Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    29.01.06, 03:11
    Dostałam propozycję żeby odpowiadać na ankiety które zostaną mi przesłane
    przez Epanel i chciałabym dowiedzieć się co to jest i czy jest to w miare
    wiarygodne. Podobno (oni tak twierdzą) można na tym zarobić?? Jest to prawda??
    Obserwuj wątek
      • konopielka80 Re: epanel 29.01.06, 12:36
        Chyba ze 2 lata temu zapisałam się tam. Ankietę przesyłają może raz w miesiącu. Tak więc szanse uzbierania jakiejkolwiek wiekszej sumy sa minimalne. Odradzam.
        • evolutionlp Re: epanel 29.01.06, 19:39
          a tak samo musiałeś podac swoje dane? zarobiłeś cokolwiek?? ja nie pracuje i
          każdy grosz jest dobry. jest jakieś ryzyko?
          • konopielka80 Re: epanel 30.01.06, 00:01
            Podałam dane. Zarobiłam może z...5 złotych. A o ile kojarze, to aby Ci wypłacili musisz uzbierać 50 zł. Ryzyka w sumie nie ma, ale sensu tez nie!
            • evolutionlp Re: epanel 30.01.06, 11:42
              dzięki wielki. chyba masz racje nie ma sensu w to wchodzić.
      • kaaarolinkaa Re: epanel 30.01.06, 11:52
        bylam w tym przez ok pol roku-yzbieralo mi sie ze 30 zł-juz mi sie nie chcialo
        czekac az beda cos przysylac i od razu sie wypisalam. Od razu przyslali
        pieniadze. Vardzo rzetelna firma, nie zadna sciema.
        • konopielka80 Re: epanel 30.01.06, 12:45
          No to miałas szczescie, ze te 30zł udało Ci sie uzbierać...Ja dostaję te ankiety tak rzadko, ze moze za 30 lat uzbieram te 30 zł;-(((
          • kaaarolinkaa Re: epanel 30.01.06, 13:49
            wiesz, mzoe teraz maja wiecej ludzi i dlatego-ja to robila jakies 2 lata temu.
            • konopielka80 Re: epanel 30.01.06, 22:09
              A ja z rok temu...Chyba anwet zerkne na to moje konto ile mam tam kasy...Z ciekawości!
      • Gość: Dex Re: epanel IP: *.interkar.pl 18.02.14, 00:22
        zaproszenie do ankiety otrzymuję kilka razy w tygodniu, odpowiadam na 3-4 pytania i dostaję info, że mają już dość odpowiedzi od innych użytkowników lub ta ankieta jest dla kogoś innego i dostaję 20groszy na moje konto u nich. kiedy zbiorę 50zł mogę je przelać na własne konto lub ofiarować wybranej fundacji. Raczej żadnych mega zarobków, być może chodzi o wyłudzanie informacji i danych o użytkownikach? Sam się mocno zastanawiam nad tym.
        • cancer79 Re: epanel 01.03.16, 10:39
          ja wypełniałam ankiety i po uzbieraniu ponad 50punktów faktycznie dostałam kase na konto. jak chcesz możesz próbować ale trzeba trafić na dobre ankiety bo czasem jest tak, ze na samym początku ankiety ci podziękują i dostaniesz 0,2. Ale dobre i to
      • snajper55 Re: epanel 01.03.16, 12:22
        evolutionlp napisała:

> Dostałam propozycję żeby odpowiadać na ankiety które zostaną mi przesłane
        > przez Epanel i chciałabym dowiedzieć się co to jest i czy jest to w miare
        > wiarygodne. Podobno (oni tak twierdzą) można na tym zarobić?? Jest to prawda??

Wypłacają, ale nie wiem czy zarobek 50 zeta na rok czy pół roku jest wart nawet niewielkiego wysiłku. Każdy sam musi ocenić.

S.
      • lexi35 Re: epanel 23.09.17, 23:38
        Epanel to złodziejstwo. Zdecydowanie nie polecam. Przysyłają ci ankietę, a po wypełnieniu połowy nagle okazuje się, że mają już wystarczającą liczbę respondentów. Czyli po prostu uzyskali to co chcieli, a tobie za ankietę płacą 20 groszy a nie np. złotówkę. Oszuści i tyle. Zdecydowanie nie polecam bo to złodziejstwo w czystej postaci. Sama dobrnę do 50 zł i się wypisuję.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka