Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Leroy Merlin mam pytanie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:22
    odnośnie pracy w tej firmie.Niebawem będą otwierac swoj sklep niedaleko
    Rzeszowa.Osobiscie bylam na rozmowie, ale jak narazie zadnej odpowiedzi nie
    mam.Czy ktoś wie jak wyglada praca w tej firmie, jakie są zarobki itp.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Monika Re: Leroy Merlin mam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:54
        Hej ja od niedawna pracuje w tym hipermarkecie. Jako kasjerka ale pracuje w
        warszawie.Czekałam na odp ze 2 dni nie dłużej miałam miec dwie rozmowy ta
        pierwsza była wstępna.Co do zarobków to jest tak: najpierw zatrudniają na 1/2
        etatu za 715 brutto ale siedziesz po 5 godz dziennie przez miesiac umowę masz
        na 3 miesiace po tym okresie zarobki juz mogą dochodzić do 1000zł.Po 3
        miesiacach decydują czy chca cię zatrzymac czy nie atmosfera jest super
        warunki też nie najgorsze. Ale jeśli będziesz pracowac na kasie to musisz
        uważac bardzo na to zeby nic nie brakowało w kasetce i zeby nie było za dużo..
        nie ma odpowiedzialnosci materialnej ale jak za często się komuś zdarzają błedy
        to zwalniają. Ja pokpiłam sprawę ostatnio wyszedł mi bardzo duży brak teraz się
        boję o prace. Moze jedynym wytłumaczeniem jest to ze z tego rodzju pracą nie
        miałam doczynienia nigdy wczesniej pracuje 4 dni na kasie juz sama i nie mam
        doświadczenia kompletnie.Jednak usłyszeć że ma się duży bład jest koszmarnym
        uczuciem...powinni zadzwonić zycze powodzenia. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka