Gość: monisia IP: *.chello.pl 08.11.05, 10:46 Czy ktos moze z was pracowal w biurze obslugi klienta Plus Gsm albo pracuje? Jak tam jest? Prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pluskwa Re: Praca w PLUS GSM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 01:47 to zależy co komu pasuje, ja już nie wyrabiam - gardło mnie boli od gadania, wymagania są "pod sufit" a pieniądze marne. To poczekalnia życiowa - ludzie pracując w różnych call center na ogół przeczekują czas studiów a potem startują dalej w świat. Na awans nie ma co liczyć. Pracując masz wyliczony co do minuty czas zalogowania, czas na przerwę etc i jesteś z tego rozliczana bardzo skrupulatnie. Rozmowy są monitorowane i oceniane - musisz klepać formułki "wg scenariusza". Tłumaczysz się z każdego wyjścia na siusiu, nie ma kiedy napić się herbaty. Młyn. Lepiej już szukaj czegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tm601 Re: Praca w PLUS GSM IP: 193.69.116.* 07.01.06, 22:40 Skoro tak piszesz to sie nie dziwie, ze nie dostajesz awansu. Poprostu "te nagrywane rozmowy" miedzy Toba a Klientami "im" sie nie podobaly, na pewno tez Klienci dawali Ci malo punkcikow... Ja z BOK-u awansowalem do DWS-u i lubie swoja prace. Co wiecej, odpowiada mi placa. Pozdro! <T.M.> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monisia Re: Praca w PLUS GSM IP: *.chello.pl 09.11.05, 10:00 No a jesli chodzi o ludzi jacy tam dzwonia? Wiem ,ze bok jest polaczony z biurem numerow. O co przewaznie pytaja ludzie lub sie kłócą dzwoniac do boku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazą Re: Praca w PLUS GSM IP: *.chello.pl 08.01.06, 10:39 ale ile zarabia telemarketerka w DWS lub BOK ? Odpowiedz Link Zgłoś