Dodaj do ulubionych

podziel sie opinią dot. hut. HOL-AND

25.03.11, 10:57
Witam czy ktoś kupował w hurtowni HOL-AND we Wrocławiu, jaki mają towar, w jakich cenach, czy mozna zaglądać do worków, czy dają upusty? Interesuje mnie najlepszy cream- mają taki?. Jaka jest wasza opinia na temat tej hurtowni. DZIĘKI
Obserwuj wątek
    • vintagelover Re: podziel sie opinią dot. hut. HOL-AND 01.11.11, 19:48
      To oszuści.
      Zamowiłem u nich 45 kg Cream, Pani Ania tam pracująca zapewniala mnie, ze duzo będzie z metkami, bez spodni i xxl.
      przyszło 45 kg mixu damskiego, metek policzylem na palcach jednej ręki.
      Polowe stanowily niemodne spodnie, wielkie rozmiary, były też powyciągane doły od piżam, kalesony, podarte swetry, koszule z wycietymi rekawami.
      Bluzka byla raptem jedna, za to wygladem przypominala scierke.

Nie polecam, oszukali mnie, na fakturze tez nie bylo to co kupilem.
      :(
    • vibri1 Re: podziel sie opinią dot. hut. HOL-AND 07.11.11, 22:06
      nie polecam-towar drogi-w cremie typowe zapychacze grube niemodne kutrki,spodnie sztruksowe ktore swoja swietnosc miały dosc dawno,bluzki bawełniane ciemnie,duzo odziezy poplamionej,dziurawej,poza tym zdaza sie odziez posklepowa z Polski-ceny napisane długopisem na metkach przy kołnierzyku i na metkach bocznych-nie polecam za drogo na ta jakosc.
    • ona8484 Re: podziel sie opinią dot. hut. HOL-AND 08.11.11, 21:22
      Witam,
      kupilam odziez belgijska, jestem bardzo zadowolona,towar dobrze sie sprzedal, byl to cream + pierwszy gatunek, ciuszki w stanie idealnym, czysciutkie, pachnace. Ja polecam hurtownie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka