Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Programerzy na kontrakt

IP: proxy / *.invision.com 29.10.02, 18:05
    Od juz miesiac probuje znalesc ludzi ktorzy znaja sie bardzo dobrze na
    programowaniu ale jak narazie bez skutku. Nie wiecie przypadkiem gdzie moge
    zaczac szukac aby wrescie znalesc ludzi ktorzy jednak cos umieja. Agencje
    posrednictwa mnie zbytnio nie interesuja, czesto zawyzszaja umiejetnosci i
    nie mam zbyt dobrej opini o ich wiarygodnosci.
    Obserwuj wątek
      • kuba_wr Re: Programerzy na kontrakt 29.10.02, 18:27
        A czego konkretnie od kandydatów oczekujesz?
        • Gość: Mariuz Re: Programerzy na kontrakt IP: proxy / *.invision.com 29.10.02, 20:12
          Szukalem osoby z dobra znajomoscia Java zwlaszcza Server/Client application,
          osob ktore umieja Flash i sa creatywne, dostalem pare porfolios ale to wszystko
          byly najczesciej jakosci studenta ktory wlasnie zaczyna sie uczyc. Czego ja
          szukam jest ze dam wymagania na projekt i przypuszczalna cene za osiagniecie
          pewnych etapow w pracy. Calosc pracy moze byc wykonywana w czasie ktory jest
          dogodny dla osoby pracujacej nad projektem poza wyjatkiem ze musi byc trzymany
          w oznaczonym terminie. Oferowalem tez bonusy dla osob ktore sa uzdolnione i
          maja duze zdolnosci w postaci notebooks, software itp. Nie wiem moze za duzo
          wymagam ale wiem ze to co chce moze byc zrobione przez mnie tylko mam wiecej
          pracy niz moj wlasny czas pozwala mi na to.
        • Gość: Mariuz Re: Programerzy na kontrakt IP: proxy / *.invision.com 29.10.02, 20:12
          Szukalem osoby z dobra znajomoscia Java zwlaszcza Server/Client application,
          osob ktore umieja Flash i sa creatywne, dostalem pare porfolios ale to wszystko
          byly najczesciej jakosci studenta ktory wlasnie zaczyna sie uczyc. Czego ja
          szukam jest ze dam wymagania na projekt i przypuszczalna cene za osiagniecie
          pewnych etapow w pracy. Calosc pracy moze byc wykonywana w czasie ktory jest
          dogodny dla osoby pracujacej nad projektem poza wyjatkiem ze musi byc trzymany
          w oznaczonym terminie. Oferowalem tez bonusy dla osob ktore sa uzdolnione i
          maja duze zdolnosci w postaci notebooks, software itp. Nie wiem moze za duzo
          wymagam ale wiem ze to co chce moze byc zrobione przez mnie tylko mam wiecej
          pracy niz moj wlasny czas pozwala mi na to.
          • muuu jaki czas trwanai kontraktu i jaka stawka? 29.10.02, 21:02
            Gość portalu: Mariuz napisał(a):

> Szukalem osoby z dobra znajomoscia Java zwlaszcza
            Server/Client application,
            >

dosc ogolne... java c/s toz to 80 zastosowan
            przemyslowych

> osob ktore umieja Flash i sa creatywne, dostalem pare
            porfolios ale to wszystko
            >
            umieja flasha mowisz o animacjach na jakim poziomie? tka
            z ciekawoaci?

> pewnych etapow w pracy.
            ile robocz-dni? kiedy start?

>Oferowalem tez bonusy dla osob ktore sa uzdolnione i
            jaka stawka? PLN lub € ?

pozdrawiam
            • mariuz76 Re: jaki czas trwanai kontraktu i jaka stawka? 30.10.02, 17:05
              Na dzien dzisiejszy szukam osoby ktora bylaby biegla w Instant Messaging
              programowaniu w Java. Zainteresowanym moge przeslac zarysy wymagan od programu
              wraz z opcjami i proponowana cena. Praca moze byc podjeta od zaraz. Godzinny sa
              dowolne (freelance).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka