Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wrigley- PH

17.02.06, 00:02
    Czy ktoś może powiedzieć coś na temat w/w firmy i stanowiska? Interesują mnie wrunki finansowe, narzędzia pracy, dni i godziny pracy, rotacja w firmie, współpraca z bezpośrednimi przełożonymi i ogólny odbiór przez klientów.
    Obserwuj wątek
      • ksiazemaly Re: Wrigley- PH 17.02.06, 12:26
        Może jednak ktoś coś wie? Będe b. wdzięczny za info.
      • ksiazemaly Re: Wrigley- PH 17.02.06, 15:25
        up:)
      • lowcadup Re: Wrigley- PH 18.02.06, 00:26
        też jestem ciekaw;)
      • ksiazemaly Wniosek, a może nadinterpretacja;) 18.02.06, 12:10
        Z braku wypowiedzi wnioskuje, że skoro firma nie wzbudza emocji to wszystko tam jest ok:) A moze pracuje się tam od pon do niedz, od switu do zmierzchu i nie ma czasu na wypowiadanie sie na Forum;)
      • Gość: pingwin Re: Wrigley- PH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 21:04
        Słyszałam tylko, że warunki płacowe są tam b.b. dobre...
        • ksiazemaly Re: Wrigley- PH 18.02.06, 23:13
          A może znasz więcej konkretów? Byłbym Ci b b wdzieczny:)
      • ksiazemaly Re: Wrigley- PH 20.02.06, 13:21
        Gdyby ktoś się w przyszłości interesował tą firmą, to już wiem, że jest to praca dla ich partnera handlowego (Anwos czy Amwos), w oparciu o umowę agencyjną, czyli trzeba założyć własną działalność gospodarczą. Ponadto jest to bardziej "merch" niż PH.
        • Gość: ja Re: Wrigley- PH IP: *.fnet.pl 20.02.06, 17:17
          praca polega na montowaniu stelaży, na których ustawia się gumy , więc robota z
          wkrętarą itp. na własnej działalnośći , kiedyś można było zarobić ale teraz
          ponoć ledwo na zus starcza
          • ksiazemaly Re: Wrigley- PH 20.02.06, 23:50
            Coraz częściej spotykane realia- praca po 10-12godz, czesto tez w sobote i co za to oferują? Własna działalność, śmieszne pieniądze i może jeszcze jakiś weksel?;)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka