Gość: Ala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 13:53 Ma pytanko wiem że list motywacyjny trzeba podpisać ręcznie,ale czy nad podpisem drukować swoje imię i nazwisko, czy wystarczy sam czytelny podpis. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: linka Re: LM-podpis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 14:28 ja piszę z poważaniem i poniżej imię i nazwisko i tam się podpisuję, według mnie tak jest ok pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: LM-podpis IP: *.pro-internet.pl 23.01.06, 14:28 Ja zawsze drukuję. Poza tym większość aplikacji wysyła się w postaci elektronicznej (przynajmniej ja tak robię), więc bez podpisu odręcznego. No chyba, że ktoś chce się pobawić we wprowadzenie do kompa podpisu odręcznego i wrzucać go do LM... Ale czy to ma sens? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: LM-podpis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 14:33 Ja chcę list zanieśc osobiście,co do wersji elektronicznej to wiem.A czy jak zaniosę osobiście,napiszę komputerowo Z poważaniem i pod tym osobiście się podpiszę będzie to nietaktem. Odpowiedz Link Zgłoś
mbanaszk Re: LM-podpis 23.01.06, 14:54 ja mam zwyczaj pisać "Z powazeniem... imie nazwisko" i pod tym podpis... Nie każdy podpisuje sie czytelnie, wiec warto "maszynowo" umiescic nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: LM-podpis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 19:23 Dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś