Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

recepcjonistka w przychodni

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 18:27
    Kochani, jezeli to nie problem mam pytanie , ile moze zarabiać recepcjonistka w przychodni w centrum Warszawy, CZy ktoś może pracuje na podobnym stanowisku i może mi pomóc, mam rozmowe w sp. pracy i nie wiem czy warto.
    Obserwuj wątek
      • doma22 Re: recepcjonistka w przychodni 12.11.05, 20:13
        1000 może troszkę więcej dla studentki studiów zaocznych
        • Gość: ggggg Re: recepcjonistka w przychodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 21:43
          Chyba, ze to przychodnia panstwowa, wtedy mniej:)
          • Gość: moli Re: recepcjonistka w przychodni IP: *.iapt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:33
            Przepraszam że się wtrącam ale czy aby być recepcjonistką np.w przychodni
            prywatnej należy mieć wykształcenie z dziedziny medycznej?np.pielęgniarskie?czy
            wystarczą studia od papierkowej roboty?a może jakieś szkolenia są wymagane?

Pozdrawiam
            • madzialenka82 Re: recepcjonistka w przychodni 13.11.05, 20:38
              A po co ci wykształcenie medyczne do zapisywania pacjentów do lekarza?
              • Gość: moli Re: recepcjonistka w przychodni IP: *.iapt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 14:18
                Tak zapytałam bo wszędzie widzę w recepcji byłe pielęgniarki np.na emeryturze
                lub rencie i jeszcze sobie tam dorabiają,dlatego pytam czy to jest dla nich
                zarezerwowane??

Pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka