, 23:48 nie musisz miec licencji aby jezdzic wozkiem widlowym, musisz miec certyfikat i mozesz go zrobic w anglii - koszt okolo 200 - 300 funtow, taki certyfikat masz na pare lat - jesli pracodawca sprowadza ciebie z polski na i masz jezdzic wozkiem to ten kurs ci oplaci - ja tak mialem wiec wszystko zalezy od punktu widzenia. Jesli zronisz licencje w polsce to w anglii moga tylko wziac ciebie na kurs sprawdzajacy lub tez od razu do pracy cie wysla - tez wszystko zalezy od punktu odniesienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BW Re: Forklift driver IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 12:53 W dwutygodniku Zycie i praca za granica (ostatnim numerze) jest akurat sporo poswiecone temu tematowi, i polska agencje honoruja w pelni, jedynie czego wymagaja to jej tlumaczenia :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś