Gość: ja Re: Elea - kierownik działu IP: 87.207.108.* 30.01.06, 21:35 przepraszam, za bardzo się pospieszyłem. Ktoś wie jakie są zarobki na jakich warunkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Elea - kierownik działu IP: *.plk.vectranet.pl / 212.244.79.* 02.02.06, 16:47 Ja właśnie zaakceptowałem warunki na KIEROWNIKA SKLEPU :) Przyznam szczerze, że jestem pozytywnie zaskoczony. Dostałem cash wyzszy niż planowałem Myślę, że na kierownika działu też może byc great... Polecam. Rozmowa w Wawie była krótka, ale treściwa. Ja zainwestowałem 300pln w podróż z dolnegośląska... 15h jazdy - 35min rozmowy :) Warto bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
holydog Re: Elea - kierownik działu 02.02.06, 20:45 Możesz podać jakieś szczegóły? Jaką ofertę zaakceptowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
mbanaszk Re: Elea - kierownik działu 02.02.06, 20:50 niestety... warunki kontraktu to indywidualna sprawa każdego z nas... przez najbliższe trzy miechy będę się szkolił na kierownika sklepu, staż w kilku miastach Polski. Zarobki b.dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Priv Re: Elea - kierownik działu IP: dns.d* / *.mofnet.gov.pl 03.02.06, 08:45 holydog@gazeta.pl Chcę renegocjować swoją pensje i potrzebuje punktów odniesienia.Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś