Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

prosze o ocene

27.01.06, 11:38
    czy praca od 8-15 czyli 7h za 850-900zl bez weekendow od pn do pt sie oplaca
    i co o tym sadzicie? Dodam ze atmosfera jest spoko:)
    Obserwuj wątek
      • kaaarolinkaa Re: prosze o ocene 27.01.06, 11:45
        zalezy co masz robic i jaka umowa...
        • warszawianka26 Re: prosze o ocene 27.01.06, 12:36
          umowa zlecenie na 3mies, potem o prace. Infolinia:komputer, telefon
          • kaaarolinkaa Re: prosze o ocene 27.01.06, 13:39
            tez wtym wieku zaczynałam na umowe zlecenie na 3 mies, potem znalazłam inna
            prace, teraz juz inna znowu-jelsi mieszkasz z rodzicami lub z kims kto Cie
            utrzyma, nie masz doswiaczenia, to warto. Jesli to ma byc I Twoja powaznijesza
            praca.
      • bugsior Re: prosze o ocene 27.01.06, 12:13
        zalezy jakie masz ambicje, jak bardzo jestes zdesperowany, czy mozesz sobie pozwolic na nie-
        pracowanie, itd. nie rozumiem co to znaczy 'oplaca sie'. przeciez to sprawa zupelnie indywidualna.
        • warszawianka26 Re: prosze o ocene 27.01.06, 12:37
          zdesperowany??Jestem kobieta, login to warszawianka26, nie widzisz?????!!!!!
          Nie wiem czy indywidualna, ale wiem ze chce poznac ciekawe opinie na ten temat.
          • Gość: mariusz_robert Re: prosze o ocene IP: 80.51.232.* 27.01.06, 12:40
            masz 26 lat i jestes z warszawy...wiec ci napisze...nie oplaca sie, w pewnym
            wieku nie warto lapac byle czego za byle jakie pieniadze, z tego co napisalas
            wynika ze masz tylko podstawe bez premii i prowizji, wiec jednym slowem lipa.
          • bugsior Re: prosze o ocene 27.01.06, 12:44
            no i co sie tak pienisz powiedz mi? bo odnioslem sie do ciebie jak do mezczyzny czy dlatego ze
            napisalem ze praca i oczekiwania z nia zwiazane to sprawa zupelnie indywidualna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka