Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Fałszywe oferty pracy na Cyprze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:35
    To prawda również zostałem oszukany przez pośrednika z Gdańska miałem
    pracować w stolarni , kopałem doły za darmo ledwie wróciłem do Polski
    CYPR to wyzysk i jedno wielkie oszustwo . Przestrzegam przed wyjazdem do
    pracy
    Obserwuj wątek
      • Gość: Adolf SS Grecja to dopiero SYFFFFFFFFF........!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 12:17
        Bylem w Grecji, tam dopiero lipa. Upał straszny i Polak tam jest traktowany jak śmieć. Złodziejstwo straszne. Odradzam wszystkim Grecje, zwłaszcza laskom.
      • Gość: zuza Re: Fałszywe oferty pracy na Cyprze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 10:47
        Mnie tez oszukali- jechalam jako recepcjonistka, pracowalam jako sprzataczka
        przez 5 dni po czym mnie wyrzucili, jesli ktos wie jak zrobic gnoj jobs the
        young prosze o kontakt!!! denikin@o2.pl
      • Gość: gern Re: Fałszywe oferty pracy na Cyprze IP: 195.42.249.* 01.09.05, 12:36
        a jaka agencja cię oszukała? podaj nazwę żeby przestrzec innych !!!!!!!
        • Gość: zuza Re: Fałszywe oferty pracy na Cyprze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:04
          Jobs the young w poznaniu, a na cyprze stalagmite z ktorym polskie biuro
          wspolpracuje
          • Gość: chl Re: Fałszywe oferty pracy na Cyprze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 09:37
            ja pojechalem na cypr w ciemno, ale zobaczylem, jak dzial wlasnie "stalagmite"
            w limassolu, poszlismy z kumplem do tej agencji, bo pracowala tam polka i
            liczylismy, ze nas potraktuje jak rodakow, a ona nas wyslala do obozu pracy
            (codziennie 7-22 praca w sklepie, czyli noszenie ciezkich ladunkow na okraglo,
            wyzywienie, spanie, 340funtow = ok 3000zl)

co prawda my nic za te "usluge" nie placilismy (powinno to budzic nasze
            podejrzenia, ale my bez zastanowienia przystalismy na oferte),ale inni polacy,
            ktorzy zalatwiali te "fuche" w polsce placili tej babie po 250 euro!!!

w kazdym razie ucieklismy stamtad po 1 dniu roboczym!!! i po zarejestrowaniu sie
            wu urzedzie pracy od reki dostalismy po 3 oferty... takze jechac w ciemno i od
            razu do up!
            • Gość: gość ha Re: Fałszywe oferty pracy na Cyprze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 22:42
              oczywiście nikomu nie polecam pracy na cyprze to wielkie jedno bagno straszny
              wyzysk i warunki
              mam do goscia chl prosbe o kontakt bo mam kłopoty na cyprze z pracą a muszę
              zarobić na powrot
              mój adres halinakw1@wp.pl
      • Gość: Aska Re: Fałszywe oferty pracy na Cyprze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 17:21
        Ja jechalam z Radomia z biura Lingwista!! Nistety spotkalo mnie to samo.
        Oszukuja a pozniej zawsze winni sa Ci co wyjezdzaja a posrednicy nic nie wiedza
        chociaz skargi sa wciaz! Praca na Cyprze dla kobiet to Panie do towarzysta
        chociaz spotkalam dziewczyny, ktore faktycznie mialy normalna prace ale to
        ewenement. Nie jedzcie na Cypr do pracy!!
        • Gość: olka Re: Fałszywe oferty pracy na Cyprze IP: *.net.pl / 195.205.23.* 15.09.05, 15:44
          czy ktoś mógłby mi coś napisać o biurze gowork z Warszawy? Bo wybieram się na
          Cypr wlaśnie za ich pośrednictwem i nie wiem czy to dobry pomysł. Niby maja
          licencje Ministerstwa Gospodarki i Pracy ale nie wiem na ile to jest
          wiarygodne. może ktoś miał już z nimi kontakt??
          • Gość: misza Re: Fałszywe oferty pracy na Cyprze IP: 80.51.6.* 14.12.08, 19:30
            byłem w Anglii przez Gowork i jestem zadowolony - wybieram się na Cypr -
            zobaczymy jak będzie.
            • Gość: mini Re: Fałszywe oferty pracy na Cyprze IP: 87.228.215.* 26.08.09, 11:57
              ah nie jest az tak źle na Cyprze ale posrednictwa pracy faktyczne oszukują
              lepiej poszukać czegoś na własna rękę bynajmniej wiadomo,że nie bedzie to dama
              do towarzystwa.ja jestem już tutaj 5lat pierwsza praca przez stalagmite śmiechu
              warte marne grosze a praca od 6-22

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka