Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ogłoszenia wciąż te same

IP: 212.69.78.* 23.02.06, 14:46
    Dlaczego w portalach takich jak pracuj, robią ściemę i odświeżają te same
    ogłoszenia. Np dzis jest 1000 ogłoszeń, a wszystkich jest 6000, niezła ściema.
    A jedno ogłoszenie na całą Polskę liczone jest x 16. Stąd taka liczba.Ludzi
    robią w konia... Znacie portal na którym są codziennie nowe ogłoszenia ??????
    Bez żadnej ściemy....
    Obserwuj wątek
      • Gość: nowy Re: Ogłoszenia wciąż te same IP: *.atol.com.pl 23.02.06, 14:53
        chyba takiego niema dlatego dreptamy w miejscu
      • m_kaz Re: Ogłoszenia wciąż te same 23.02.06, 15:15
        Dokładnie tak jest. Też szukam pracy i właśnie dziś przeglądałam internetowe
        ogłoszenia. Niby wszędzie piszą, że jest ich tysiące. Okazuje się, że na
        różnych stronach są te same. A jak szukałam konkretnie z danej dziedziny to się
        pokazało zaledwie kilka. I gdzie te tysiące?????
        • Gość: nowy Re: Ogłoszenia wciąż te same IP: *.atol.com.pl 23.02.06, 15:17
          ktoś przez pomyłkę wpisał 1
      • adam.67 Re: Ogłoszenia wciąż te same 23.02.06, 15:25
        słuchaj, na wszystkich portalach jest to samo. To była, jest i będzie ściema,
        obojętne jak na to patrzyć. Cały ten p*****lony kraj to jedna wielka ściema.
        Pieprzyć to.
      • Gość: natalia27 Re: Ogłoszenia wciąż te same IP: 212.69.78.* 23.02.06, 16:35
        Święta prawda, jednak są niektóre portale w których są nowe ogłoszenia.
        Polecam www.praca.pl. Moja kolezanka znalazła pracę dzieki ofercie w tym
        portalu, a i ja tez chyba niedługo swoją zmienie
        • Gość: nowy Re: Ogłoszenia wciąż te same IP: *.atol.com.pl 23.02.06, 16:41
          tej strony nie znałem .dzięki
        • Gość: LuCCek Re: Ogłoszenia wciąż te same IP: 212.69.78.* 24.02.06, 14:34
          www.praca.pl Dzięki, tez nie znałem tego portalu, a w sumie tutaj powinienem
          szukać pracy, pierwsza domena :)
      • Gość: km Re: Ogłoszenia wciąż te same IP: *.chello.pl 23.02.06, 17:05
        Dlatego należy traktować z rezerwą stwierdzenia w stylu: "Internet jest doskonałym narzędziem do szukania pracy, są tam tysiące ogłoszeń z całej Polski,..." A okazuje się, żę b. często nawet największe firmy nie uaktualniają działu "kariera" i zamieszczają ogłoszenia jedynie w GW. Ponadto tak jak już napisano, wiele ogłoszeń jest codziennie uaktualnianych, tzn każdego dnia na portalu jest np 100 "nowych" ogłoszeń, tylko że 80 z nich jest na portalu bez przerwy od 2 tygodni...
        • Gość: henio Re: Ogłoszenia wciąż te same IP: 212.69.78.* 24.02.06, 16:55
          ta i okazuje sie ze tylko 20 ogłoszeń i po co ta ściema, w sumie i ja sie na to
          nabrałem :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka