Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Platforma Materiały budowlane

IP: *.galileusz.3s.pl 29.10.05, 00:06
    Czy ktoś pracuje/pracował? Jakie zarobki na stanowisku doradcy handlowego na
    określonym dziale?? Jaka praca?
    Obserwuj wątek
      • Gość: gość Re: Platforma Materiały budowlane IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.05, 09:21
        ale w której platformie w wawie czy w czeladzi???
        • Gość: agf Re: Platforma Materiały budowlane IP: *.galileusz.3s.pl 30.10.05, 00:21
          w Czeladzi, ale jeśli masz informajce z Warszawy to też poproszę :) z góry
          dziękuję :)
          • natelly Re: Platforma Materiały budowlane 30.10.05, 09:54
            Na temat tej firmy jest wypowiedź w wątku "czarna lista pracodawców"
            • Gość: agf Re: Platforma Materiały budowlane IP: *.galileusz.3s.pl 30.10.05, 13:11
              Tak... czytałam:

"Platforma Materiały Budowlane- stanie przez 8 godzin pranie mózgu brak
              wentylacji s... dyrektor który nie pozwala otworzyć lufcików absurdalne
              wymagania strach brud smród tandeta. Skrzyżownie PGR z Oswięcimiem. Omijajcie"

Tylko wydaje mi się to lekką przesadą.... Ludzie stoją po 12 h na nogach i mają
              o wiele ciężej... Poza tym z tymi lufcikami da się chyba przeżyć... (?)

Proszę o dalsze informacje na temat dokładnego charakteru pracy oraz płacy.
              Pozdrawiam:)
              • Gość: agf Re: Platforma Materiały budowlane IP: *.galileusz.3s.pl 31.10.05, 21:37
                odezwij się "gościu" z dnia 29.10... :]
      • Gość: agf Re: Platforma Materiały budowlane IP: *.galileusz.3s.pl 02.11.05, 22:02
        nikt nie wie? :|
      • Gość: gość b Re: Platforma Materiały budowlane IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.05, 21:43
        praca super dyrekcja super ogolnie jest oki i z zarobkami oraz z warunkami pracy
        zle sie wypowiadaja osoby ktore nie pracuja lub pracowaly w platformie kazdy
        ich pracownik aktualny lub byly wypowie sie na temat pracy w sposob pozytywny
        pozdrawiam
        pracownik platformy
        • rarely Re: Platforma Materiały budowlane 04.01.06, 19:37
          ich pracownik aktualny lub byly wypowie sie na temat pracy w sposob pozytywny
          > pozdrawiam
          > pracownik platformy

jasne pracownik:)))))))
          zadajesz sobie trud zeby klamac

firma jest mocno toksyczna kadra zarzadzajaca prostacka i prymitywna relacje
          miedzy ludzmi chamskie i chore

generalnie firma ma sie coraz gorzej nikt nic nie wie rotacja wsrod personelu
          balagan

strata czasu i zdrowia wymyslali jakies testy gdzie zdajesz egzaminy i
          odpowiadasz na pytania jak w szkole podstawowej

oni i tak sie zamkna
        • Gość: iksiński Re: Platforma Materiały budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.13, 20:58
          hujowe pieniądze podwyżek brak, ciagle pretensje że nie mam zysków, bałagan zero organizacji, słabe zatowarowanie, słaby socjal, brak premii.'
          Ale ogólnie polecam ku... bardzo ten pie...ik.
      • Gość: pracownik Re: Platforma Materiały budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.13, 15:27
        Pracuje na magazynie w platformie. Płace marne, po 6 latach pracy mam 2200 brutto, atmosfera lipna, za mała obsada, często jestem sam na zminie:) ostatnio podjechałem do małego marketu mrówka, na magazynie 3 osoby wydające towar, to tak dla porównania. premii praktycznie nie ma. nie ma przyszłości w tej firmie. NA STANIEWICKIEJ dyrektorem jest stefanski traktuje ludzi jak gó..., siedzi w pracy od 7 rano do 19 dzien w dzien i ryje pracownikom głowy, mobbing to chyba jego motto zyciowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka