Gość: pafcio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 15:26 wiem ze bylo sporo tematow o eniro, przejrzalem ale nic o tym stanowsku. co wiecie o pracy w tej firmir na tym wlasnie stanowisku? i czym sie rozni od konsultanta ds sprzedazy bezposr.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vipmax Re: key account w ENIRO 03.02.06, 15:32 niczym , dalej to akwizytor. -dzien dobry -dzien dobry -sprzedaje .... -spierd*** pan! zakaz wstępu dla zwierząt i akwizytorów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: key account w ENIRO IP: 212.182.108.* 03.02.06, 18:47 chyba tak zle nie jest ;) daja podobno samochod, kasa niezla ;) kto tam pracuje w tym charakterze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz_robert Re: key account w ENIRO IP: *.chello.pl 03.02.06, 20:03 w zasadzie niczym, roznica polega na tym ze obslugujesz lepsze firemki niz zwykly konsultant, ale pamietaj ze tez i wiecej sie od ciebie wymaga, dlatego jesli nie bedziesz robil kasy to eniro sie z toba pozegna..., podstawa na tym st. to ok 2500-3000 brutto plus prowizja, wg mnie to nie jest akwizycja tylko sprzedaz B2B, akwizytor to dla mnie bardziej ten co sprzedaje czekoladki cukierki srubki itp badziew dla osoby pracujacej w B2B przejscie do branzy fmcg to degradacja... Odpowiedz Link Zgłoś
ksiazemaly Re: key account w ENIRO 03.02.06, 23:37 Absolutnie się z Tobą zgadzam, że B2B jest czymś więcej niż FMCG. W FMCG praca polega często na byciu kierowcą dostawcą 5 dni w tyg (albo i 6) po 11-12godz.A w takim Eniro idziesz do roboty 5 dni w tyg od 8 do 17 z przerwa na lunch i nikt Ci nawet nie pozwoli zostać po godzinach. Odpowiedz Link Zgłoś