arnie31 11.01.06, 19:38 Dostałem tam pracę,szczerze mówiąc-nie jest to marzenie mojego życia,co wiecie na ten temat,jak tam jest?ile się zasuwa itd itd,na co warto zwrócic uwagę? Z góry dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arnie31 Re: manager działu auchan 11.01.06, 19:52 Chciałem się zapytac czy kazdy przechodził przez...6 rozmów kwalifikacyjnych,to nienormalne,pierwsza w firmie doradztwa personalnego,kolejne 5 w Auchan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniś Re: manager działu auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:50 a można wiedzieć jaką pensję dostałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnie niezalogowan Re: manager działu auchan IP: *.icpnet.pl 12.01.06, 18:21 2400 brutto czyli marnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: manager działu auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:13 no to rzeczywiscie jak na stanowisko managera sie nie wysilili. Zobaczysz ile bedziesz sie musial nazasuwac, i ile nadgodzin za ktore nikt Ci nie zaplaci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuehne Re: manager działu auchan IP: *.echostar.pl 13.01.06, 07:55 2400 to i tak dużo, ja dostałem na dzień dobry 2000 brutto :( Bardzo dużo pracy i zostawania po godzinach za które nikt nie płaci. Obowiązkowe zebrania z pracownikami (raz w tygodniu) z których spisuje się protokoły zebrań i wysyła do warszawy. Średnio raz w miesiącu przymusowy wyjazd do warszawy na synergie. Negocjacie o budżety TG itp. Jednym zdaniem za małe pieniądze jak na to czego wymagają. Pracowałem tam 4 miesiące, gdyby nie senior pewnie popracowałbym dłużej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś