Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Szefowa mnie molestuje

IP: *.chicago-19rh15rt.il.dial-access.att.net 26.09.01, 02:22
    Mam problem. Od paru miesiecy pracuje w nowej firmie. Zarowno praca jak i
    wynagrodzenie sa spelnieniem marzen. Jedyne co mnie meczy, wrecz zniecheca do
    nowego miejsca pracy to natretna szefowa - ani ladna, ani mloda a najnormalniej
    w swiecie ma na mnie ochote. Ludzie ratujcie. Co mam robic?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Guru Re: Szefowa mnie molestuje IP: 192.168.0.* / *.e-gaz.pl 26.09.01, 09:06
        Człowieku załóż reklamówkę na głowę (swoją lub jej) i zrób to,a kariera cię nie
        minie. Rano jak będziesz stał przed lustrem tłumacz sobie,że na twoje miejsce
        jest wielu chętnych, którzy zrobiliby to z przyjemnością.
        • Gość: zazdur Re: Szefowa mnie molestuje IP: *.tnt2.downers-grove.il.da.uu.net 10.02.02, 05:00
          Gość portalu: Guru napisał(a):

> Człowieku załóż reklamówkę na głowę (swoją lub jej) i zrób to,a kariera cię nie
          >
          > minie. Rano jak będziesz stał przed lustrem tłumacz sobie,że na twoje miejsce
          > jest wielu chętnych, którzy zrobiliby to z przyjemnością.

Jak jeszcze tego nie zrobiles to kup tygodnik z ladnymi dziewczynami , w nastepny
          dzien wez go ze soba do pracy. Teraz gdy juz jestes w pracy i jak tylko szefowa
          podejdzie do ciebie to ja chwyc walac na podloge poluz tygodnik natwarz i czytaj
          i ogladaj ladne dziewczyny, o nie zapomnij ja wypier----ic, oboje bedziecie
          zadowolenl a szefowa ho ho ho
          • Gość: roma Re: Szefowa mnie molestuje IP: *.acn.waw.pl 11.02.02, 17:43
            powiedz jej, ze jestes gejem jesli nie masz ochoty tego zrobic
            • Gość: verte Re: Szefowa mnie molestuje IP: *.intech.pl 11.02.02, 22:44
              Tak powiedz jej,że jesteś gejem ale dla takiej zejebistej dupy jak ona zrobisz
              wyjątek.
              • Gość: tomo Re: Szefowa mnie molestuje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 23:34
                Ja ma to juz za sobą.Jak sie sprężysz to po minucie będziesz miła problem z
                głowy.
        • Gość: staff Re: Szefowa mnie molestuje IP: 212.14.44.* 18.02.02, 14:47
          > Człowieku załóż reklamówkę na głowę (swoją lub jej) i zrób to,a kariera cię nie
          >
          > minie. Rano jak będziesz stał przed lustrem tłumacz sobie,że na twoje miejsce
          > jest wielu chętnych, którzy zrobiliby to z przyjemnością.

A jak się przyzwyczai i będzie chciała więcej?

pa!
          staff
          • Gość: kirst39 Re: Szefowa mnie molestuje IP: 212.244.77.* 19.02.02, 11:44
            Gość portalu: staff napisał(a):

> > Człowieku załóż reklamówkę na głowę (swoją lub jej) i zrób to,a kariera ci
            > ę nie
            > >
            > > minie. Rano jak będziesz stał przed lustrem tłumacz sobie,że na twoje miej
            > sce
            > > jest wielu chętnych, którzy zrobiliby to z przyjemnością.
            >
            > A jak się przyzwyczai i będzie chciała więcej?
            >
            > pa!
            > staff
            Spokojnie, jest wiele gazet z gołymi paniami więc zmieniaj je regularnie i myśl, że zaliczasz kolejne babki
            • dante_waw Re: Szefowa mnie molestuje 20.02.02, 12:26
              Moze zastosuj metode z wątku "Śmierdzący kolega", wiem wiem to troche
              kłopotliwe ale jakie praktyczne...
      • Gość: Ziutka Re: Szefowa mnie molestuje IP: *.milicz.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 02:12
        I baedzo dobrze, że molestuje. Choć raz ktoś z tej drugiej strony poczuje jak
        to jest. Wiem, że sie męczysz z czasem może nawet zaczniesz wyolbrzymiać
        sprawę, bo może ci bedzie się każde zachowanie i neutralne kojarzyć ale....
        Czy jak zostaniesz szefem nie bedziesz tego robił? Czy może nie masz poczucia
        humoru? A może to z ciebie wyziera taka samczo-poddańcza natura, że może to ty
        prowokujesz a babka nie ma wyjścia? A może to ty zle znosisz fakt że to kobieta
        jest twoja szefową a przecież dominujesz jako samiec?
        Z postu wynika, że masz problem i meczy cie to. Ale czy ten problem
        rozpoznajesz? A może jesteś atrakcyjnym facetem, przy którym nawet szefowa
        chwilami czuje się kobieta a ty to wrednie odbierasz, co?
        Plus, jeżeli masz prace i płace - marzenie- a ciągle jeszcze rozóżniasz płcie i
        myslisz o tym to nie jest żle - nie jesteś jeszcze pracocholikierm, lepiej
        ulegnij swojej pokusie, i opowiedz potem jak było.
        Pozdrawiam, wiem, nie jest łatwo byc dorosłym, Ziutka
      • zygzak3 Re: Szefowa mnie molestuje 12.03.02, 11:35
        To jeszcze nic, mojego kumpla zaczepiał szef, to dopiero kabała kiedy
        upodobania homo nie są obopólne
        • zlota_jagoda Re: Szefowa mnie molestuje 12.03.02, 12:54
          a co będzie jak jej się znudzi, tudzież odechce ?
          po pracy i płacy i co dalej ???
          • smok_wawelski Re: Szefowa mnie molestuje 12.03.02, 15:29
            Stanie sie to co dzieje się zawsze kiedy role sa odwrócone, proste.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka