Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LUKAS CZY MILLENIUM????????

14.09.05, 13:39
    dostałam propozycję pracy na równorzędnych stanowiskach w millenium i
    lukasie, zastanawiam się co wybrać, szukam kogoś kto pracował najlepiej w obu
    tych bankach i może mi powiedzieć coś bliżej na ich temat, który powinnam
    wybrać???????
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 14:24
        jak jako sprzedawca to wybierz millenium.
        • viki420 Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? 14.09.05, 14:52
          tak to ma byc praca w oddziale przy sprzedazy, co twoim zdaniem przemawia za
          millenium???
          • Gość: xxx Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? IP: 80.51.130.* 14.09.05, 16:00
            nie wiem jak milenium, ale ja pracowałam w lukasie na stanowisku doradcy.nie
            polecam!!!!!!!!!!!!!!! czysta sprzedaż, mobbing,prawie jak akwizycja, mimo, że
            to praca biurowa.
            • Gość: rrrrrr Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 16:26
              a ja słyszałam że w lukasie bardzo fajnie sie pracuje i sa duze możliwości
              awansu
              • Gość: xxx Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? IP: 80.51.130.* 14.09.05, 17:34
                to zależy od stanowiska, jako doradca klienta, jest tak jak napisałam!
                a poza tym kto ci to powiedział? bo coś czuje, że jestem pracownikiem tego
                wspaniałego banku...
                • Gość: andzia Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 19:54
                  Ja nie pracowałam w żadnym z tych banków, ale moja przyjaciółka pracowała
                  kiedyś w millenium- podobno nie ma szans na awans
                  • viki420 Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? 14.09.05, 21:43
                    bardzo interesuje mnie kwestia wynagrodzenia na stanowisku sprzedażowym w
                    oddziale, czy np w millenium jest róznica w wynagrodzeniu pomiędzy oddziałem
                    prestige a zwykłym i jakie są realne szanse na awans????????
                    • Gość: xxx Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? IP: 80.51.130.* 14.09.05, 22:13
                      jeśli chodzi o lukasa to na poczatku proponuja zawsze na 1/2 etatu,prawie nigdy
                      na cały.na pół etatu płaca 900zł brutto(652netto). ale z tego co wiem na cały
                      1800złbrutto, netto wychodzi 1200-1300zł. w lukasie można awansować z 1/2 etatu
                      na cały, tylko wtedy gdy masz dobre wyniki sprzedażowe.chyba że jesteś
                      mężczyzną, to możesz ubiegać się o stanowisko kierownicze(takie przypadki się
                      zdarzaly+dobra sprzedaż oczywiscie).wtedy jest to mozliwe. są też premie.ale sa
                      to małe kwoty w granicach 100zł, może mniej, zalezy od m-ca i oddziału.
                      aha, ważne pytanie, czy to ma być praca w warszawie? bo jesli nie, to mniej płacą.
                      życzę powodzenia! wiem jak jest w bankach....
                      • viki420 Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? 14.09.05, 22:39
                        nie praca ma być w poznaniu i na domiar złego .....jestem kobietą, co jak
                        mówisz wyklucza szanse awansu :(
                        • Gość: zmęczona Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 22:47
                          szanse awansu wyklucza brak znajomosci
      • Gość: Lil Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 22:25
        Oczywiście, ze Millennium. W Lukasie awans jest z pół etatu na cały. Później z
        doradcy na skarbnika- kasa ta sama. Obowiązków i odpowiedzialności więcej.
        Limity te sme, tylko czasu mniej. Biedronka 2, jak to nazywamy (druga nazwa
        jest mniej przyzwoita:)))
      • voodookid Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? 14.09.05, 23:01
        mógłbym esej napisać n/t patologii w millennium, lecz niestety nie mam
        porównania z lucasem, a tam pewnie jest jeszcze gorzej ;)
        w każdym razie, w millennium tak naprawdęn nie płacą źle (w porównaniu z innymi
        bankami), od razu jest umowa o pracę, nie wywalą cie, bo brakuje im ludzi, masz
        miesięczne szkolenie, super zabawa!!! mieszkasz w centrum wawy i imprezujesz
        sobie miesiąc i masz super śniadanka w hotelu (ale odradzam jajecznicę)
        inne plusy to naprawdę fajne imprezy i wyjazdy integracyjne (np a U2, teraz na
        Depeche Mode do Pragi za 200 zł), dofinansowują naukę języków, aktywność
        sportową (zwrot połowy kosztów w moim przypadku gry w tenisa)
        no a awansować też się da, wiekszość osób z centrali które poznałem zaczynali w
        oddziałach i w call center
        • Gość: xxx Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? IP: 80.51.130.* 14.09.05, 23:15
          to gratuluje przedmówcy! chociaż jakieś atrakcje są w pracy czy tez poza nia...w
          lukasie niestety czegos takiego nie ma. kobieto z dwojga złego wybierz te milenium!
          • viki420 Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? 15.09.05, 00:24
            z dwojga zlego....niezle to brzmi...a tak chcialam zostac prezesem..... :(
            • Gość: kobietka Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 14:02
              A TAK SWOJĄ DROGĄ TO DLACZEGO PREZESAMI ZREGUŁY SĄ MĘŻCZYŹNI, PRZYPADEK CZY
              POLITYKA FIRMY????
              • voodookid Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? 15.09.05, 20:01
                przypadek? polityka firmy? :>
                to kwestia kompetencji i predyspozycji, nic więcej
            • voodookid Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? 15.09.05, 20:08
              wiesz.. kott nie będzie żył wiecznie ;) jak chcesz się o coś n/t millennium
              zapytać pisz: voodoo_child@poczta.fm
              pozdro dla wszystkich bankowców ;)
      • ewula1 Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? 15.09.05, 20:51
        pracuje w millennium od kwietnia i jak na razie nie jest zle:-) to co napisal
        przedmówca to cala prawda nic dodac nic ując. pracuje co prawda jako kasjero-
        dysponent w oddziale ale coz od czegos trzeba zaczac... no i czasami premie
        jakas uda sie zlapac oprocz pensji ktora w tej chwili to 2000brutto.
        • voodookid Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? 15.09.05, 23:27
          koleżanka ewcia niewątpliwie w warszawie pracuje!!! a w którym oddziale?:>
      • ive24 Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? 16.09.05, 08:43
        hmm co by ci doradzic? nigdy nie pracowalam w lukasie, natomiast pracuje w
        millennium ( nie w oddziale).Jesli mam byc szczera to podoba mi sie! Sa plusy i
        minusy....ale to chyba tak jak wszedzie.Tak wiec jednym slowem mowiac, jestem
        zadowolona.Powodzenia :)
        • Gość: www Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 09:47
          przenieś się do oddziału to zobaczysz ....
      • ive24 Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? 16.09.05, 09:52
        No widzisz nie pracowalam nigdy w oddziale tak wiec nie wiem jak to jest....ale
        wiem napewno ze po kilku miesiacach mialabym dosc uzerania sie z klientami!
        Czy rzeczywiscie jest az tak zle???
        • Gość: www Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 09:54
          dlaczego żle - jest inaczej - nie każdy ma predyzpozycje do sprzedaży
          • ive24 Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? 16.09.05, 10:07
            no oczywiscie zdaje sobie z tego sprawe....
            pracujesz, badz pracowales w millennium?
        • voodookid Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? 16.09.05, 22:57
          hmm no a gdzie wtedy pracujesz skoro o 9:52 wrzucasz posty na forum?:>
          • ive24 Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? 20.09.05, 10:58
            pracuje w centrali...:)
            • voodookid Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? 21.09.05, 22:57
              i o 9:52 wysyłasz posty na forum w sieci nie mającej nic w związku z naszym
              uroczym mille-intranetem?? coś mi się tu trochę podejrzane wydaje? :>
              • cheri-bibi Re: LUKAS CZY MILLENIUM???????? 22.09.05, 14:59
                voodookid napisał:

> i o 9:52 wysyłasz posty na forum w sieci nie mającej nic w związku z naszym
                > uroczym mille-intranetem?? coś mi się tu trochę podejrzane wydaje? :>

voodookid sprawdz poczte :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka