Gość: agf IP: *.galileusz.3s.pl 29.10.05, 00:06 Czy ktoś pracuje/pracował? Jakie zarobki na stanowisku doradcy handlowego na określonym dziale?? Jaka praca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Platforma Materiały budowlane IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.05, 09:21 ale w której platformie w wawie czy w czeladzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agf Re: Platforma Materiały budowlane IP: *.galileusz.3s.pl 30.10.05, 00:21 w Czeladzi, ale jeśli masz informajce z Warszawy to też poproszę :) z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
natelly Re: Platforma Materiały budowlane 30.10.05, 09:54 Na temat tej firmy jest wypowiedź w wątku "czarna lista pracodawców" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agf Re: Platforma Materiały budowlane IP: *.galileusz.3s.pl 30.10.05, 13:11 Tak... czytałam: "Platforma Materiały Budowlane- stanie przez 8 godzin pranie mózgu brak wentylacji s... dyrektor który nie pozwala otworzyć lufcików absurdalne wymagania strach brud smród tandeta. Skrzyżownie PGR z Oswięcimiem. Omijajcie" Tylko wydaje mi się to lekką przesadą.... Ludzie stoją po 12 h na nogach i mają o wiele ciężej... Poza tym z tymi lufcikami da się chyba przeżyć... (?) Proszę o dalsze informacje na temat dokładnego charakteru pracy oraz płacy. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agf Re: Platforma Materiały budowlane IP: *.galileusz.3s.pl 31.10.05, 21:37 odezwij się "gościu" z dnia 29.10... :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agf Re: Platforma Materiały budowlane IP: *.galileusz.3s.pl 02.11.05, 22:02 nikt nie wie? :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość b Re: Platforma Materiały budowlane IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.05, 21:43 praca super dyrekcja super ogolnie jest oki i z zarobkami oraz z warunkami pracy zle sie wypowiadaja osoby ktore nie pracuja lub pracowaly w platformie kazdy ich pracownik aktualny lub byly wypowie sie na temat pracy w sposob pozytywny pozdrawiam pracownik platformy Odpowiedz Link Zgłoś
rarely Re: Platforma Materiały budowlane 04.01.06, 19:37 ich pracownik aktualny lub byly wypowie sie na temat pracy w sposob pozytywny > pozdrawiam > pracownik platformy jasne pracownik:))))))) zadajesz sobie trud zeby klamac firma jest mocno toksyczna kadra zarzadzajaca prostacka i prymitywna relacje miedzy ludzmi chamskie i chore generalnie firma ma sie coraz gorzej nikt nic nie wie rotacja wsrod personelu balagan strata czasu i zdrowia wymyslali jakies testy gdzie zdajesz egzaminy i odpowiadasz na pytania jak w szkole podstawowej oni i tak sie zamkna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iksiński Re: Platforma Materiały budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.13, 20:58 hujowe pieniądze podwyżek brak, ciagle pretensje że nie mam zysków, bałagan zero organizacji, słabe zatowarowanie, słaby socjal, brak premii.' Ale ogólnie polecam ku... bardzo ten pie...ik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Platforma Materiały budowlane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.13, 15:27 Pracuje na magazynie w platformie. Płace marne, po 6 latach pracy mam 2200 brutto, atmosfera lipna, za mała obsada, często jestem sam na zminie:) ostatnio podjechałem do małego marketu mrówka, na magazynie 3 osoby wydające towar, to tak dla porównania. premii praktycznie nie ma. nie ma przyszłości w tej firmie. NA STANIEWICKIEJ dyrektorem jest stefanski traktuje ludzi jak gó..., siedzi w pracy od 7 rano do 19 dzien w dzien i ryje pracownikom głowy, mobbing to chyba jego motto zyciowe. Odpowiedz Link Zgłoś